Lærer til procesoperatøruddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lærer til procesoperatøruddannelsen


Grundet stor elevtilgang søger vi endnu en underviser til procesoperatøruddannelsen.

Er du en dygtig og engageret skolelærer med interesse for kontaktlærerrollen (klasselærer)? Har du lyst til at undervise på en spændende og fremtidssikret erhvervsuddannelse? Så er du måske den lærer, vi søger til vores procesoperatøruddannelse på ZBC i Roskilde.

Om jobbet

ZBC er en af Danmarks største erhvervsskoler med 10 afdelinger på Sjælland. Vi tilbyder et bredt udvalg af ungdomsuddannelser, efteruddannelser og kurser inden for forskellige fagområder.

Vi har et stærkt fokus på kvalitet, innovation og samarbejde med erhvervslivet.

Procesoperatøruddannelsen er en 4,5-årig erhvervsuddannelse. Uddannelsen giver eleverne kompetencer til at styre, regulere og overvåge produktionsanlæg inden for forskellige brancher.

Uddannelsen foregår på vores afdeling i Roskilde, hvor du vil undervise elever i både teori og praksis.

Hvad kan vi tilbyde dig

  • Et spændende og alsidigt job med engagerede kolleger og elever
  • Mulighed for efteruddannelse og kompetenceudvikling
  • Vi tilbyder en god fleksibilitet, et godt arbejdsmiljø med høj faglighed og høj grad af mulighed for at tilrettelægge arbejdsdagen.

Vi har stor tillid til vores lærere, hvilket også gør at du skal være opsøgende og selv være i stand til at sætte dig selv i gang.

Vi er også meget udviklende og nytænkende, hvilket også stiller krav til, at du vil være udviklende og have interesse i at gøre din verden bedre.

Vi har også en filosofi med, at man bliver en bedre lærer ved at opleve flere verdner, derfor vil der også være mulighed for at undervise på andre uddannelser, og mulighed for censorarbejde på forskellige fag og uddannelser.

Vi kan tilbyde et vanvittigt spændene, alsidig arbejde og kan tilbyde dig nogle fede forhold, med lækker kantine og spændende læringsmiljøer.

Hvad kan du tilbyde os:

  • Du har en relevant faglig baggrund som skolelærer eller lignende
  • Du har pædagogisk erfaring, og en lyst til at arbejde med elevtrivsel
  • Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Du har lyst til at bidrage til udviklingen af uddannelsen, det kunne være at lave læringsfilm, materialer osv.
  • Du har kompetencer til at kunne undervise i engelsk (ikke et krav, men en fordel)
  • Det er en stor fordel hvis du har en tekniks erhvervsuddannelse (men det er bestemt ikke et krav)

Vi har stor succes med at lave skolelærere om til faglærer på proces, hvilket er grunden til, at vi gerne vil gøre det en gang til. Vi plejer at sige, at ”hvis du kan lave en procesoperatør om til en proceslærer, så kan man også lave en lærer om en proceslærer”.

Vi har erfaring med, at hvis du som lærer har en naturvidenskabelig baggrund, så har du en fordel i forhold til procesfaglige stof, da der er mange ligheder.

Det er en kæmpe fordel hvis du kan holde på en skruetrækker, og ved hvad et topnøglesæt er.

Du må meget gerne have en mekanisk forståelse, og have en ide om hvad en pumpe gør – du behøver ikke at kunne skille den ad og lave vedligeholdelse af den, det skal vi nok lærer dig.

Vi har en forventning om, at du skal være en af vores pædagogiske fyrtårne og løfte en stor del af det arbejde der er med kontaktlærerrollen (sammen med dine kollegaer). Det vil sige, at du skal kunne tage hånd om elever, når de kan kæresteproblemer, har problemer med det faglige, er udfordret der hjemme eller ikke trives i klassen.

Vores elever er i alderen 16-60 år, så du vil opleve en masse forskellige opgaver og problemstillinger. Men det gør også, at du skal være i stand til at tale til eleverne, der hvor de er - der er forskel på en på 16 og en på 60 år.

Som kontaktlærer er man også tovholder for den klasse man har, det vil sige, at man søger for, at eleverne får de kurser de skal have, og kommer igennem det de skal nå på deres 20 uger. Det gør også, at du gerne må være lidt struktureret, og kan danne dig overblik - Excel kunne godt gå hen og blive din ven.

En af dine vigtigste opgaver vil være at hjælpe eleverne med at få en lærerplads, så derfor vil du også have opgave med at skabe relationer og samarbejde med erhvervslivet.

Hvis du har gennemført en pædagogisk uddannelse på diplomniveau og har almene kompetencer svarende til niveauet i den erhvervsgymnasiale fagrække, er det et plus, men det er ikke et krav. I så fald sørger vi for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en underviser.

Ansættelse

Ansættelsen er på fuldtid og vi glæder os til at byde dig velkommen den 1. august og gerne før.

Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår iht. aftaler indgået mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Det bl.a. indebærer en pensionsordning på 18%.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit primære arbejdssted er ZBC, Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 12. juni 2023. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Vi forventer, at afholde ansættelsessamtaler løbende, men beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Morten H. Suhr, Uddannelsesleder på tlf. 4172 1259 eller mail [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Du kan læse mere om vores uddannelse her.

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer