Socialpædagog til ”De Unges Hus” i Greve, et lokalt døgntilbud til 8 unge 13-17/22 år.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vil du være en del af det?

Vi søger uddannet socialpædagog til at varetage tovholderfunktioner i teamet.

Kerneopgaven er at facilitere udvikling og arbejde med aftalte mål ud fra handleplaner og samarbejde med de unge og familierne.

Den unge får ved indflytning en tovholder, som overordnet tager sig af alle den unges forhold i et tæt samarbejde med det øvrige team og den unges netværk, hvor det er muligt at inddrage dem.

Som tovholder har du ansvar for enkelte unge i forhold til deres dagligdag, samarbejde internt og eksternt, skriftlige oplæg og udviklingsplaner.

De unge er meget forskellige, men har alle store udfordringer som kan vise sig ved psykisk sårbarhed og mentaliserings svigt. De kan have diagnoser, lettere problemer med misbrug og svært ved at fungere socialt og fagligt.

Vi arbejder ud fra en relations pædagogisk tænkning, sådan at vi igennem dialog og i samvær omkring fælles aktiviteter og positive oplevelser skaber grobund til udvikling af gode relationer.

Udgangspunktet er at skabe en gensidig respekt og forståelse ung og andre imellem for at kunne påvirke den unges udvikling i en positiv retning.

Vores mål er, at den unge bliver opmærksom på og bruger egne ressourcer til en god personlig og social udvikling.

De unge skal passe et eksternt dagtilbud i form af skole eller arbejde. Enkelte unge kan i perioder mangle et relevant tilbud eller have svært ved at passe et.

Vi dokumenterer systematisk og arbejder med oplæg og målsætninger i fagsystemet Sofus/ Dagbogsprogrammet.

Vi har åbent døgnet rundt og året rundt. Det betyder, at du skal arbejde to hverdagsaftener om ugen, enkelte med rådighedsvagt, samt et døgn hver anden weekend. Derudover er der forskellige møder i løbet af en uge. I ferieperioderne er der kolonier, du forventes at deltage på.

Vil du vide mere?

Ring til en af os:

Niels Busk, Afdelingsleder, 30662994

Charlotte G. Steffensen, Pædagog 30515709

Du kan læse om Udviklingscenter Greve og DUH på Greve Kommunes hjemmeside.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 24.

Løn efter gældende aftaler. Der udbetales særligt tillæg for fleksibilitet og skiftende arbejdstider. Kørekort en nødvendighed.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Greve

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Nova er en integreret institution med ca. 90 børn og 22 medarbejdere, fordelt på 3 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Vi har lidt ekstra normering, så vi er flere ”hænder” til at drage omsorg for de børn og familier der har et særligt behov.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Skattekisten er et stort integreret dagtilbud for børn fra 0-6 år, som er beliggende i Greve midt by. Vi er ca. 210 børn og 50 ansatte fordelt på 6 vuggestuegrupper, 5 børnehavegrupper og to storbørnsgrupper samt basisgrupperne med 6 børn fra ca. 3-6 år.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Skolepædagog søges til landsbyskole i Tune og SFO. Vil du være en del af en moderne digital landsbyskole med høj faglighed og fællesskab, og hvor dine faglige ambitioner og drømme bliver til virkelighed? Du får de mest fantastiske kolleger og børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info