Resultatorienteret kommunikationskonsulent med fokus på adfærdskommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Brænder du for at skabe grønne adfærdsændringer gennem massekommunikation? Er du en dygtig konsulent og en trænet projektleder, der kan udvikle og optimere vores massekommunikation, så både privatpersoner, organisationer og virksomheder har lyst til at ændre deres adfærd i en grønnere retning? Så har vi jobbet til dig.

Bliv en del af en dynamisk hverdag
Kredsløb arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug med en ambition om at skabe gevinster for klimaet, vores kunder og samfund. For Marketing betyder det, at vi styrker markedsføring, kommunikation og PR på en bred vifte af platforme for at nå i mål med at øge vores markedsandel og ændre vores kunders adfærd i en grønnere retning. Vi søger en erfaren kommunikationskonsulent, der brænder for at stå i spidsen for at optimere vores massekommunikation på tværs af produkter, målgrupper og platforme til at sikre handlinger, der peger i retning af den grønne omstilling.

Du bliver en del af teamet Kampagner & Events i vores fagligt stærke Marketingafdeling, der har ansvaret for kunderejsen og kundeoplevelsen på tværs og den eksterne kommunikation. Du får dygtige kolleger, som sammen med dig eksekverer på bl.a. digitale platforme, content, events og presse.

Din rolle vil være todelt - dels som projektleder og konceptmager med fokus på adfærdskommunikation og dels som ansvarlig for at vi opnår de resultater, vi vil med adfærdskommunikation – resultater, som du skal være med til at definere.

Til og med 2024 vil en stor del af din opgave være at projektlede kommunikationen omkring ”Aarhus Sorterer Mere”.

Afdelingen arbejder bredt med marketing- og kommunikationsopgaver, og du bliver en naturlig del af vores fællesskab og daglige sparring i tæt samarbejde resten af teamet. Du har derudover også et tæt samarbejde med de driftsmæssige ansvarlige projektledere i organisationen, dine kolleger samt øvrige interne og eksterne samarbejdspartnere.

Dine opgaver og succeskriterier
Du får ansvaret for at udvikle, projektlede og koordinere en række marketing- og kommunikationsaktiviteter, der kan være med til at nudge og skabe lysten og viljen til at ændre adfærd i den grønne retning hos både vores private og professionelle kunder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte følgende:

  • Udvikle, projektlede og koordinere den rette marketingstrategi og -plan for en række af vores aktiviteter inden for adfærdskommunikation. Dit ansvar vil være at levere det rigtige koncept i forhold til tid, mål og budget
    • Eksempel: Du vil skulle stå i spidsen for den kommunikative del i projeket ”Aarhus Sorterer Mere”, hvor vi ønsker, at vores private kunder både har lyst og vilje til at sortere i flere affaldstyper. Afsluttes 2024.

  • Ansvaret for at optimere Kredsløbs massekommunikation, der skal føre til adfærdsændringer, så vi opnår de ønskede resultater

Den ideelle profil
Du er strategisk tænkende og kan omforme dine tanker til konkrete og værdiskabende tiltag for vores forretning. Du er robust, struktureret, skrap til at følge op, og du sætter en ære i at have det gyldne overblik – fx via to-do lister og GANT-planer, hvor du udviser stor eksekveringskraft. Du har god forretningsforståelse, er lyttende med en god spørgeteknik og ved, at de bedste resultater skabes i samarbejde med andre. Du trives i at projektlede i et komplekst landskab med mange interne og eksterne interessenter og samarbejdspartnere.

For at få succes i rollen forestiller vi os følgende:

  • Du har min. 3 års dokumenteret erfaring som projektleder i projekter med fokus på adfærdskommunikation med mange interessenter.
  • Din baggrund kan være bred – men det vigtigste er, at du kan dokumentere effekt af massekommunikation i forhold til at skabe adfærdsændringer.

Kredsløb som arbejdsplads
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag med mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på den grønne omstilling i Aarhus og omegn. Du får stor indflydelse på dine opgaver og et job med mening, hvor dét du laver, påvirker hverdagen for vores kunder.

Vi er en driftsvirksomhed, så når vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi, er vi hurtige til at sætte handling bag ordene. Derfor har vi fokus på udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vil du være med til at sætte den grønne omstilling på dagsordenen?
Så send din ansøgning til os senest den 4. juni 2023. Da vi behandler ansøgningerne løbende, opfordrer vi til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Du er velkommen til at kontakte Marketing Manager Henriette L. Bjerring på telefon 24520325, hvis du vil vide mere om stillingen. Forventet tiltrædelse er 3. august 2023.

Stillingen er 37 timer om ugen og aflønnes efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Brabrand
  • Søndag den 04. juni 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Do you have great communication skills? Are you structured and do you thrive when working in a team? If you are looking for an opportunity to excel your skills as well as develop new ones while wor..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1