Ingeniør / tekniker søge til [xxxxx]'s konstruktionsafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hasle

Vi har travlt på fabrikken i Hasle og søger derfor en ingeniør/tekniker, som skal være med til at udvikle og konstruere nye kundetilpassede produkter sammen med vores konstruktionsafdeling. Det er en afdeling med masser af spændende konstruktionsmæssige udfordringer med alt fra tilpasningsopgaver, unikke projektopgaver, standardisering og produktoptimering. Alt produceres i Hasle, så du får også fornøjelsen af at følge produktionen og se resultaterne af dine udviklingsopgaver og overvejelser.

Dine opgaver:
- Konstruktion og tegning af specialtilpassede produkter i Inventor
- Afklaring af tekniske detaljer med kunder og kollegaer
- Udarbejdelse af produktionsgrundlag, styklister og klargøring til produktionen
- Optimering af eksisterende produktportefølje

Din profil:
Som person er du god til at styre og bevare overblikket over egne projekter, også når det går stærkt. Du arbejder selvstændigt og systematisk, og kan kommunikere klart og præcist både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.
Og ikke mindst skal du være en god kollega, der fungerer godt internt i afdelingen og med dine øvrige kollegaer hos Almeborg. Det betyder meget for os!

Uddannelse og erfaring:
Du har min. 2 års erfaring med konstruktion af maskiner samt et bredt kendskab til maskintekniske løsninger. Du er en erfaren bruger af 3D – CAD, og har meget gerne kendskab til 2D- AutoCAD. Hvis du har erfaring med hydrauliske og styringstekniske systemer, vil det være en fordel.
Du har enten en konstruktøruddannelse eller en relevant håndværksmæssig baggrund med efterfølgende oplæring i konstruktion.

Vi tilbyder:
Et selvstændigt job med spændende arbejdsopgaver i et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der ligges vægt på, at den enkelte selv tager ansvar. Vi kører 4 dags arbejdsuge, så du har fri om fredagen. Vi har gode arbejdsforhold og rigtig gode kollegaer.
Vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte Michael Almeborg på mobil 21 42 83 33.
Ansøgning skal sendes til: [email protected]
Frist: Til stillingen er besat.

Om Ole Almeborg A/S
Ole Almeborg A/S producer interne transportmidler, palleløftere, sakseløftere, stabler og transportvogne i lakeret, galvaniseret og rustfrit stål. Alt produceres på Bornholm, og vi leverer den bedste kvalitet og leverer til hele verden. Mange af produkterne er kundetilpassede, og skal derfor udvikles og konstrueres i samarbejde med kunderne. Læs mere på https://almeborg.com/
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hasle.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Hasle
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Rønne

    Bliv en del af vaskeriets verden Når du træder ind i JENSEN Denmark, bliver du en del af et internationalt firma med solide rødder i den bornholmske muld. Siden 1960’erne har vi leveret vask..
    • Maskintekniker
    • Rønne
    Få mere info
  • Maskintekniker i Rønne

    Service og reparation af state-of-the-art udstyr til industrielle vaskerier? Vi leder efter serviceteknikere til JENSEN Denmark A/S, som er klar til at begive sig ud i verden på spændende arbejdsop..
    • Maskintekniker
    • Rønne
    Få mere info
  • Maskintekniker i Hele Danmark

    Vil du være med til at lave produkter, du kan være stolt af? Vil du være med til at lave produkter til den gode stemning til festen, på stadion, på havebænken, over køkkenbordet…? Vil du også prø..
    • Maskintekniker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskintekniker i Hele Danmark

    Vil du være med til at lave produkter, du kan være stolt af? Vil du være med til at lave produkter til den gode stemning til festen, på stadion, på havebænken, over køkkenbordet…? Vil du også prø..
    • Maskintekniker
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Hasle

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Hasle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1
24. marts 2024 1