Lektor og adjunkt til Nationalt Center for Erhvervspædagogik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vil du gerne bidrage til at styrke og udvikle den pædagogiske praksis på landets erhvervsuddannelser? Og er du dygtig til undervisning, forskning og udvikling på det pædagogiske område? Så er du måske vores nye kollega.

På Nationalt Center for Erhvervspædagogik (i daglig tale NCE) på Københavns Professionshøjskole søger vi to dygtige og engagerede kollegaer til at hjælpe os med at varetage undervisning på vores Diplomuddannelse i erhvervspædagogik samt løse forsknings-, udviklings- og konsulentopgaver i relation til erhvervsuddannelserne og aktørerne omkring dem.

NCE arbejder med kompetenceudvikling af lærere og ledere samt forsknings- og udviklingsopgaver i relation til landets mere end 100 erhvervsuddannelser. Vi er det største samlede miljø for erhvervspædagogisk uddannelse og forskning, og vi arbejder tæt sammen med hele den erhvervsrettede uddannelsessektor om at sikre de bedste forudsætninger for udvikling af erhvervsuddannelser af høj kvalitet. Vi udbyder blandt andet Diplomuddannelse i Erhvervspædagogik (DEP), hvor erhvervsskolelærere – mange med en baggrund som faglærte – får pædagogiske og didaktiske kompetencer til at løfte deres komplekse undervisningsopgave, ligesom vi løser en række konsulent- og forskningsopgaver for blandt andet erhvervsskoler, faglige udvalg og kommuner.

Fra 2022 er vi desuden værtsinstitution for et nyt tværinstitutionelt center for viden om erhvervsuddannelserne (CEVEU), hvor vi i samarbejde med arbejdsmarkedets parter, Aalborg Universitet, DPU/Aarhus Universitet og Tænketanken DEA arbejder på at styrke forskning- og udvikling på erhvervsuddannelsesområdet.

Om jobbet
Opgaverne som lektor og adjunkt ved NCE er mangefacetterede og alsidige, og du vil have mulighed for selv at sætte dit præg. En del af arbejdet vil være at indgå i forsknings- og udviklingsprojekter samt stå for konsulentopgaver i relation til erhvervsuddannelserne. En anden del vil være undervisning, vejledning og eksamen i relation til diplomuddannelse i erhvervspædagogik.

Vi er et center i rivende udvikling, du vil derfor komme ind i centret i en spændende periode, hvor vi skal tænke og handle nyt, og hvor du vil få mulighed for at præge udviklingen.

Vi har i løbet af de seneste år udbygget vores forsknings- og udviklingsindsats betragteligt gennem flere større projekter og partnerskaber i relation til de udfordringer og vidensbehov, som erhvervsuddannelserne oplever. Blandt andet i forhold til vigtige temaer som faglig stolthed, læring på lærepladsen, uddannelse til bæredygtig uddannelse og fremtidens undervisning og lærerrolle.

Derudover har vi igangsat et ambitiøst arbejde i forhold til at styrke vores samarbejde med erhvervsskolerne samt koblingen mellem vores diplomuddannelse og den pædagogiske praksis på skolerne. Vi har udviklet en fælles didaktisk model – den såkaldte Praktikummodel – som indebærer, at vores studerende gennem hele deres uddannelse arbejder med at udvikle, afprøve og vurdere undervisningskoncepter, der giver svar på udfordringer i deres undervisningspraksis.

Vi lægger stor vægt på at have et stærkt arbejdsfællesskab, hvor vi reflekterer sammen, gør hinanden gode samt eksperimenterer og udvikler vores praksis sammen. Vi arbejder desuden sammen med mange forskellige samarbejdspartnere – både internt på Københavns Professionshøjskole og eksternt i erhvervsuddannelsessektoren. Du skal derfor kunne lide at arbejde på tværs og få mange forskellige samarbejdsrelationer til at fungere.

