Ambitiøs og engageret pædagog til fast stilling i børneinstitutionen Hyldemosen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du en ambitiøs, faglig fokuseret, omsorgsfuld og initiativrig pædagog – så er du måske vores nye kollega?

Den sammenlagte institution Hyldemosen/Troldemosen kan tilbyde en fast pædagogstilling fra 1. maj 2023 eller til sommer for eventuelt nyuddannede. Stillingen er på ca. 34 timer med mulighed for at ønske færre eller flere timer. Du vil være en del af børnehaveteamet.

Om Hyldemosen
Hyldemosen består af en vuggestuegruppe og en børnehavegruppe.

Vores børnehave består af ca. 30 børn. Når du træder ind i huset, vil du blive mødt af glade børn, der har fordelt sig rundt i vores funktionsopdelte hus, alt efter interesse eller efter hvor ”bedstevennerne” leger. Der er rytmikrum, hvor de gynger, svinger sig, danser eller nogle gange laver yoga. I værkstedet laves der, i de kreative stunder, både perleplader, selvportrætter, tegninger og meget andet. Der er en dukkekrog, hvor dukkerne får mad og rene bleer, familielivet øves. Et stort rum hvor børnene bygger alt muligt af legoklodser, de leger med magneter, som kan samles både på gulvet og på væggen. Alle mulige konstruktionslege er i spil, kun fantasien sætter grænser. I hjertet af huset er vores store alrum, hvor børnene ses fordybet i spil eller optaget af at bygge togbane.

Vi arbejder tæt sammen i Hyldemosen og brænder for at understøtte udviklingen af hvert enkelt barn. Udenfor har vi den skønneste legeplads med masser legemuligheder. Der er bålhytte, som vi ofte bruger til både at lave mad ved, men også som samlingssted, hvor vi synger eller fortæller røverhistorier. Masser af gode naturmuligheder, gemmesteder og ikke mindst udfordringsmuligheder på den nyetablerede del af legepladsen. Vi bruger også gerne vores el-ladcykler til at gå på opdagelse i nærområderne og skoven.

Din hverdag hos os
Din hverdag vil være i et hus, hvor faglighed, nærhed, sjov, godt kollegaskab og stort fokus på det pædagogiske arbejde er omdrejningspunktet. Vi er en engageret personalegruppe, som har en anerkendende tilgang til børn, forældre og hinanden. Du vil få mulighed for at have indflydelse på hverdagen og bidrage i arbejdet med den styrkede læreplan.

I Hyldemosen er vi især optaget af relationer, fordybelse og nærvær, som er vigtige nøgleord i vores pædagogiske arbejde. Vi udvikler løbende vores pædagogik via uddannelse, temaaftener, oplæg og gennem dialog og fælles refleksion.

Institutionen er certificeret gennem DGI, så leg, idræt og bevægelse har en stor rolle i vores hverdag. Dette er ligeledes et område, du har stor mulighed for at få indflydelse på og bidrage til, i forhold til at optimere og indarbejde det i hverdagen og vores DNA.

Som nyansat tilbyder vi dig en uddannelse i ICDP, en introduktion til Åben Dialog som samarbejdsmetode med forældre og et forløb i tværprofessionelt samarbejde. Du bliver uddannet sammen med dine nye kolleger, så vi sammen skaber et stærkt fagligt fællesskab.

Om dig
Vores drømmekollega:
  • har en faglig tilgang til opgaverne.
  • har interesse i at arbejde i et dynamisk børnehus med ansvarsfulde kollegaer.
  • har en positiv tilgang til arbejdsopgaver og samarbejdspartnere.
  • er omsorgsfuld, anerkendende og inkluderende.
  • er åben, nysgerrig og reflekterende i din tilgang til arbejdet.
  • har lyst til at bidrage til faglig udvikling i huset.


Om os
Vi er:
  • et hus, hvor vi løbende udvikler vores pædagogik via uddannelse og vidensdeling.
  • en stabil personalegruppe med mangfoldige talenter.
  • et hus med plads til humor.
  • en skøn og harmonisk børnegruppe.
  • en institution med et godt forældresamarbejde.


Vi lægger vægt på en dagligdag med omsorgsfulde og trygge ramme til børnenes trivsel, læring, dannelse og udvikling.

Hyldemosen er normeret til 54 enheder og rummer en vuggestuegruppe og en stor børnehavegruppe. Institutionen er beliggende i Herlev nord, tæt på naturskønne områder og offentlig transport.

Vi arbejder ud fra Herlev Kommunes børnepolitik, værdierne i dagtilbud og de styrkede læreplaner.

I Herlev er vi sammen om det gode børneliv. Vi prioriterer derfor dine kompetencer og din faglige udvikling, så vi sammen kan blive endnu bedre i mødet med børnene.

Løn og ansættelse
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om ny løn. Der indhentes straffe- og børneattest for medarbejdere, der ansættes i daginstitutionerne i Herlev Kommune.

Vores åbningstid er kl.6:30 – kl.17:00 og fredag til kl. 16:00.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtale(r)
Ansøgningsfristen er den 17. april 2023. Vi holder løbende samtaler.

Få mere at vide
Du kan læse mere om kommunen på www.herlev.dk. Du er meget velkommen til at kontakte leder Linda Bauer Bang på 4452 5949.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Herlev
  • Mandag den 17. april 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Nova er en integreret institution med ca. 90 børn og 22 medarbejdere, fordelt på 3 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Vi har lidt ekstra normering, så vi er flere ”hænder” til at drage omsorg for de børn og familier der har et særligt behov.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Skattekisten er et stort integreret dagtilbud for børn fra 0-6 år, som er beliggende i Greve midt by. Vi er ca. 210 børn og 50 ansatte fordelt på 6 vuggestuegrupper, 5 børnehavegrupper og to storbørnsgrupper samt basisgrupperne med 6 børn fra ca. 3-6 år.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Skolepædagog søges til landsbyskole i Tune og SFO. Vil du være en del af en moderne digital landsbyskole med høj faglighed og fællesskab, og hvor dine faglige ambitioner og drømme bliver til virkelighed? Du får de mest fantastiske kolleger og børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 10
15. april 2024 11
14. april 2024 10
13. april 2024 10
12. april 2024 10
11. april 2024 9
10. april 2024 9
9. april 2024 10
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 5
2. april 2024 4
1. april 2024 5
31. marts 2024 6
30. marts 2024 6
29. marts 2024 6
28. marts 2024 6
27. marts 2024 6
26. marts 2024 5
25. marts 2024 6
24. marts 2024 7
23. marts 2024 7
22. marts 2024 10
21. marts 2024 9
20. marts 2024 9
19. marts 2024 9