Musiklærer- deltid

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Kort om skolen:

Holmeagerskolen er en 3-sporet skole med ca. 90 ansatte. Vi har 730 skønne elever, og af dem går 260 i SFO. Vi har også co-teachingklasser på de fleste årgange, med en lille gruppe elever der er visiteret ind på skolen som er en integreret del af vores a-spor.

Hvem søger vi efter:

Vi søger en musiklærer, som kan varetage undervisning på en række af vores klassetrin - fra 2. klasse og op. Du vil blive faglærer uden tilknytning til en specifik klasse, men med samarbejde med vores øvrige musiklærere. Vi forventer dog, at du deltager på vores anderledes dage, hvor du vil blive koblet med en af de klasser eller årgange, som du har i hverdagen. Vi forventer også, at du har lyst til at stå for div. musiske indslag i løbet af skoleåret ( fx. ved juleafslutning, sommerrevy, dimission).

Du skal have godt styr på klasseledelse og møde eleverne i øjenhøjde og med low arousal. Du er en teamplayer, selvom din dagligdag er solo med klasserne - og du kan se styrken i at sparre med kolleger om undervisningen, elever eller dagligdagen.

Hvad kan vi tilbyde:

Vi kan først og fremmest byde på kolleger med humor og højt engagement - og en ledelse som har døren åben, er villige til sparring og justeringer i hverdagen. - Og så har vi et mindre musiklokale, som dog er opdateret ift. instrumenter indenfor det seneste år og en masse søde børn, som glæder sig til en ny musiklærer.

Ansøgningsfrist
Fristen er d. 30.5 ved midnat
Samtaler afholdes i den følgende uge.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelse. Og Greve Kommune ikke udsteder frigørelsesattest. Tiltrædelse pr. 1. august 2023.
Skoleleder Leon Mitchell (3031 2438) eller viceskoleleder Rikke Knigge (2068 8978) kan kontaktes for yderligere oplysninger.

Se mere på https://holmeagerskolen.aula.dk/



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Greve

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Er du uddannet lærer og har du undervisningskompetence i idræt, naturfag, musik eller engelsk, så kan du med fordel læse videre. Hvem er vi? Strandskolen er en velfungerende folkeskole beliggende i Karlslunde syd for København. Vi er en tresporet skole med ca. 630 dygtige elever fra 0.-9.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Svaret er; som underviser på procesoperatøruddannelsen på [xxxxx] Så vil du være med til at uddanne elever til fremtiden? En fremtid hvor procesoperatører er en mangelvare i .
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Lærer i Brøndby

    En fast stilling pr. 1. maj 2024 eller snarest derefter. Er du uddannet lærer og har linjefag eller tilsvarende undervisningskompetencer i nedenstående fag, så søg stillingen hos os.Fagene .
    • Lærer
    • Brøndby
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    NEXT Byggeri og service søger en faglærer til AMU-uddannelserne og EUD-serviceuddannelserne, med interesse i at specialisere sig indenfor branchernes områder. Hvem er vi?På NEXT arbejder vi for..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info