Plastikkirurg til udvikling af ny afdeling i Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Et højt fagligt niveau, lækre lokaler og et stærkt team omkring dig

Capio har med vores nye privathospital i Aalborg skabt rammerne for den bedst mulige patientoplevelse. I disse lækre lokaler i hjertet af Aalborg ønsker vi at opbygge Aalborgs mest attraktive plastikkirurgiske klinik, sammen med dig.

Vi tilbyder en spændende stilling på et topmoderne privathospital, hvor vi har et stærkt erfarent team, der indgår i samarbejdet med dig om planlægning af programmer og udvikling af det kliniske arbejde.

Den kunderettede ambition
Vi ønsker at skabe enestående kundeoplevelser igennem at opfylde den enkeltes drømme om at gøre noget godt for sig selv. Du har derfor nu en enestående mulighed for at være med til at opdyrke et nyt marked inden for det plastikkirurgiske speciale i Nordjylland. Du vil være med til at definere Capios plastikkirurgiske profil og hvilket udbud af operationer og behandlinger vi skal tilbyde i Aalborg, samt at være med til at udvikle Capio brandet sammen med vores marketingteam.

Et stærkt team for den enestående oplevelse
Til vores nye privathospital i Aalborg søger vi en Speciallæge i Plastikkirurgi med stor erfaring indenfor plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi. Der er tale om en fast stilling, hvor vi kan tilbyde den arbejdsuge, der passer dig med fleksible arbejdstider, fantastiske kolleger og en konkurrencedygtig løn.
Vi har netop gennemført en medarbejdertrivselsundersøgelse og er superstolte af resultaterne. De tegner et billede af en organisation med positive og stærke relationer i vores teams, og kolleger, der udviser et stort engagement og en meget høj grad af faglig stolthed.
Vi udbyder plastikkirurgi på alle vores hospitaler i Danmark, og der vil derfor være mulighed for at arbejde på flere Capio hospitaler hvis du ønsker det. Vi ønsker at skabe de bedst mulige vilkår for dig, dine kolleger og vores patienter.

Capio som lægefagligt orienteret organisation
I Capio ønsker vi at give gode muligheder for udvikling, og vi udbyder både de gængse tilbud indenfor plastikkirurgien, og de mere specialiserede og udfordrende operationstyper til glæde for både dig og vores kunder.
Vi har et landsdækkende team af plastikkirurger fordelt på vores fem hospitaler i Danmark og kan tilbyde faglig sparring og erfaringsudveksling, både på nationalt og internationalt plan.
Capio er en del af den europæiske koncern Ramsay Santé og dermed den globale koncern Ramsay Healthcare. Vi stræber efter faglig klinisk udvikling på højeste niveau, en udvikling der kræver høj faglighed og bygges på et stærkt samarbejde i vores sundhedsfaglige teams. Vi ønsker derfor at skabe de bedst mulige forudsætninger for kontinuitet og opbygning af stærke relationer i teamet.

Ansøgningsfrist
Vi inviterer løbende til samtale, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning og dit CV til os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Yderligere information om stillingen
Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Hospitalschef i Aalborg, Karina Lykke Andersen på mail [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge