Afdelingslæge - gastroenterologi/hepatologi, Bispebjerg Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Bispebjerg Hospital, Abdominalcenter K, Gastroenterologi-Hepatologi

Vi har en ledig stilling som afdelingslæge og søger derfor en speciallæge i gastroenterologi/hepatologi. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. oktober 2023 eller efter aftale.

Hvem er vi?
Abdominalcenter K på Bispebjerg Hospital er ét af fire akuthospitaler i Region Hovedstaden. I Abdominalcenter K varetager vi medicinsk gastroenterologi/hepatologi og akut og elektiv kirurgi. Vi dækker bredt gastroenterologi/hepatologi og har indenfor kirurgien hovedfunktion i behandling af kolorektalcancer og regionsfunktion i avancereret endoskopi, komplekse analfistler samt giganthernier og parastomalhernier.

Vores optageområde dækker Område Byen med ca. 465.000 borgere og for udvalgte sygdomme Bornholm med ca. 43.000 borgere samt for rektumcancer Færøerne. I Abdominalcenter K’s gastromedicinske sektion har vi et sengeafsnit på 20 senge med 3 intermediære observationssenge og et tilknyttet daghospital med levercirroseklinik. Endvidere har vi et stort ambulatorium og hospitalets diagnostiske enhed med samlet 7 daglige spor. I kirurgisk sektion har vi et akut kirurgisk modtageafsnit, to stationære afsnit inden for øvre og nedre kirurgi samt et korttidskirurgisk afsnit. Endvidere har vi en operationsgang med et akutleje og elektive operationsstuer, et kirurgisk ambulatorium og en stomiklinik. Fælles for medicinsk og kirurgisk sektion er et endoskopiafsnit med otte stuer og en forskningsenhed.

I Abdominalcenter K arbejder vi med at styrke samarbejdet mellem den medicinske og kirurgiske sektion med fælleskonferencer, og vi udvikler tværgående funktioner inden for diagnostik og behandling, f.eks. endoskopi og UL, som vi aktuelt har fokus på. Vi har endvidere en stor akut aktivitet med behandling af patienter med akut abdomen, gastrointestinal blødning, ileus, pankreatitis, akut proktologi, levercoma m.v. Den gastromedicinske sektion deltager aktuelt i en vagt i hospitalets velfungerende medicinske modtageafsnit med fokus på gastromedicinske og intern medicinske problemstillinger. Inden for det kommende år forventes det, at der etableres en ’maveklynge’, som bliver et modtageafsnit fælles for kirurgi og gastromedicin, der på sigt skal integreres i den fremtidige akutmodtagelse i det nye Bispebjerg Hospital, som aktuelt er ved at blive bygget.

Abdominalcenter K er organiseret med afsnitsledelse og uddelegerede ansvarsområder for speciallæger. Vi prioriterer transparens i ledelsen og beslutningsprocesserne og lægger vægt på at løse problemer tværfagligt og inddrage alle faggrupper. Vi har en stor uddannelsesforpligtelse for læger i hoveduddannelse, introduktionsstilling og KBU. Vi har desuden i Abdominalcenter K et velfungerende forskningsafsnit og udbygger i disse år forskning i IBD, NASH, kronisk pancreatit, tarmens microbiom m.m. Inden for den kirurgiske forskning er det fokus på bugvægshernier, kolorektal cancer, komplekse analfistler, sårheling, galdesten og akut pankreatitis.

Hvorfor skal du søge stillingen?
Vi søger en kollega som ønsker at arbejde i vores gastromedicinske sektion samt tage del i vagtarbejdet på hospitalet, som dels omfatter en 12-skiftet speciallægevagt til kl. 21 på hverdage og til kl. 18 i weekender, og dels omfatter deltagelse i den fællesmedicinske bagvagt (FMB) med tilstedeværelse. Et særligt fokusområde for stillingen er at tage aktivt del i den organisatoriske udvikling af sengeafsnit og daghospital i samspillet med etablering maveklyngen for at det gode forløb for den indlagte gastromedicinske patient. Vi ser gerne at du er innovativ og vil bidrage til at udvikle gastromedicinen i afdelingen både klinisk og gerne også forskningsmæssigt. Erfaring med forskning og udvikling vil derfor være en fordel. Ansøgeren skal kunne værdsætte et godt tværfagligt arbejdsmiljø og have gode samarbejdsevner.

Hvad tilbyder vi dig?
Et arbejde med dygtige kolleger i et godt fagligt og kollegialt arbejdsmiljø. Der er rige muligheder for at sætte sit præg på afdelingens faglige og organisatoriske udvikling og på sigt indgå i et lederudviklingsforløb. Vi gør en aktiv indsats for at støtte op om forskningsprojekter og stiller til de gode projekter et udsnit af ressourcer til rådighed, herunder mulighed for deltidsbaseret frikøb fra klinisk arbejde ligesom vi har en aktiv intern rekrutteringsstrategi og udvikling af ledelseskompetencer.

Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst evt. med tillæg for særlige funktioner og kvalifikationer.

Yderligere information kan indhentes hos chefoverlæge, dr. med. et pharm. Lars Tue Sørensen tlf. 20371844, mail. [email protected])

Du kan læse mere om vores afdeling på https://www.bispebjerghospital.dk/afdelinger-og-klinikker/abdominalcenter-k/Sider/default.aspx

Du kan også se os fra en lidt anden side på vores Instagram-konto: k_paa_bjerget

Ansøgningsfrist: 10. april 2023

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Frederiksberg
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Læge i Frederiksberg

    Frederiksberg Kommunes Rusmiddelcenter søger afdelingslægeStillingen som afdelingslæge ved Frederiksberg Kommunes Rusmiddelcenter er en unik mulighed for en læge, der er passioneret omkring at h..
    • Læge
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Læge i København

    Er du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af lægemidler og vil prøve noget nyt?Alle .
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København

    Er du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af neurologiske lægemidler og vil prøve no..
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR NEUROLOGI TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfari..
    • Læge
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 3
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2