Reservelæge til uklassificeret stilling i kardiologi i Hovedstadens område Syd

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Amager og Hvidovre Hospital er et af Danmarks største akuthospitaler. Fra januar 2023 er afdelingen blevet sammenlagt med Medicinsk afdeling, Glostrup, Rigshospitalet, og du vil blive en del af holdet på en stor og dynamisk hjerteafdeling.

Vi tilbyder at profilere din ansættelse hos os, så du får mulighed for særligt at udvikle et af områderne ledelse, forskning og undervisning parallelt med din kliniske uddannelse.

Som reservelæge vil du arbejde på Hvidovre Hospital samt i mindre omfang på Amager Hospital. På Amager matriklen indgår man kun i dagfunktioner uden vagt.

Stillingen som reservelæge ved Hjertemedicinsk Afdeling er ledig til besættelse pr. 1. juni 2023 eller efter aftale og er af tolv måneders varighed.

Du vil indgå i et selvstændigt mellemvagtslag og der er desuden i vagtholdet omkring dig en kardiologisk bagvagt og en AMA-bagvagt, hvor sidstnævnte er i en døgndækkende tilstedeværelsesvagt.

Du vil få opgaver med superviseret planlægning af ambulante forløb for nye hjertepatienter, deltagelse i arbejdstest, stuegang og vagtarbejde.

Der er i afdelingen undervisning i ekkokardiografi, ”Ekkokørekort”, som er til stor glæde for afdelingens yngre læger. Der vil være mulighed for deltagelse i Dansk Cardiologisk Selskabs ekkokurser.

Vores forventning er, at reservelæger efter endt ansættelse har opnået stor rutine i EKG-tolkning, og at man har erhvervet sig kendskab til ekkokardiografi og gerne kan udføre basal ekkokardiografi.

Der er konferencer to gange dagligt, hvor kliniske situationer vendes og vi har undervisningssessioner flere gange ugentligt. Vi gør meget ud af, at der er et godt arbejdsmiljø på afdelingen og forventer, at du bidrager til dette.

Om afdelingen

Personalemæssigt består Hjertemedicinsk Afdeling af flere end 350 personer med aktuelt omkring 120 senge fordelt på de tre matrikler. Afdelingens fusion med Hjertemedicinsk afsnit, Akut klinik og medicinske afsnit på Glostrup Hospital / Rigshospitalet vil umiddelbart ikke berøre din ansættelse.

Vi har et stort hjerteambulatorium med en række specialiserede ambulante funktioner. Der udføres dagligt TTE og TEE, Holter- og eventdiagnostik, desuden hjerte-CT, hjerte-MR og andre billeddiagnostiske modaliteter.

Der findes veletablerede hjertesvigts-klinikker med teams af engagerede og dygtige sygeplejersker og læger.

Der foregår på Hjertemedicinsk Afdeling en omfattende forskningsaktivitet indenfor især kardiovaskulær epidemiologi, avanceret billeddiagnostik, digital health og arytmi med projekter i samarbejde med ind- og udenlandske hjertecentre.

Hjertemedicinsk Afdeling har en stor interesse for digital health, herunder telemedicin og andre innovative og patientinddragende initiativer.

Hjertemedicinsk Afdeling varetager desuden en støttefunktion for hospitalets øvrige funktioner og intensivafsnit, som udover akutmodtagelsen også omfatter Danmarks største infektionsmedicinske og mikrobiologiske afdelinger, samt velfungerende store kirurgiske funktioner.

I starten af 2024 flytter Hjertemedicinsk Afdelings Hvidovre matrikel til Ny Amager Hvidovre Hospital, som aktuelt er under opførelse. Den nye bygning vil udover Hjertemedicinsk Afdeling blandt andet huse den nye FAM, hvor der forventes at kardiologien vil spille en betydende rolle. I FAMs 1. sal planlægges der en Hjertesektor ("Hjerteklynge"/ "Brystsmerteklinik") med plads til 13 kardiologiske senge. Kardiologien vil derudover have til huse i Ny Amager Hvidovre Hospitals 2. sal, som vil rumme både senge og ambulatorier.

Løn og ansættelse:

Sker i henhold til gældende overenskomst og ny løn.

Yderligere oplysninger:

Er der spørgsmål eller ønske om uddybning af ovenstående kontakt venligst:

Cheflæge Kirstine Lærum Sibilitz

Tlf. 27 20 30 84 eller e-mail: [email protected]

Ansøgning:

Fremsendes online via linket, sammen med CV samt dokumentation for tidligere ansættelse.

Ansøgningsfrist: 24.04.23. Samtaler forventes afholdt løbende på teams eller fysisk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Hvidovre
  • Søndag den 30. april 2023

Lignende jobs

  • Læge (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studerende med interesse i arbejdet med mennesker. Bring allerede nu dine kompetencer i spil. Vi søger 1 medicinstuderende eller fysioterapeutstuderende til at indgå i et team (Østerbro) hos en livsglad og aktiv borger. Vi leder efter dig, der starter på 1. eller 2.
    • Læge
    • København Ø
    Få mere info
  • Læge i København Ø

    Brænder du for at bruge dine lægefaglige kompetencer i et tværfagligt miljø? Vil du gerne bruge dit fag på en patientgruppe der sætter stor pris på din indsats? Og vil du gerne have det sjovt mens .
    • Læge
    • København Ø
    Få mere info
  • Læge i Hellerup

    Health Partner Manager til privathospitalet CapioElsker du at skabe gode, tillidsfulde samarbejdsrelationer og brænder du for sport, sundhed og helbredsoptimering? Kan du forestille dig en hver..
    • Læge
    • Hellerup
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR NEUROLOGI TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfari..
    • Læge
    • København S
    Få mere info