Rekrutteringsfirma

Arkitekt til Ejendomsselskabet Olav de Linde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Åbyhøj

Arkitekt med æstetisk sans til atypisk tegnestue



Har du en forkærlighed for bygninger med sjæl, der fortæller en historie? Drømmer du om at arbejde med udgangspunkt i genbrug fremfor ‘duer ikke, væk’? Og mærker du den helt særlige hjertevarme, når gamle bygninger får nyt liv? Så læs endelig videre her.



Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde søger vi nemlig lige nu en arkitekt til vores kontor i Aarhus. Vi leder efter dig, der har lyst til at blive en del af en tegnestue med 15 dygtige og engagerede kolleger, der hver dag er med til at fastholde æstetikken i gadebilledet rundt omkring i Danmark.


En skitsering af din nye hverdag

Vi er en utraditionel tegnestue, og derfor ser vi frem til at høre fra dig, der er en erfaren skitserende arkitekt og som motiveres af at være en del af et team, hvor opgaverne løbende ændrer sig. Sagt lidt mere tydeligt, så vægter vi det færdige produkt højere end ‘jamen nu havde vi lige aftalt’. Hvis du har lyst til at udvikle projekterne i udpræget iterative processer sammen med kolleger og bygherren, så læs endelig nærmere om de opgaver, vi søger din hjælp til:

  • Ombygning, renovering og restaureringer: Du bliver ansvarlig for en række byggeprojekter i vores store portefølje og her får du både stor indflydelse på udformning af byggeriet og de mindre tilhørende detaljer.
  • Reglementer, byggetilladelser og lovgivning: Som erfaren arkitekt kender du de forskellige reglementer omkring byggetilladelser og når du lige skal have ¨trykprøvet¨ dit projekt, er du hurtigt til at indgå i dialog med både kolleger og relevante myndigheder.
  • Samarbejde, projektøkonomi og overblik: Du arbejder tæt sammen med vores ingeniører, bygningskonstruktører, udlejningsafdeling og økonomifunktion i arbejdet på nye projekter.


Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde vægter vi godt samarbejde højt og det falder også dig naturligt at dyrke de gode relationer i og uden for virksomheden.

Har du desuden erfaring med at arbejde i Revit, InDesign, Illustrator og Photoshop, er det et stort plus.

Selvom vi er erfarne, lytter vi, når du kommer med nytSammen med os bliver du en del af et team, hvor bæredygtighed og genbrug står øverst på agendaen. Derfor hører vi gerne fra dig, der selv vægter de langtidsholdbare løsninger højt. Og kan du endda berige os med ny viden på området og ved du en ting eller to om LCA, spidser vi gerne ører.

Lidt mere konkret søger vi dig, der hviler i din faglighed som uddannet arkitekt. Du må meget gerne have erfaring som skitserende og projekterende arkitekt og samtidig have flair for at arbejde digitalt. Og så er du velfunderet i dine beslutninger og udfordrer gerne ‘vi plejer’, når du ser nye veje, vi kan gå. Samtidigt har du så meget overblik og robusthed, at du kan leve med og finde nye kreative veje, når projekterne løbende ændrer sig.

Vi renoverer og restaurerer forskellige typer af bygninger, som vi giver nyt liv. Vores bygninger udlejes til mange forskellige erhverv men også som private lejemål. Derfor ser vi gerne, at du har erfaring med at tænke kreativt og arbejde bredt – og at æstetik er et af dine vartegn. Samtidigt vil du arbejde med flere forskellige bygningstyper på samme tid og det er her din erfaring og dit gode overblik kommer ind i billedet. Du ved, hvordan bygninger er skruet sammen og kan hurtigt gennemskue mulighederne i de forskellige projekter, du bliver en del af.

Hvad er det egentlig, vi inviterer dig ind i? Udover en plads i teamet, hvor du får mulighed for at arbejde med din kreative og æstetiske side, bliver du en del af en arbejdsplads med kolleger, der er ambitiøse i samarbejdet med dig. Og så er du mere end velkommen, når vi løbende afholder sociale arrangementer fordelt hen over året. Din daglige gang får du på vores kontor i Aarhus.

Er du vores nye arkitekt?
Så send os endelig dit motiverede CV via 'ansøg nu' knappen. Ansættelsesprocessen håndteres af Konsulenthuset ballisager, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Louise Basic Poulsen på mail: [email protected] eller telefon: 3063 9445.

Vi modtager gerne et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.

Tiltrædelse er snarest muligt. Vi tager løbende folk til samtale og ansætter gerne hurtigt den første med de rette faglige kompetencer og indstilling.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Ejendomsselskabet Olav de Linde
Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde har vi en vision om at skabe en bred vifte af attraktive erhvervslejemål, der er med til at danne rammerne for det gode og kreative arbejdsliv. Vores drivkraft er vores skabertrang og store kærlighed for at skabe nyt liv i gamle bygninger. Vi skaber liv, fornyer og bevarer – og så er vi samtidig omhyggelige og kvalitetsbevidste. Vi har desuden de seneste år skabt et stadigt stigende antal nyopførte kvalitetsbyggerier til bolig- og erhvervslejemål.


Vi er 100 mennesker fordelt på flere afdelinger såsom vores tegnestue, udlejningsafdelinger, ejendomsservice og administration. Vores hovedkontor er beliggende i Aarhus og vi har kontor i Odense og København.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Åbyhøj

Lignende jobs

  • Arkitekt (praktik) i Århus

    Vil du være med til at udvikle fremtidens Skandinaviske byer sammen med dygtige og kompetente kollegaer? Vi er altid på udkig efter talentfulde arkitektpraktikanter, der er nysgerrige på at dykke n..
    • Arkitekt
    • Århus
    Få mere info
  • Arkitekt i Århus N

    Do you have Microsoft (MS) or PLM experience as an IT Architect? Will you be motivated by business improving projects - supporting world-class R&D solutions - and by orchestrating a future qualifie..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info
  • Arkitekt i Århus N

    Are you a highly skilled Network Architect with a can-do attitude? we might have an ideal career opportunity for you! Sales Region NCE Offshore Plant Engineering Plant Engineering team is re..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info
  • Arkitekt i Århus N

    Are you ready to take on an inspiring role in Vestas Data & Analytics Architecture and solution space? And would you like to be part of a transformation journey in Vestas with a vision to bring Dat..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1