Vikarstilling: Administrativ medarbejder til barselsvikariat i Koncern Transport- og Bevogtning, Transportenheden i K...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København SV

Er du uddannet kontorassistent og har du flair for at arbejde i et ledelsesteam? Trives du med at løse rutineprægede opgaver og være løsningsorienteret omkring nye opgaver, så er denne stilling som vores nye administrative medarbejder måske noget for dig?

Om os
Transport og Bevogtningsenheden i København består af en enhedschef og tre enhedsledere samt ca. 90 uniformerede. Du refererer til enhedschefen.

I Koncern Transport og Bevogtning søger vi en barselsvikar til en administrativ stilling i Transport- og Bevogtningsenheden i København. Der er tale om et barselvikariat på 12 måneder. Stillingen er på 37 timer og er til besættelse snarest muligt.

Dine opgaver
Dine opgaver vil bl.a. bestå i at understøtte den lokale ledelse i dagligdagen, og arbejde selvstændigt med diverse administrative opgaver i forbindelse med sygefraværsopfølgning. Derudover vil du have opgaver forbundet med at indkaldelse til samtaler, sørge for personaleregistrering, udarbejdelse af referater, controlling og generelle diverse kontoropgaver.

At arbejde hos os
Vi kan tilbyde dig muligheden for a blive en del af et uformelt og socialt miljø, hvor omgangstonen er imødekommende og professionel.

Du kommer til at arbejde selvstændigt, og du vil får en bred kontaktflade både til dine nærmeste kollegaer, men også til resten af huset. Ikke to dage er ens – og selvom der er rutine i nogle af opgaverne, så er der altid nye udfordringer, som skal løses.

Vi kan tilbyde

  • Dygtige og engagerede kolleger fordelt på fængselsbetjente og transportbetjente.
  • Varierede og mangeartede arbejdsopgaver.
  • Sundhedsordning.
  • En arbejdsplads der prioriterer samarbejde, fleksibilitet og trivsel.

Erfaringer fra en lignende stilling
Du har en kontoruddannelse eller anden relevant uddannelse samt erfaring med administration. Du er omstillingsparat, har stærke skriftlige egenskaber og har erfaring med at tage referat. Du har kendskab til Office pakken, herunder Excel og Kalenderstyring som er en nødvendighed.

Det er endvidere en fordel, men ikke et krav, at du har erfaringer med Sharepoint og Workzone eller andet sag- og dokumentstyringssystem.

Det vigtigste for os er, at du er flittig, har et godt overblik og helhedssyn samt arbejder struktureret i en ofte travl hverdag. Vi ser gerne at du kan lide at arbejde selvstændigt og sætter en faglig stolthed i at løse dine opgaver med høj kvalitet.

Derudover forventer vi:

  • at du har gode samarbejdsevner
  • at du trives i en travl hverdag og er serviceminded
  • at du er initiativrig og kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • at du er udadvendt, åben og tillidsvækkende
  • at du er god til at se muligheder frem for begrænsninger, har lyst til at lære nyt og har høj grad af fleksibilitet.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere – HK-Stat.

Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse snarest muligt. Der er tale om et barselvikariat på 12 måneder.

Arbejdsstedet erTransport og Bevogtning København, Vigerslev allé 1D, 2450 København SV.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag den 29. maj 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere Information
Få yderligere information om stillingen hos enhedschef Jesper Karlsen på tlf. 7255 1210 eller administrativ medarbejder Micha Christiansen på tlf. 7255 5064.

Om Kriminalforsorgen
Kriminalforsorgen begrænser kriminalitet og skaber tryghed i samfundet. Det har vi tilfælles med politiet, anklagemyndigheden og domstolene, som er de andre myndigheder i straffesagskæden. Vi sikrer, at domstolenes domme bliver fuldbyrdet. Det er både frihedsstraffe, som afsones i fængsler og arrester eller med fodlænke, og tilsyn i forbindelse med betingede domme, herunder samfundstjeneste. Vi fører også tilsyn med prøveløsladte.

Straf bliver gennemført med den nødvendige kontrol og sikkerhed, men også med støtte og motivation, så de dømte ikke falder tilbage til kriminalitet. Kriminalforsorgen består af et direktorat og fire områder og beskæftiger ca. 4300 medarbejdere. Lidt over halvdelen er fængselsbetjente.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København SV
  • Mandag den 29. maj 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 31. marts 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Front Office Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København V

    Fri kontakt
    Medlemssupport i DI søger en ny kollega, som er skarp på kalender- og mailstyring og struktur- og koordineringsopgaver. Du skal trives med forskelligartede opgaver, der går på tværs af organisationen og navigere i en hverdag, der ikke altid bliver som planlagt.
    • Administrativ medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København S

    Resultatorienterede deltidsorganisere til HK Handel Hovedstaden HK Handel Hovedstaden søger passionerede og resultatorienterede deltidsorganisere til at varetage arbejdet med at melde flere ansat..
    • Administrativ medarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vil du være med til at gøre en forskel i Danmarks stærkeste fagforening? Er du kontoruddannet og ved du, hvad der skal til for at arbejde i en politisk styret organisation? Arbejder du omhyggeligt,.
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info