Din profil
Vi søger to nye kollegaer, som kan hjælpe os med at løfte de mange nye opgaver – både i forhold til forskning, praksisudvikling og undervisning. For begge profiler gælder, at du skal have en relevant uddannelse på kandidatniveau gerne suppleret med relevant ph.d.-uddannelse eller lignende kompetence. Vi lægger desuden vægt på, at du har en stærk faglig profil inden for det pædagogiske område suppleret med stærke kompetencer i forhold til undervisning, forskning og pædagogisk udviklingsarbejde.

Vi forestiller os derudover, at du matcher en af nedenstående profiler:

En lektor/ erfaren adjunkt med følgende kompetencer:

  • Flere års erfaring med forskning og udvikling i relation til uddannelsesområdet, herunder med forskningsformidling og publicering - gerne inden for erhvervsuddannelsesområdet samt nogle af de vidensområder vi arbejder med (fx praksisrelateret undervisning, fremtidens undervisning og lærerrolle samt uddannelse til bæredygtig udvikling).
  • Erfaring med projektledelse og funding af forsknings- og udviklingsprojekter
  • Relevante faglige og metodemæssige kvalifikationer på højt videnskabeligt niveau, herunder kendskab til metoder, som kan understøtte praksisudviklende forskning.
  • Erfaring med selvstændigt at udvikle, tilrettelægge og gennemføre erhvervs- eller professionsrettet undervisning, samt lyst til at udvikle din undervisning sammen med andre
  • Gerne erfaring med skoleudvikling og pædagogisk udviklingsarbejde
  • Gerne erfaring med at etablere nationale og internationale netværk
  • Stærke kommunikationskompetencer – både skriftlige og mundtlige
  • Lyst til at indgå i et tæt samarbejde med kolleger, ledelse og forskellige samarbejdspartnere om at sikre en god opgaveløsning og et godt arbejdsmiljø

En adjunkt med følgende kompetencer:

  • Viden om og engagement i erhvervsuddannelsesområdet
  • Erfaring med eller talent for selvstændigt at udvikle, tilrettelægge og gennemføre erhvervs- eller professionsrettet undervisning, samt lyst til at udvikle din undervisning sammen med andre
  • Erfaring med forskning og udvikling i relation til uddannelsesområdet, herunder gerne erfaring med at gennemføre pædagogisk udviklingsarbejde og/eller gennemføre undersøgelser og evalueringer på uddannelsesområdet.
  • Gerne erfaring med og interesse for funding og projektudvikling
  • Er ambitiøs og brænder for at skabe viden, der kan forbedre praksis
  • Stærke kommunikationskompetencer – både skriftlige og mundtlige
  • Lyst til at indgå i et tæt samarbejde med kolleger, ledelse og forskellige samarbejdspartnere om at sikre en god opgaveløsning og et godt arbejdsmiljø

Din arbejdsplads
På Københavns Professionshøjskole har vi en vision om at uddanne fagprofessionelle, der lykkes i og sammen med praksis. Vi mener, at myndige professionelle er nøglen til at realisere samfundets fineste idealer og løse dets vanskeligste problemer.

NCE er en del af Institut for Didaktik og Digitalisering under Det Lærerfaglige Fakultet. Her finder du blandt andet Center for Undervisningsmidler og Future Classroom Lab, der arbejder med at udvikle nye undervisningsformer og nye måder at anvende teknologi i undervisningen.

Vi er et miljø under udvikling, bredt sammensat både hvad angår køn, alder og faglig baggrund. Ud over centerlederen er vi pt 13 undervisere, der også forsker, og 3 konsulenter.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som adjunkt eller lektor med start den 01-08-2023.eller snarest derefter. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i KP's lektorkvalificeringsforløb.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020.

Ved ansættelse som lektor lektorbedømt før 2013-stillingsstrukturen sker ansættelse som udgangspunkt på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår. Afhængig af de konkrete omstændigheder vil fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur (fast-track ordningen) eventuelt kunne aftales.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerleder Camilla Hutters på tlf.: +45 61706970.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 30-05-2023. Du bedes angive, om du søger en stilling som adjunkt eller lektor.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 23.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 31. marts 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 7. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Copenhagen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info