Et antal medarbejdere til beskæftigelsen af indsatte i Enner Mark Fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Har du lyst til at gøre en vigtig forskel for indsatte og arbejde med at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet? Så læs videre…

I produktionen på Enner Mark Fængsel beskæftiges fængslets indsatte ved metalfag, træværksted, møbelværksted, tekstilfag samt montageværksteder. Værkstederne er en del af fængslets samlede beskæftigelsesområde. Fængslet tilbyder endvidere de indsatte undervisning på forskellige niveauer.

I øjeblikket mangler vi særligt ansatte som har lyst til at arbejde indsatte der beskæftiges med montagearbejde, så kan du se dig selv i en omskiftelig hverdag med mangeartede opgaver og tværfagligt samarbejde, så er det lige dig vi mangler.

Du har måske en håndværksmæssig baggrund, butiksuddannelse eller anden erfaring som kan være relevant i arbejdet med de indsatte. Du kan læse mere om de uddannelsesmæssige krav her: https://blivfaengselsbetjent.dk/faengselsbetjent/om-jobbet/. Kravene for optagelse som værkmester er de samme som for fængselsbetjente.

Dine opgaver

  • Beskæftigelse af indsatte med produktion eller montage, herunder opsyn
  • Oplæring, motivering, støtte og udvikling af de indsatte.
  • Tværfagligt samarbejde med andre værkmestre, fængselsbetjente, lærere, socialrådgivere m.fl.
  • Sagsbehandling i samarbejde med socialrådgivere, lærere, fængselsbetjente m.fl.
  • Administrative opgaver i forbindelse med produktionen

Hvem er du?

Du er allerede uddannet værkmester eller:

  • Du har lyst og mod på en 2 årig uddannelse med nogle ugers skoleophold i eller Birkerød eller Møgelkær, men størstedelen som arbejde i beskæftigelsen på Enner Mark.
  • Er engageret og fleksibel som samarbejdspartner
  • Er kreativ, positiv og har et godt humør
  • Er åben overfor utraditionelle og alternative idéer
  • Kan respektere et fast struktureret fængselsmiljø, hvor orden og sikkerhed er nøgleordet
  • Er psykisk robust og kan bevare roen og overblikket i tilspidsede situationer, også under andres ledelse
  • Behersker IT på minimum brugerniveau
  • Er moden og har en vis livserfaring, så du er i stand til at råde, vejlede og støtte andre

  • Et realkompetencebevis fra VUC med opfyldelse af ovenstående punkts faglige mål
  • faglig sparring med de andre værkmestre

Uddannelsen som værkmester

Værkmesterelver i Kriminalforsorgen skal gennemgå et 2-årigt uddannelsesforløb, hvilket du skal være indstillet på at fuldføre. Uddannelsens skoleforløb, som udgør samlet ca. 4 måneder vil foregå på et af vores uddannelsescentre i Birkerød eller Møgelkær, mens resten af uddannelse foregår i fængslet.

Du kan læse mere om optagelseskrav, herunder fysiske krav og studiekrav (samme som fængselsbetjent uddannelsen) her: https://blivfaengselsbetjent.dk/faengselsbetjent/om-jobbet/

Du kan læse mere om jobbet som værkmester i Kriminalforsorgen her: https://www.Kriminalforsorgen.dk/karriere/jobomraader/vaerkmester/

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til Tjenestemandsloven. Lønindplacering sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i Danmark og principperne for Ny løn.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland. Tjenestedet er Institution Enner Mark, Enner Mark Fængsel, Frodesdalsvej 3, 8700 Horsens.

Hvis du i forvejen er tjenestemandsansat i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Stillingen er på 37 timer ugentligt, og arbejdstiden er fordelt på dagtjeneste mandag-fredag.

Tiltrædelse forventes 1. august 2023 eller snarest herefter.

Hvem er vi

Enner Mark Fængsel er en del af Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland. Det er et lukket fængsel beliggende 10 km vest for Horsens med plads til 236 indsatte. Fængslet er et af Danmarks mest moderne og bedst sikrede fængsler, det består bl.a. af et arrestafsnit, fællesskabsafsnit, et behandlingsafsnit, afsnit for banderelaterede indsatte, et særligt sikret afsnit, et isolationsafsnit. Fængslet har omkring 280 medarbejdere.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 4. juni 2023.

Når du søger elevstillingen vil du skulle gennemføre en optagelsesproces, umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Processen består af en fysisk test og et interview hos Kriminalforsorgens rekrutteringsteam. Såfremt du efter optagelsesprocessen bliver erklæret egnet til uddannelsen, vil du blive inviteret til en afsluttende samtale.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe billedidentifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Yderligere oplysninger

Nærmere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til Enhedsleder Morten Rye Larsen, tlf. 32893278 eller Enhedschef Marianne Klarholt, tlf. 3289 32 50 / 7255 5603

Spørgsmål vedr. uddannelsesforløbet kan rettes til HR konsulent Tina Paust Christensen på tlf. 7255 4639 eller rette henvendelse til [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Horsens
  • Søndag den 04. juni 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 15. maj 2024 Aarhus On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Aarhus City. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Skanderborg

    Are you curious about new practices and technologies, and are you able to implement them? Are you a team player, and do you want to join a new team, where you will be able to influence decisions an..
    • Øvrige
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Søger du et feriejob, hvor du skal møde ind morgen/eftermiddag/aften? Så får du her den perfekte mulighed. Du har nemlig nu mulighed for at blive ferieafløser på Solars lager i Vejen, hvor du komme..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Vil du spille en væsentlig rolle i den grønne omstilling som Energi-/Solcellespecialist? Vi søger en kollega i vores Klima & Energi afdeling, der har lyst til at være en del af et erfarent og kompe..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
22. april 2024 32
21. april 2024 31
20. april 2024 31
19. april 2024 31
18. april 2024 28
17. april 2024 28
16. april 2024 28
15. april 2024 29
14. april 2024 31
13. april 2024 31
12. april 2024 31
11. april 2024 31
10. april 2024 32
9. april 2024 34
8. april 2024 37
7. april 2024 37
6. april 2024 37
5. april 2024 37
4. april 2024 40
3. april 2024 38
2. april 2024 37
1. april 2024 39
31. marts 2024 38
30. marts 2024 38
29. marts 2024 38
28. marts 2024 38
27. marts 2024 38
26. marts 2024 39
25. marts 2024 39
24. marts 2024 38
23. marts 2024 40