Rekrutteringsfirma

Statsautoriseret revisor til RSM Danmark, Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Åbyhøj

Vi søger en statsautoriseret revisor, der har lysten til at blive en del af en vækstorienteret virksomhed med mulighed for partnerskab


Er ambitioner og talent noget af det, der kendetegner dig? Har du en solid erfaring inden for revision, hvor du er vant til at tage førertrøjen på og sørge for at der er balance i regnskabet? Og har du udover din erfaring inden for revision et helhedsorienteret og menneskeligt syn på forretningen? Så er jobbet som statsautoriseret revisor hos os det helt rigtige job.


Hos RSM Danmark, er vi et statsautoriseret revisionspartnerselskab med kontorer i hele landet. Vi ønsker at skabe gode rammer i arbejdslivet for vores medarbejdere, og på grund af vores flade struktur, er der ofte ikke langt fra tanke til handling. Vi er desuden en del af et velfungerende netværk, hvor vi i RSM Global har kontorer i 123 lande – så har du en interesse i at udvide dine kompetencer og dit netværk internationalt, har vi størrelsen og mulighederne hos os.

En fleksibel hverdag med gode udsigter til en partnerrolle
Som vores nye statsautoriserede revisor til Aarhus kommer du ind i en virksomhed, hvor vi tager ansvar og lægger vægt på det gode arbejdsmiljø, og dine muligheder hos os er store. Har du partnerambitioner, er det også her vi kan hjælpe dig med at indfri dine ønsker. Du bliver en del af ledelsesteamet, og dine opgaver spænder bredt fra møder, rådgivning og revision af regnskaber til ledelse af medarbejdere.

Helt konkret vil en del af din hverdag være omfattet af opgaver, såsom:

  • Ansvar for revision på egen kundeportefølje
  • Gennemgå regnskaber med medarbejdere og kunder
  • Løbende rådgivning og mødeaktivitet med kunder
  • Generel kvalitetssikring


Din drivkraft afspejles i din måde at arbejde på
Det er tydeligt, at du elsker dit arbejde og at du gerne vil gå det ekstra skridt for at tilgodese forretningen og ikke mindst for at levere den høje kvalitet.

Med en solid baggrund inden for revision, har du et godt øje for detaljer og en sans for at optimere processer og arbejdsgange, så vi hele tiden er mest muligt effektive. Vi forestiller os, at du har relevant praktisk erfaring med revisionsopgaver og rådgivning inden for branchen. Derudover trives du med kundekontakten, og motiveres af at arbejde med mennesker.

En virksomhed, hvor balance og trivsel er i højsædet
Hos RSM gør vi meget ud af at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle i virksomheden oplever succes og arbejdsglæde med plads til både familieliv og karriereambitioner. Vi har et professionelt miljø med højt til loftet, og der vil være gode muligheder for diverse kurser og ekstra uddannelse.

Du bliver en del af vores afdeling i Aarhus, og vi har en forventning om, at du er lokal forankret eller på anden vis har en tilknytning til området.

Kunne jobbet være noget for dig?
Så modtager vi meget gerne et motiveret CV fra dig via linket. Det er Konsulenthuset ballisager, der håndterer vores rekrutteringsproces, og hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Hans Erik Elley på tlf. 30 63 85 03.

Du kan læse mere om, hvad et motiveret CV indebærer her, inden du søger.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Åbyhøj

Lignende jobs

  • Revisor i Risskov

    Trives du i et arbejdsmiljø med ledelsen tæt på, gode interne udviklingsmuligheder og et bredt ansvarsområde? Da kan du blive den næste revisor i et hus, hvor de mener det, når de fremhæver work-li..
    • Revisor
    • Risskov
    Få mere info
  • Revisor i Århus

    Har du erfaring med IT-revision og IT-erklæringer, og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme? Så inviterer vi dig til at læse videre..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Revisor (elev) i Århus

    Drømmer du om at blive revisor, og intereserer du dig for økonomi og matematik?Så er det dig, vi leder efter!Hos Aros statsautoriserede revisorer søger vi lige nu revisortrainees til vores ko..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Revisor i Århus C

    Er du en analytisk og forretningsorienteret Business Controller, som med din kommunikative snilde kan omdanne økonomiske indsigter til gode beslutningsgrundlag for ejendomsudvikling? Så tag et kig .
    • Revisor
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0
23. marts 2024 0
22. marts 2024 0
21. marts 2024 0
20. marts 2024 0
19. marts 2024 0