Lektorstillinger på Juridisk Institut, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Ved Juridisk Institut vil 1-2 lektorater i retsvidenskab være ledige til besættelse pr. 1. juli 2023 eller efter nærmere aftale. Tjenestestedet er Campus Odense, Campus Kolding eller Campus Esbjerg.

Stillingsindhold
På Juridisk Institut har vi en vision om at medvirke til at forme og præge fremtidens samfund og bidrage til at skabe en bæredygtig verden gennem

• skabelse af nye og relevante retsvidenskabelige forskningsresultater af høj kvalitet
• uddannelse af en mangfoldig talentmasse til dygtige og efterspurgte dimittender
• interaktion og samarbejde med det omkringliggende samfund
• formidling og udveksling af vores forskningsbaserede viden.

Vi søger lektorer, som vil være med til at virkeliggøre denne vision.

Vi forventer, at ansøgere forskningsmæssigt er idérige og kan bidrage aktivt og engageret til forskningen og forskningsdagsordenen inden for instituttets forskningsgrupper samt indgå aktivt i forskningssamarbejder med udgangspunkt heri.

Undervisningsmæssigt skal ansøgere kunne undervise og vejlede inden for en eller flere af de juridiske grunddiscipliner.

Kvalifikationskrav
For at være kvalificeret til stillingerne skal ansøgere opfylde Juridisk Instituts meriteringskriterier, der kan findes her. Denne vurdering foretages af et bedømmelsesudvalg, der nedsættes af institutlederen.

For at komme i betragtning til stillingerne er det afgørende, at ansøgere udgør et match ift. instituttets aktuelle behov, instituttets strategi og de med stillingerne forbundne opgaver, som beskrevet indledningsvist. Denne vurdering foretages af et til lejligheden nedsat ansættelsesudvalg og sker bl.a. på baggrund af ansøgerens forsknings- og undervisningsmæssige profil, den fremsendte forskningsplan, karakteren af bedømmelsen og indtrykkene fra en eventuel ansættelsessamtale. I forlængelse af de fremhævede rekrutteringsbehov vil der ved ansættelsen blive lagt afgørende vægt på ansøgerens forventede bidrag til instituttets udvikling.

De(n), der ansættes, forventes desuden at udvise engagement og synlighed i forhold til instituttet og at bidrage positivt til instituttets arbejdsmiljø, dagligdag og løbende drift.

Ansøgere skal kunne undervise på dansk og/eller engelsk. Vi forventer, at ansøgere, der ikke behersker dansk, inden for tre-fem år tilegner sig dansk på et niveau, der muliggør undervisning på dansk.

Ansøgning, løn og ansættelsesforhold mv
Ansættelse finder sted efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Ansøgningen
Ansøgningen skal indeholde følgende:
• Motiveret ansøgning
• CV
• Eksamensbeviser (kandidat- og ph.d.-bevis)
• Fyldestgørende publikationsliste med angivelse af de publikationer, der vedhæftes
• Undervisningsportfolio indeholdende dokumentation for dine undervisningskvalifikationer og en redegørelse for dit læringssyn og refleksioner over undervisningsmetoder og udvikling heraf. Formkrav og krav til undervisningsportefølje findes her.
• Forskningsplan indeholdende oplysninger om planlagte forskningsaktiviteter, publiceringsplaner og evt. planer for ansøgning om eksterne midler
• Op til seks videnskabelige publikationer, som du ønsker dig bedømt på grundlag af. Der vedhæftes en pdf-fil for hver enkelt publikation
• Hvis der er medforfattere til en publikation, skal der vedlægges medforfattererklæring med angivelse af ansøgers bidrag som en del af den pågældende pdf-fil. Filen skal indeholde informationer som i dette eksempel. Eksemplet er kun til inspiration.
• Såfremt din ph.d.-afhandling fremsendes som en af de påberåbte publikationer, skal den skriftlige bedømmelse heraf medsendes

Dokumenter, der ikke er på dansk, norsk eller svensk, skal oversættes til engelsk. Hvis ansøgningen ikke indeholder det påkrævede materiale, kan universitetet afvise ansøgningen uden yderligere varsel.

Ansøgningsprocedure
Ved ansøgningsfristens udløb udvælges et antal ansøgere til faglig bedømmelse (shortlisting) ud fra en overordnet vurdering af, hvilke ansøgere der ift. deres forsknings- og undervisningsprofil bedst matcher stillingsopslaget og instituttets rekrutteringsbehov. Bedømmelsesudvalget kan kræve yderligere materiale inddraget. I så fald påhviler det ansøgeren at tilvejebringe fornødne eksemplarer af materialet. Når bedømmelsesudvalget har afgivet sin vurdering, modtager ansøgeren den del af evalueringen, der vedrører vedkommende selv. Udvalgte ansøgere inviteres til en ansættelsessamtale.

Ansøgninger som ikke opfylder de formelle krav i forhold til stillingsopslaget vil ikke blive bedømt af bedømmelsesudvalget.

Ifølge SDU's interne retningslinjer skal der til en opslået videnskabelig stilling være mindst tre kvalificerede ansøgere, før denne kan besættes.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online". Uploadede filer skal være i Adobe PDF (ulåst) eller Word format.

Læs vejledning til ansøgere.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb. Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til:

Institutleder Hanne Søndergaard Birkmose
E-mail: [email protected]
Tlf.: 6550 4336.

Nærmere oplysninger om instituttet og dets strategi og aktiviteter kan findes på instituttets hjemmeside.

_______________________________________________________________________________________

Juridisk Institut er en del af det Samfundsvidenskabelige Fakultet, der består af i alt seks institutter. Instituttet har ca. 60 fastansatte medarbejdere samt en række deltidsansatte undervisere fordelt på fire forskningsgrupper (Privatret, Offentlig ret, International ret samt Retten i samfundet) og et sekretariat. Derudover har instituttet netop etableret et nyt forskningscenter; Centre for Law, Sustainability & Justice. Instituttet arbejder for at sikre høj kvalitet og samfundsmæssig relevans inden for retsvidenskabelig forskning, uddannelse og videnudveksling. Juridisk Institut udbyder den traditionelle jurauddannelse samt kombinationsuddannelsen HA(jur.)/cand.merc.(jur.). Instituttet varetager endvidere undervisningen i de øvrige juridiske fag, der udbydes på SDU, bl.a. på cand.merc.aud., HA- og HD-uddannelserne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Mandag den 01. maj 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Er du uddannet lærer og har du undervisningskompetence i idræt, naturfag, musik eller engelsk, så kan du med fordel læse videre. Hvem er vi? Strandskolen er en velfungerende folkeskole beliggende i Karlslunde syd for København. Vi er en tresporet skole med ca. 630 dygtige elever fra 0.-9.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Vejle

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Lærer
    • Vejle
    Få mere info
  • Lærer i Kalundborg

    Om jobbet Vil du være en del af vores fantastiske inklusionscenter på Hvidebækskolen, - så er muligheden der nu. Vi søger to uddannede lærere, som vil være med til at skabe trivsel og faglig .
    • Lærer
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Lærer i Fredericia

    Vi er vokset i antal elever over flere år og søger derfor 5-6 undervisere indenfor handelsgymnasiets fagrække til at undervise vores dejlige unge mennesker til næste skoleår. Følgende fag har s..
    • Lærer
    • Fredericia
    Få mere info