Sagsbehandlere til nyoprettet erhvervsbeskatningskontor i Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Dyk ned i komplekse erhvervsbeskatningssager og se sagerne fra et objektivt perspektiv. Bliv en del af et nyoprettet skattekontor og få kompetente kolleger, som glæder sig til at møde dig. Lyder det interessant for dig?

Vær med til at udvikle et skattekontor
Bliv en del af 22. kontor i Skatteankestyrelsen i Silkeborg. Her er vi ved at opbygge et skattekontor og udvider derfor med nye sagsbehandlere. Du kan være med til at udvikle processerne sammen med dine nye kolleger.

I skatteankestyrelsen i Silkeborg behandler vi sager inden for erhvevsbeskatning, moms, motor, vurdering af fast ejendom og afgiftsfastsættelse.

I det nye skattekontor vil du primært beskæftige dig med erhvervsbeskatningsområdet og behandle klager over afgørelser, der er truffet i Skattestyrelsen som første instans. Omdrejningspunktet for vores arbejde er retssikkerhed, så borgerne og virksomhederne oplever, at de får en fair behandling i klagesystemet og i sidste ende en korrekt afgørelse.

Vores sager indeholder ofte komplicerede juridiske vurderinger. Vi står klar med engagerede kolleger, som deler ud af deres viden, og giver dig den sparring, der er nødvendig. Vi tager godt imod nye medarbejdere og lægger vægt på god onboarding, oplæring, ansvar og sparring fra første dag.

I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår.

Dit arbejdsområde og dine primære opgaver

  • Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver og mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen.
  • Du sikrer oplysning af sagen, udarbejder udkast til afgørelse, og du holder møde med klageren og rådgiveren på vegne af Skatteankestyrelsen.
  • Du vil arbejde med skatteretten.
  • Du vil anvende og udvikle dine kompetencer indenfor den juridiske metode, forvaltningsret og skatteproces.

Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • er uddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller skatterevisor, eller du har en diplom- eller masteruddannelse inden for skatte- eller momsretten. Du kan være erfaren, nyuddannet eller på vej mod din afsluttende eksamen.
  • har faglig erfaring eller interesse for et af sagsområderne og for forvaltningsretten. Du har gerne tidligere arbejdet med sagsbehandling.
  • kan omsætte din juridiske faglighed til praksis, tager ansvar og arbejder målstyret og driftsorienteret.
  • deltager aktivt i faglig sparring og teamsamarbejde, og kan kommunikere klart både i skrift og tale.

Din nye kollega Chris Olsen glæder sig til at møde dig
”I dette job er der plads til at fordybe sig i juridiske problemstillinger, og der er fokus på den enkelte sagsbehandlers personlige og faglige udvikling gennem et stærkt sparringsmiljø på tværs af Skatteankestyrelsens kontorer. Som sagsbehandler har jeg ansvaret for mine egne sager, og i samarbejde med afgørelsesmyndigheden sikrer jeg, at der bliver truffet den rigtige afgørelse”, siger fuldmægtig Chris Olsen.

I Skatteankestyrelsen går vi op i at lære hinandens kernekompetencer at kende og forstå, hvad vores individuelle forskelligheder betyder for vores måder at samarbejde på.

Vidste du…
… at Skatteankestyrelsen er en af landets største juridiske arbejdspladser, der dækker hele spektret af kompleksitet i skatteretten – lige fra ejendomsvurdering til transfer pricing og beskatning af lønmodtagere.

.. at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om hvilken skat eller moms, de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag. Hver dag går vi på arbejde for at sikre retssikkerhed, og det, synes vi, giver vores arbejde mening.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Upload din ansøgning, dit CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 29. maj 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Anders Bitsch på tlf. 3376 0252. Ønsker du at høre mere om opgaverne fra en eventuelt kommende kollega, er du velkommen til at kontakte Chris Olsen på tlf. 3376 0973.

Der vil indgå en personlighedsprofil og eventuelt en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Startdato og arbejdssted
Startdato er den 1. september 2023 og ansættelse efter gældende overenskomst.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er ved Glarmestervej 4, 8600 Silkeborg. Lokationen ligger tæt på motorvejen kun 40 minutters kørsel fra Århus.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Silkeborg
  • Mandag den 29. maj 2023

Lignende jobs