Specialist i lægemiddeldata

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Har du et skarpt blik for lægemiddeldata og lægemiddeldatasammenhænge? Evner du at arbejde på tværs af organisationen i tæt samarbejde med repræsentanter for Sygehusapotekerne? Og motiveres du af at arbejde et sted, som giver lidt mere mening end de fleste andre steder? Så skal Amgros måske være din kommende arbejdsplads.

Amgros forsyner de offentlige danske sygehuse med lægemidler. Det gør vi i samarbejde med en lang række interessenter som fx sygehusapotekerne, regionerne og leverandørerne. Som specialist i lægemiddeldata spiller du en vigtig rolle i dette samarbejde.

Central rolle med mange kontaktflader
Dit primære fokus er at være faglig sekretær både for Amgros’ og sygehusapotekernes arbejdsgruppe for lægemiddeldata (ApoData) samt for sygehusapotekernes arbejdsgruppe for Business Intelligence (ApoBi). Arbejdsgrupperne bidrager til, at sygehusapotekernes systemer altid har opdaterede, valide og ensrettede lægemiddeldata, samt til at vedligeholde sygehusapotekernes fælles rapporterings- og analyseværktøjer. Du får en central rolle og mulighed for at sætte dit præg på gruppernes arbejde og udvikling.

I din rolle som specialist i lægemiddeldata og tovholder for de to arbejdsgrupper skal du deltage, og støtte arbejdet, i grupperne ved at:

  • Arrangere og deltage i arbejdsgruppernes møder, herunder at udarbejde dagsordener og referater, samt følge op på beslutninger
  • Udarbejde sagsfremstillinger for sager, som skal behandles i sygehusapotekernes tværgående samarbejdsfora
  • Arbejde med fælles retningslinjer for datahåndtering af lægemidler, hvor sygehusapotekerne er ansvarlige for data. Det drejer sig fx om ikke registrerede specialiteter, magistrelle lægemidler, kliniske forsøg mv.
  • Være bindeled mellem ApoBi arbejdsgruppen og leverandører af systemer
  • Være kontaktperson til styrelser under Sundhedsministeriet om generelle og operationelle udfordringer i forhold til lægemiddeldata
  • Være opsøgende med hensyn til at opnå viden om fremtidige behov for lægemiddeldata hos relevante interessenter og deres systemer for eksempel Sygehusmedicinregisteret og Fælles Medicinkort

God til at koordinere og erfaring med at indsamle, strukturere og bruge data
Vi søger en administrativ og analytisk stærk kollega, som er dygtig til at strukturere og koordinere. Din uddannelse er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har erfaring med at indsamle og strukturere data, og bringe data i spil til brug for beslutninger. Det er en fordel, hvis du har kendskab til lægemiddeldata og erfaring fra sygehusapotek eller andre organisationer, der arbejder med lægemiddeldata. Det forventes at du kan arbejde rutineret og vedholdende med data. Derfor er det en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i Targit og Excel.

Som en holdspiller, i samspillet med dine kollegaer, får du brug for dine gode kommunikationsevner i skrift og tale. Du skal kunne tage initiativ, turde udfordre dig selv og andre og være vant til at arbejde med forståelse for helheden. Skal du have succes, skal du trives i en omskiftelig hverdag, hvor fokus kan ændre sig fra det ene øjeblik til det andet.

Overordnet vil du blive en del af et dynamisk team, hvor mange opgaver er i gang på samme tid og arbejdstempoet skifter dag for dag. I forlængelse heraf skal du have en forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation. Og så regner vi med, at du, ligesom vi, har pakket din taske med et positivt livssyn, godt humør og en positiv tro på, at vi lykkes som et hold.

Dit nye team
Du får fem gode og yderst kompetente kolleger i Analyse teamet, der er placeret i afdelingen for Forretningsudvikling. Sammen er vi Amgros’ analytiske motor, og vi understøtter alle dele af organisationen med viden. Vores miljø er åbent og positivt, og vi har det generelt rigtig godt sammen. På den måde ligner vi egentlig bare alle vores kollegaer, for Amgros er ganske enkelt et virkelig godt sted at arbejde.

Derudover vil du få et stærkt netværk på de danske sygehusapoteker via ApoData og ApoBi arbejdsgrupperne. Her arbejder kompetente sygehusapoteksansatte med forskellig viden om generering og brug af lægemiddeldata.

Ansøgning og spørgsmål
Er du interesseret, så send os gerne dit CV og ansøgning så hurtigt som muligt og senest tirsdag den 11. april 2023. Vi indkalder løbende til samtale og lukker rekrutteringen, når den rette kandidat er fundet. Amgros opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for Analyseteamet, Camilla Munk Mikkelsen, på telefon 5056 4373.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Storkøbenhavn
  • Tirsdag den 11. april 2023

Lignende jobs

  • Læge i København Ø

    Brænder du for at bruge dine lægefaglige kompetencer i et tværfagligt miljø? Vil du gerne bruge dit fag på en patientgruppe der sætter stor pris på din indsats? Og vil du gerne have det sjovt mens .
    • Læge
    • København Ø
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR NEUROLOGI TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfari..
    • Læge
    • København S
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR KLINISK FARMAKOLOGI, INTERN MEDICIN EL. LIGNENDE TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du .
    • Læge
    • København S
    Få mere info
  • Læge (studiejob) i København NV

    Vil du være med til at udvikle en ny funktion indenfor vagtplanlægning? Så har du nu muligheden for et job med spændende opgaver, hvor der er plads til at udvikle rapportering vedrørend..
    • Læge
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som læger
25. april 2024 100
24. april 2024 96
23. april 2024 90
22. april 2024 85
21. april 2024 87
20. april 2024 90
19. april 2024 93
18. april 2024 100
17. april 2024 101
16. april 2024 100
15. april 2024 98
14. april 2024 97
13. april 2024 96
12. april 2024 102
11. april 2024 96
10. april 2024 94
9. april 2024 91
8. april 2024 85
7. april 2024 89
6. april 2024 90
5. april 2024 92
4. april 2024 90
3. april 2024 84
2. april 2024 83
1. april 2024 89
31. marts 2024 96
30. marts 2024 98
29. marts 2024 97
28. marts 2024 98
27. marts 2024 99
26. marts 2024 105