Lærer til Plusklassen på Kildegårdskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vi er i gang med at udvide vores Plusklasse til to klasser og mangler i udvidelsen en lærer med erfaring i og/eller interesse for det specialpædagogiske felt. Så brænder du for at arbejde læringsorienteret med børn med specialfaglige behov, så kom og vær med i vores team.

Vi savner dig, der kan undervise i dansk, engelsk og meget gerne tysk på begynder-niveau.

Om Plusklassen
Plusklassen er en gruppeordning på Kildegårdskolen, der er normeret til 6 børn pr. gruppe. I bliver omkring de to grupper syv personaler fordelt på følgende fagligheder: 3 lærere, 2 pædagoger og 2 medhjælpere.

Målgruppen er børn, der alle har behov for et mindre skærmet tilbud og behov for særlig støtte, men i tilknytning til almen-skolen, da de på sigt og med de rette strategier kan profitere af tilknytning til dette. Begge grupperne er blandet og sammensat af børn fra 2.-4.klassetrin (kommende skoleår 3.-5.klasse). Støtten består i et undervisningsmiljø organiseret med en høj grad af forudsigelighed, struktur, socialtræning og fokus på relationer.

Gruppeordningen har desuden karakter af en mellemform, da eleverne i gruppen har mulighed for at lave brobygning til almenklasserne på deres aktuelle klassetrin. Der pågår et tæt samarbejde med almenklasserne og fritidsdelen (SFO og klub) for at kunne tilbyde eleverne på holdet relationer, aktiviteter og undervisning sammen med andre elever på tilsvarende klassetrin, når det giver mening og er udviklende for barnet. Samarbejdet med almenklassen tager sit udgangspunkt i den enkelte elevs behov og er afstemt i forhold til elevens potentialer og muligheder for at indgå i et større fællesskab. Denne organisering skal sikre, at vi kan tilbyde elever på holdet et læringsmiljø, der sikrer trivsel og udvikling, både socialt og fagligt.

Om dig
Du bliver en del af et dedikeret medarbejderteam med forskellige styrker og fagligheder, der ser det tætte samarbejde og faglig sparring som essentielt for arbejdet. Vi er nysgerrige, åbne og reflekterer sammen over vores lærer- og pædagogfaglige praksis - du ved ligeledes, hvorfor du handler, som du gør og tør sætte din egen praksis til diskussion.

Du ser det tætte forældresamarbejde som en styrke, og er bevidst om, at det netværksskabende miljø er en vigtig del af vores fundament. Det falder dig naturligt at skabe og indgå i en struktureret hverdag og ved, at det er forudsætningen for en velfungerende dagligdag. Du lægger vægt på en positiv tilrettevisende og anerkendende kommunikation. Du har flair for at identificere det enkelte barns aktuelle færdigheder, som du formår at lave fangende undervisning i øjenhøjde ud fra.

Om Kildegårdskolen
På Kildegårdskolen:
  • arbejder vi struktureret med at fremme den systematiske pædagogiske tilgang i læringsmiljøet.
  • starter NEST-inspirerede klasser fra 1. maj 2023.
  • har vi en nærværende og tilgængelig ledelse.
  • får du en skole, der værdsætter mangfoldigheden og arbejder på, at både børn og voksne trives.
  • får du en skole med en hverdag, hvor læring og fællesskab går hånd i hånd.
  • får du en skole, hvor vi arbejder målrettet og har fokus på professionelle læringsfællesskaber.
  • får du som nyansat tilbudt en mentor i det første skoleår.
  • får du en skole, hvor der er fokus på elevinddragelse, børnekonventionen og verdensmålene, da vi er certificeret som Unicef Rettighedsskole.
  • har vi fleksibel planlægning og favorabel kommunal arbejdstidsaftale.
  • er der mulighed for stor indflydelse på planlægning og udnyttelse af ekstra ressourcer.


Om Herlev Kommune
I Herlev Kommune har vi en arbejdstidsaftale med en fleksibel forståelse omkring udmøntning af arbejdstid. Vi arbejder i selvstyrende professionelle team med fokus på pædagogik og metodik. Vi arbejder med fleksible skemaer. Lærerne underviser gennemsnitligt 750 timer om året, ca. 19 klokketimer om ugen.

Hvor er vi?
Skolen ligger i den nordøstlige del af Herlev, og vores skoledistrikt består af såvel socialt boligbyggeri som villaer. Vi er en skole med ca. 900 elever, som er fordelt på to matrikler.
Kommunens idrætslinje og 10. klasse er også en del af skolen.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 13. juni 2023. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2023. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børne- og straffeattest for medarbejdere, der ansættes på skolerne i Herlev Kommune.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte Anja Correll Vagnkilde på 2447 1452, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere. Du er også mere end velkommen til at booke et besøg.
Adresse: Dildhaven 40, 2730 Herlev.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Herlev
  • Tirsdag den 13. juni 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Musikskolen, Greve Kultur-Base søger en violinlærer til at varetage holdundervisning, soloundervisning samt fællestimer og herudover vil du skulle varetage 2-3 kompagnon forløb i 0-klasser, på en eller flere af Greve Kommunes folkeskoler. Du bliver en del af en faggruppe, som i forvejen består af 3 undervisere på hhv.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Om os. Krogårdskolen er primært en 3-sporet skole i Greve Nord med ca. 670 forventningsfulde elever og omkring 65 hjælpsomme kolleger, der alle glæder sig til at byde dig velkommen. Vi mener, at trivsel og læring går hånd i hånd, og i dette skoleår har vi særligt fokus på fællesskaber og trivsel.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Taastrup

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Lærer
    • Taastrup
    Få mere info
  • Lærer i Taastrup

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Lærer
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
26. april 2024 3
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1