Maribo Skole, Blæsenborgafdelingen søger en lærer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Holder du af børn og unge mennesker? Trives du med et spændende og afvekslende job i en travl hverdag, hvor faglighed vægtes højt? Har du en humoristisk omgangstone, er uformel og jordnær? Så er det måske lige dig, vi har brug for som vores ny lærer på Maribo Skole.

Den gode lokale skole


Maribo Skole består af Blæsenborg- og Borgerskoleafdelingen med i alt 560 elever fra 0. – 10. klasse samt SFO på Blæsenborg. Der er 85 dygtige og engagerede personaler – som alle arbejder for at skabe en god lokal skole, hvor der er respekt for hinandens fagligheder og et godt samarbejde. Dit ansættelsessted vil være Blæsenborgafdelingen.

På Blæsenborgafdelingen er der 280 elever fra 0. – 6. klasse og SFO med i alt 45 medarbejdere. Her har vi et klart mål om at gøre vores elever så dygtige, som de kan blive. Dette både i et dannelses- og uddannelsesperspektiv. Vi tror på fællesskabet, og på at alle mennesker gør det bedste, de kan. Derfor sætter vi relationer og den enkeltes trivsel højt i vores arbejde, så vi også i fremtiden vil være et attraktivt sted for elever, forældre og personale.

"En skole med højt til loftet, hvor vi hylder mangfoldigheden”, fortæller Nicolai og Thomas.

Din hverdag


Du bliver klasselærer på 4. årgang og får en kollega at sparre med. Er du nyuddannet får du en kollega som mentor og et eksternt mentorforløb. Vi har også et bredt udbud af vejledere, du kan benytte til faglig sparring. Vi lægger vægt på fælles forberedelse, ligesom der også er individuel forberedelse, som du selv har mulighed for at tilrettelægge. Der er individuelle forberedelsespladser til personalet, samt fælles personalerum, hvor vi samles til møder. Der er forskellige sociale arrangementer i løbet af året.

Faglig profil


Vi er på udkig efter en lærer, som er faglig stærk inden for dansk, gerne med særlige kompetencer inden for læsning eller har interesse for at uddanne sig i dette. Det er en fordel, hvis du har linjefag i dansk og tysk.

Du er den helt rigtige til stillingen, hvis du:

  • Er uddannet lærer – gerne med vejlederuddannelse inden for læsning
  • Har gode relationskompetencer
  • Har et positivt børnesyn
  • Skaber meningsfyldt læring
  • Har en positiv tilgang til at arbejde med folkeskolens mellemtrins elever.

Gode muligheder i Lolland Kommune


Vi giver nyuddannede lærere to ekstra løntrin, de første fire år, og derudover tilbyder vi alle lærere fleksibel arbejdstid, hvor der som udgangspunkt er tilstedeværelse til undervisning, team- og personalemøder, mens placering af den individuelle forberedelse er op til den enkelte medarbejder.

Vi ønsker at hjælpe nyuddannede lærere med at komme godt fra start og støtter derfor med et eksternt mentorforløb, som kobler teori og praksis. Mentorforløbet indeholder tre workshops, fem coachingtimer med mentor, samt mulighed for netværk med andre nyuddannede lærere.

Løn og ansættelsesvilkår


Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Stillingen er på fuld tid, og forventes besat pr. 1. august 2023.

Vi gør opmærksom på, at der vil blive indhentet børne- og straffeattest på den person, der tilbydes stillingen.

Ansøgningsproces


Send os din ansøgning senest onsdag den 31. maj 2023.

Samtaler forventes afholdt i uge 23.

Yderligere oplysninger


Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Henrik Andreasen på tlf. 20 67 82 51.

Du kan også finde yderligere informationer om Blæsenborgafdelingen på vores hjemmeside (Mariboskole.aula.dk).

Kom og mød os - ring og lav en aftale med os. Så kan du komme forbi og møde dine kommende kolleger, og få et indblik i, hvordan Blæsenborgafdelingen fungerer som skole og arbejdsplads.

Er du nysgerrig efter at vide, hvad lokalsamfundet har at byde på?


Vi vil også gerne høre fra ansøgere, der drømmer om at arbejde og bosætte sig i Lolland Kommune. Med en placering tæt på Tyskland, Sjælland og Fyn finder du Lolland, som byder på et livligt lokalsamfund med små idylliske købsstader, storslåede landskaber og naturoplevelser for alle. Lolland Kommune står midt i en rivende udvikling. Store infrastrukturprojekter skaber vækst, udvikling og jobs, og når Femern-forbindelsen står færdig i 2028, vil den nye transportkorridor til Europa give vækstmuligheder for nye og eksisterende virksomheder. Men en placering tæt på Tyskland, Sjælland og Fyn finder du Lolland, som byder på et livligt lokalsamfund med små idylliske købstæder, storslåede landskaber og naturoplevelser for alle.

Lolland Lever Livet (Lolland.dk)

Firstmover (Firstmover.nu)

Fleksible udlejningsregler (Lolland.dk)

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Maribo
  • Onsdag den 31. maj 2023

Lignende jobs

  • Lærer (freelance) i Hele Danmark

    [xxxxx] søger frivillige lektievenner til en online indsats, der skal styrke børns faglige ressourcer og lyst til læring.Om indsatsen:Coronakrisen ramte hele Danmark hårdt, men for bør..
    • Lærer
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Lærer i Hele Danmark

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Lærer
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Lærer i Nakskov

    Vi søger CELF i Nakskov søger undervisere til et kursusforløb indenfor sikkerhed og hærdeplast. Kursusforløbet skal hovedsageligt afvikles på engelsk. Ansættelse, så hurtigt som muligt. Sti..
    • Lærer
    • Nakskov
    Få mere info
  • Lærer i Hele Danmark

    Danskundervisere Swap Language Denmark Part-time Salary Competitive Hej! Vi søger danske taleundervisere med høj energi, og lyst til at give internationa..
    • Lærer
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0