Calibration Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Har du lyst til få et alsidigt job inden for kalibreringsarbejde med et bredt spektrum af instrumenter og målemetoder? Vil du være en del af et team med stor metrologisk ekspertise, hvor faglighed og kvalitet er nøgleord?

Bliv en del af kvalitets- og metrologiteamet i Kamstrup
Kamstrup er en dansk teknologivirksomhed og en af verdens førende producenter af intelligente måleløsninger med hovedkontor i Stilling syd for Aarhus. I 2022 vandt vi Dansk Industri’s Innovationspris, og det understøtter i høj grad vores ambition om at omdanne målerdata til indsigt, der hjælper forsyningsselskaber med at optimere produktion og distribution af energi og vand. Vi oplever en stor efterspørgsel på vores produkter og har fokus på at udvikle samt producere intelligente måleløsninger og services til energi- og vandforbrug. Derfor leder vi nu efter en Calibration Specialist til vores fortsatte vækstrejse.

I den nyoprettede stilling som Calibration Specialist, ønsker vi at udvide vores lille team på 3, som fokuserer på kalibrering af vores udstyr og instrumenter. Du vil indgå i Quality and Sustainability afdelingen, som i alt består af 25 medarbejdere med forskellige baggrunde, der sammen er ansvarlige for Kamstrups kvalitetssystemer, akkrediteringer og bemyndigelser mv. Afdelingen kendetegnes ved en uformel omgangstone, vidensdeling, sparring og samarbejde for at nå vores mål. Du vil komme til at opleve en dynamisk hverdag, hvor der naturligvis er stort fokus på den tekniske opgaveløsning og planlægning af arbejdsopgaver i samspil med dine kollegaer og virksomhedens øvrige afdelinger.

Et job med fokus på måleteknik på højt niveau
Som Calibration Specialist vil du få ansvaret for afvikling af en del af kalibreringerne af Kamstrups måleinstrumenter og -udstyr indenfor forskellige discipliner såsom elektrisk-, temperatur- og fysiske måleenheder. Du vil have en stor del af din hverdag i vores kalibreringslaboratorium, hvor udstyret kalibreres og dokumenteres ud fra gældende kalibreringsprocedurerer. Du vil også komme til at arbejde med at udarbejde kalibreringsprocedurer og usikkerhedsbudgetter på det udvalgte udstyr, som du behandler. Du spiller dermed en central rolle i at sikre, at Kamstrups udstyr er kalibreret og at måleevnen indenfor Kamstrups akkrediterede områder løbende vedligeholdes, valideres og dokumenteres.

Vi ønsker konstant at udvikle os og gøre vores metoder bedre, og du vil tage del i at sikre, at Kamstrups forskellige måleudstyr er tilpasset både aktuelle og fremtidige behov.

Din personlighed er vigtig for os
Som person har du en forkærlighed for at arbejde i et hands-on miljø, hvor du selvstændigt og grundigt udfører kalibreringsopgaver af høj kvalitet. Du ser værdien af at arbejde systematisk og procesorienteret for at sikre det bedst mulige resultat af dit arbejde, og du får energi af at opnå præcise kalibreringer. At overholde deadlines falder dig naturligt, og du agerer derfor som en pålidelig samarbejdspartner både for kollegaer indenfor forskellige faggrupper og eksterne parter. Du kommunikerer klart og kan viderebringe tekniske beskrivelser på en let forståelig måde. Du er nysgerrig på fagområdet og har lyst til at videreudvikle dig sammen med dine kollegaer.

Vi forestiller os, at du har en faglig baggrund som Elektronik-fagtekniker, Elektronik-/Automatikteknolog, Ingeniør eller lignende og har et par års erfaringen med kalibreringsarbejde. Du har oparbejdet grundlæggende programmeringsfærdigheder af målesekvenser og viden om brug af måledata. Du lærer hurtigt forskellige systemer og har stor erfaring med Microsoft Office-pakken, særligt Excel. Derudover vil det være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med kalibrering inden for elektriske, temperatur, tryk, moment og dimensionale parametre samt har kendskab til kalibreringssystemet MetCal eller MetTeam. Ligeledes er kendskab til ISO17025 og ISO9001 en fordel.

Desuden er det et krav at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare et job
I jobbet som Calibration Specialist ved Kamstrup vil du blive en del af en ledende virksomhed indenfor akredditerede målinger og en del af en afdeling med høj ekspertise og faglig viden. Du har stor fleksibilitet til at strukturere din dagligdag og vil være en afgørende del af, at vi lykkes med vores mål. I Kamstrup vægter vi kompetenceudvikling højt, hvorfor du også får mulighed for at deltage i både interne og eksterne kurserer, som kan være med til at understøtte din videre læring og udvikling både fagligt og personligt.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder på vores hovedkontor. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Techinical Quality, Viggo Andersen på tlf. 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.700 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 15. maj 2024 Aarhus On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Aarhus City. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Skanderborg

    Are you curious about new practices and technologies, and are you able to implement them? Are you a team player, and do you want to join a new team, where you will be able to influence decisions an..
    • Øvrige
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Søger du et feriejob, hvor du skal møde ind morgen/eftermiddag/aften? Så får du her den perfekte mulighed. Du har nemlig nu mulighed for at blive ferieafløser på Solars lager i Vejen, hvor du komme..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Vil du spille en væsentlig rolle i den grønne omstilling som Energi-/Solcellespecialist? Vi søger en kollega i vores Klima & Energi afdeling, der har lyst til at være en del af et erfarent og kompe..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
22. april 2024 21
21. april 2024 21
20. april 2024 22
19. april 2024 23
18. april 2024 24
17. april 2024 23
16. april 2024 23
15. april 2024 25
14. april 2024 25
13. april 2024 26
12. april 2024 25
11. april 2024 26
10. april 2024 26
9. april 2024 24
8. april 2024 23
7. april 2024 22
6. april 2024 22
5. april 2024 22
4. april 2024 22
3. april 2024 21
2. april 2024 21
1. april 2024 21
31. marts 2024 20
30. marts 2024 20
29. marts 2024 20
28. marts 2024 19
27. marts 2024 20
26. marts 2024 19
25. marts 2024 19
24. marts 2024 19
23. marts 2024 20