VVS-tekniker eller installatør til projektering - [xxxxx] i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Har du lyst til at bidrage med din tekniske viden ved at deltage i komplekse projekter, der leverer frisk luft og dyrevelfærd til hele verden? Så er du måske den projekteringstekniker, SKOV søger til kontoret i Aarhus.

Du kommer til at løse en række forskellige projekteringsopgaver for at supportere projektsalg globalt. Du bliver en del af et team med 11 medarbejdere, som alle har stor viden om klima- og produktionssystemer samt dybdegående kendskab til produkterne. Du deltager i projektsalget fra de første forberedende tegninger af kundens løsning til projektet er solgt, leveret og installeret. Der arbejdes både selvstændigt og i samarbejde med sælgere, dine kolleger i afdelingen, forhandlere og slutkunder. Sælgeren er ansvarlig for den kommercielle del af handlen, og du vil stå for den tekniske del. SKOV foretrækker en ansættelse i Aarhus, hvor de arbejder ud fra Agro Food Park 15, men hovedkontoret i Glyngøre er også en mulighed.

Du kan se frem til en række spændende opgaver og dit primære fokus vil være:

  • Dimensionering, bestykning og projektbeskrivelse af ventilations- og varmesystemer.
  • Teknisk rådgivning til SKOV sælgere såvel som forhandlere og kunder, fra et salgsteknisk perspektiv.
  • Deltagelse i udarbejdelse af tegninger, dokumentation og ordreprocessen.
  • Deltagelse i kundemøder sammen med sælgerne, samt undervise forhandlere, kolleger mv. i klimasystemer.
  • En del af projektteams omkring leveringsprojekter.

For at få succes i jobbet, forestiller vi os, at du har en baggrund som VVS-tekniker, VVS-installatør eller tilsvarende. Du kan sagtens være nyuddannet, men så vil praktisk erfaring med VVS være en fordel. Du har formentlig erfaring med varmesystemer, industrikedler og fordelingssystemer. Kendskab til ventilationssystemer er en fordel, men ikke et krav.

Du kan begå dig på både engelsk og dansk på højt niveau og er i øvrigt en dygtig kommunikator. MS Office pakken er kendt for dig, og du har flair for IT. Du er ansvarlig, selvstændig, kundeorienteret og har flair for købmandskab. Du er en struktureret teamplayer, der bevarer overblikket i pressede situationer. Du har en fleksibel tilgang til opgaven – både mht. tid og tankesæt.

Virksomheden tilbyder:

Du tilbydes et alsidigt og udfordrende job, hvor du får stor intern og ekstern kontaktflade i hele deres organisation samt et bredt kendskab til SKOV. Du vil få nogle dygtige kollegaer og et rigtig godt arbejdsmiljø. SKOV er førende på det internationale marked for systemer til klimastyring og produktionsovervågning inden for animalsk produktion. Virksomheden står stærkt, og da potentialet er meget stort globalt, forventer de yderligere vækst i de kommende år.

Virksomheden har hovedkontor i Glyngøre, datterselskaber i Thailand, Kina, USA og Canada samt salgskontorer i 25 lande. SKOV beskæftiger 460 kompetente og engagerede medarbejdere i en kultur, der er præget af en åben, professionel og respektfuld omgangstone. Arbejdsmiljøet er uformelt, og du tilbydes gode arbejdsforhold med fleksibilitet og frihed under ansvar. Kontoret i Aarhus er placeret i Agro Food Park, hvor der er ca. 25 medarbejdere p.t., som alle arbejder med dyrevelfærd og teknologi.

Interesseret?

Kan du se dig selv som projekteringstekniker hos SKOV, så send din ansøgning, CV og relevante bilag ved at klikke på linket nedenfor. Du er også meget velkommen til at kontakte Allan Jessen hos Peak Rekruttering på 2779 5449 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Søg stillingen her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Århus N
  • Fredag den 29. september 2023

Lignende jobs

  • Blikkenslager i Århus

    Vi søger nye medarbejdere til kloakarbejde Er du uddannet kloakmester, rørlægger eller har kloak trin 1 og 2? Og har du lyst og mod på at prøve en af landets bedste arbejdspladser, der tilbyd..
    • Blikkenslager
    • Århus
    Få mere info
  • Blikkenslager i Brabrand

    Sådan kan rammerne bedst beskrives hos DAI i Brabrand. Her får du på din ene side Henrik Huus som fagchef med mere end 30 år i branchen og Kåre Tinning, som er klar på at udvikle dig i rollen som G..
    • Blikkenslager
    • Brabrand
    Få mere info
  • Blikkenslager i Risskov

    Søger du nye udfordringer, og vil du være vores nye kollega?Søger du nye udfordringer, og vil du være vores nye kollega?Vi får flere og flere opgaver i hus. Derfor søger vi VVS-montører til spj..
    • Blikkenslager
    • Risskov
    Få mere info
  • Blikkenslager i Risskov

    Vi har mange store projekter som starter op i og omkring Århus. Og vi søger derfor flere gode og dygtige kollegaer.Du bliver en del af et dygtigt team og får den bedste arbejdsplads hvor vore pro..
    • Blikkenslager
    • Risskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1
24. marts 2024 1