Læger søges til spændende stillinger i [xxxxx] Område Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Er du specialist i almen medicin eller speciallæge med lignende klinisk speciale?

Er du midt i karrieren og ønsker et spændende job med faste arbejdstider og plads til familien?

Måske har du afhændet din praksis, men har et ønske om fortsat at arbejde?

Er du faglig nysgerrig og ønsker en anderledes og interessant hverdag?

Om jobbet

Du bliver en del af Sundhedsenheden Øst, der varetager sundhedsbetjening af indsatte i kriminalforsorgen Område Sjællands fængsler og arrester.

Som vores nye afdelingslæge får du mulighed for at sætte dit præg på den sundhedsfaglige betjening i Område Sjællands institutioner. Du kommer til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at sikre en sundhedsfaglig betjening af høj kvalitet for en patientgruppe med mange forskellige sundhedsrelaterede behov. Vi kan tilbyde dig et fleksibelt job, hvor der er fokus på god tid til at løse de faglige opgaver, som primært er almenmedicinske.

Hverdagen er dynamisk, der er afveksling i opgaverne og mulighed for at gøre en stor forskel for mennesker på kanten af samfundet.

kriminalforsorgen Område Sjælland dækker over et større geografisk område, og man vil derfor som læge skulle betjene flere matrikler, under hensyntagen til kandidatens geografiske udgangspunkt og ønske om stillingsstørrelse.

Sundhedsenheden betjener følgende institutioner: Jyderup fængsel, Nykøbing fængsel, Storstrøm fængsel, arresterne i Roskilde, Ringsted, Holbæk, Kalundborg, Køge, Slagelse, Næstved og Nykøbing Falster. Institutionerne har varierende tilstedeværelse af læge, alt efter størrelse.

Om arbejdspladsen

Vi er en arbejdsplads, der prioriterer den faglige sparring med kollegaer på tværs. Samarbejde vægtes højt, da arbejdet med indsatte ofte giver nogle nye, skæve og interessante vinkler på lægearbejdet, og du vil derfor blive udfordret på problemstillinger, der ligger ud over det ordinære faglige lægearbejde.

Kontakten til de indsatte sker i form af tilsyn og konsultationer, hvor der er et stort fokus på sikkerhed, og du vil opleve et trygt og sikkert arbejdsklima.

Samarbejdstonen er munter, og hjælpsomhed er en værdi vi værdsætter - også på tværs af faggrænser.

Det nære samarbejde i dagligdagen vil være med sygeplejersker på den aktuelle institution, fysisk og virtuelt. Du vil også blive en del af lægegruppen i kriminalforsorgen øst, og der vil blive afholdt møder på tværs af matriklerne med henblik på at sikre fagfællesskab og vidensdeling.

Du vil referere til Overlæge Ditte Andersen Skovdal.

Hvem er du?
Vores nye kollegaer skal trives med at arbejde i et levende og anderledes miljø med mange forskellige klienter og samarbejdspartnere.

Vi kunne godt tænke os, at du opfylder følgende:

  • Du er speciallæge i almen medicin eller har anden relevant klinisk speciallægeuddannelse
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt. På de mindre institutioner kan du skulle afvikle konsultationerne som ene sundhedsperson på dagen.
  • Du har lyst og mod på at være med til at nytænke og udvikle sundhedsbetjeningen
  • Du har lyst og mod på en afvekslende hverdag, hvor du kan have flere fremmøde steder
  • Erfaring med/interesse for misbrugsbehandling og psykiatri er en fordel.
  • Du har gerne undervisningserfaring og vil bidrage til undervisningen i Sundhedsenheden
  • Ansøgere med humoristisk sans er et par skridt foran.

Det formelle
Stillingerne er i udgangspunktet fuld tid, men deltid kan aftales. Arbejdstiden er dagtid.

Der er ikke aften- eller weekendarbejde.

Ugeskriftet.dk

Din nye arbejdsplads

kriminalforsorgens vision er grundlaget for vores arbejde. Visionen er at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet og værdien at balancere kontrol og sikkerhed på den ene side - og støtte og motivation på den anden. Vi har fokus på opgaven i centrum, og du vil få kollegaer, der lægger vægt på faglighed, engagement og en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om fast stilling til besættelse snarest mulig

Løn- og ansættelses vilkår fastsættes i henhold til Overenskomst for læger i staten. Der er mulighed for at forhandle individuelt tillæg.

Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister.

Ansøgningen

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale modtages i rekrutteringssystemet senest 30. april 2023.

Der afholdes samtale i uge 18

Har du spørgsmål til stillingen kan du ringe til overlæge i Sundhedsenheden Ditte Skovdal på telefon 72555331.

Yderligere oplysninger

kriminalforsorgen Sjælland omfatter 4 institutioner bestående af 2 lukkede fængsler, 1 kvindefængsel, samt 9 arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv overvågning (fodlænke) samt Områdekontoret i Ringsted.

kriminalforsorgen Sjælland har ca.745 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk

kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Ringsted
  • Søndag den 30. april 2023

Lignende jobs

  • Læge i Holbæk

    Psykiatrisk Klinik i Holbæk søger en ny overlæge med eller uden ledelse, afhængig af ansøgers interesser og kvalifikationer. Uanset om stillingen er med eller uden ledelse, forventes ansøger at hav..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge på Midt-og Vestsjælland

    Brænder du for at arbejde med kvalitetssikring og miljømonitorering? Hvis ja, så er du måske vores nye kollega i QA. Vi søger en ansvarsbevidst laborant, bioanalytiker eller farmakonom til en .
    • Læge
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Consultancy in Endocrinology combined with a clinical professorship in Endocrinology with special focus on Pituitary diseases A clinical position as consultant of Endocrinology at the Departmen..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Projekt Universitetshospital Køge skal med en række byggeetaper med senge- og behandlingsbygning, sterilcentral, laboratorier m.v. skabe rammerne for Sjællands Universitetshospital i Køge. Vi har b..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info