Sagsbehandlere til ejendomsvurderingsområdet hos Skatteankestyrelsen i Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Har du lyst til at arbejde med sagsbehandling i en uafhængig klageinstans, og har du erfaring med ejendomsvurdering, klagebehandling eller anden form for sagsbehandling? Motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø med selvstændigt ansvar, og værdsætter du samtidig en arbejdsplads, hvor omgangstonen er fri, og kollegaskabet er godt? – Så er du måske én af de nye medarbejdere, vi søger til Skatteankestyrelsen i Aalborg.

Korrekt sagsbehandling som sikrer retssikkerheden
I Skatteankestyrelsen i Aalborg behandler vi blandt andet sager inden for vurdering af fast ejendom, grundværdi, erhvervsbeskatning, aktionærbeskatning og selskabsbeskatning.

Du kan være med til at løfte denne opgave, da vi nu søger kolleger til at behandle klager over ejendomsvurdering. Dette er et sagsområde, som vi forventer stor sagstilgang på i år og i de kommende år.

Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver og mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen indenfor ejendomsvurderingsområdet. En typisk sag vil bestå i, at du sikrer oplysning af sagen, udarbejder udkast til afgørelse, og at du er i dialog med klageren og rådgiveren. Du får en unik mulighed for at arbejde med forvaltningsret og faglig vurdering, og samtidig vil du kunne udvikle dine kompetencer inden for den juridiske metode og skatteproces.

Vi står klar med engagerede kollegaer, der deler ud af deres viden, og giver dig den sparring og oplæring, der er nødvendig.

Din nye kollega i 15. kontor Jákup Berg, fortæller: ”Som fuldmægtig i Skatteankestyrelsen får jeg bragt mine juridiske kompetencer i spil på flere måder. Jeg har ansvaret for mine egne sager, hvor jeg arbejder med konkrete juridiske problemstillinger på vurderingsområdet. Samtidig nyder jeg godt af, at vi i styrelsen har en god sparringskultur, hvor vi aktivt hjælper hinanden med at blive bedre til at løse vores opgaver. Dette understøtter en god faglig udvikling for alle medarbejdere og bidrager til en god og ensartet opgaveløsning på tværs af styrelsen.”

Hos os får du muligheden for at få:

  • faglige udfordringer og et godt kollegaskab
  • et godt arbejdsmiljø med fokus sparring og trivsel
  • et tæt samarbejde medforskellige fagkontorer og myndigheder
  • et stort ansvar for egne sager, indtil der træffes afgørelse ved nævn eller Landsskatteretten.

Omdrejningspunktet for vores arbejde er retssikkerhed, så borgerne og virksomhederne oplever, at de får en fair behandling i klagesystemet og en korrekt afgørelse.

Vores kerneopgave kræver, at vi er kompetente, at vi tager ansvar og at vi viser fremdrift i opgaven.

Flere tilgange til jobbet
Vi ser naturligvis på, om du har grundlæggende færdigheder indenfor sagsbehandling. Altså om du arbejder systematisk og vedholdende, forstår komplekse problemstillinger, prioriterer skarpt, kan vurdere hvornår en sag er tilstrækkeligt oplyst og om du er en dygtig formidler. Du kan eksempelvis være uddannet ejendomsmægler, eller have en professionsbachelor- eller diplomuddannelse.

Du er struktureret, engageret og du kan arbejde selvstændigt med dine sager. Desuden vil vi gerne se dig, der:

  • kan omsætte din faglighed til praksis
  • arbejde målstyret og driftsorienteret
  • sikre den rette kvalitet til rette tid
  • deltage aktivt i faglig sparring og teamsamarbejde
  • kommunikere klart både i skrift og tale.

Vi er en arbejdsplads, som tager godt imod nye medarbejdere og vi lægger vægt på god onboarding, oplæring og sparring fra første dag.

Skatteministeriet lægger vægt på at understøtte fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøftes mellem leder og medarbejder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

Om Skatteankestyrelsen
Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over Skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er ca. 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængig behandling af klager.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest 1. juni 2023.

Vi forventer at afholde første runde samtaler i uge 23. Hvis du går videre, skal du afsætte tid til udfyldelse af en personprofilanalyse samt en logisk test inden anden runde samtale, som afholdes i uge 24.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for 15. kontor, Nanna Møller Hjeresen på telefon 33 76 02 93 eller kontorchef for 16. kontor, Claus Fassov Vestergaard på telefon 33 76 24 56.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet en straffeattest samt referencer.

Forventet tiltrædelse er den 1. september 2023.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Vestre Havnepromenade 5, 9000 Aalborg.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Aalborg
  • Torsdag den 01. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
24. april 2024 18
23. april 2024 14
22. april 2024 14
21. april 2024 15
20. april 2024 16
19. april 2024 17
18. april 2024 18
17. april 2024 19
16. april 2024 18
15. april 2024 20
14. april 2024 19
13. april 2024 17
12. april 2024 22
11. april 2024 21
10. april 2024 26
9. april 2024 27
8. april 2024 28
7. april 2024 28
6. april 2024 30
5. april 2024 27
4. april 2024 25
3. april 2024 26
2. april 2024 28
1. april 2024 30
31. marts 2024 29
30. marts 2024 28
29. marts 2024 24
28. marts 2024 29
27. marts 2024 31
26. marts 2024 30
25. marts 2024 29

Værd at vide når du søger job som administrativ medarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!