Personlig assistent til koncerndirektør for Digital Solutions

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du understøtte topledelsen i deres daglige virke, og trives du med variation i arbejdsdagen?
Til rollen som PA for vores Koncerndirektør for Digital Solutions søger vi dig, der ønsker en hverdag med alsidige arbejdsopgaver helt tæt på de strategiske beslutninger og direktionen og med snitflader til hele ATP’s organisation.

Konkret bliver det bl.a. dig, der:

  • kalenderstyrer, mødeplanlægger, skaber struktur og sørger for, at tingene hænger sammen
  • varetager rejseplanlægning, -bestillinger mm.
  • administrerer forskellige systemer inden for tidsregistrering og fakturering
  • supporter ifm. HR-opgaver (fx ift. rekruttering og onboarding af nye medarbejdere)
  • håndterer de mange forskellige ad hoc-opgaver, der dukker op i en dynamisk hverdag.

Er du god til at skabe relationer?
Du har solid erfaring fra et tilsvarende job. Du har kendskab til at arbejde i forskellige IT-systemer (fx SAP/SharePoint/CapNordic). Og så er du god til at kommunikere i øjenhøjde – både mundtligt og på skrift.

Du bliver koncerndirektørens go-to-person, får en bred kontaktflade i hverdagen og har solide relationelle kompetencer. Derudover er det centralt, at du befinder dig godt i en omskiftelig hverdag, er god til at prioritere dine opgaver og sætter en ære i at være på forkant.

Vil du arbejde for danskernes økonomiske grundtryghed?
I ATP har vi ambitionen om at være et førende IT-, data- og digitaliseringshus, der driver effektiv administration og investeringspraksis til gavn for det danske velfærdssamfund.

Vi arbejder for økonomisk grundtryghed i Danmark – enkelt og effektivt. ATP er betroet vigtige opgaver på vegne af danskerne, og vi har fokus på fortsat at bevare og styrke danskernes tillid til ATP. Blandt de dagsordener, der fylder netop nu, er bæredygtig omstilling og styrket kundefokus.

Du slutter dig til et CEO Office, der består af en afdeling med interne konsulenter, en afdeling med PA’ere og en afdeling med koordinatorer, hvor du ud over et godt socialt miljø vil blive garanteret et stort ansvar som støtte til koncerndirektør Haktan Bulut.

Derudover vil en arbejdsdag i tæt samspil med koncerndirektøren, de øvrige PA’ere og interessenter på tværs af afdelinger og organisatoriske niveauer give dig et unikt indblik i en koncern, der har en helt særlig rolle i det danske pensions- og velfærdssystem. Vi lover dig således et job, der vil løfte dig både fagligt og personligt.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest fredag d. 9. juni. Vi behandler ansøgninger løbende og planlægger opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Helene Büttner Binder, overordnet ansvarlig for CEO Office, på [email protected].

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hillerød
  • Fredag den 09. juni 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Humlebæk

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 3050 Humlebæk
    • Administrativ medarbejder
    • Humlebæk
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Birkerød

    Hos Novafos har vi ambitioner om at være et forsyningsselskab helt i front, når det gælder udvikling af grønne, stabile og innovative løsninger, der leverer rent og sundt drikkevand, laver vigtig k..
    • Administrativ medarbejder
    • Birkerød
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Allerød

    Kan du arbejde effektivt og målrettet? I [xxxxx] har vi løbende behov for ekstra hænder, der kan arbejde med telefonbetjening, løse administrative opgaver samt sagsbehandling. Vi er på udkig .
    • Administrativ medarbejder
    • Allerød
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kongens Lyngby

    Coor søger en erfaren koordinator til vores kunde Topsøe til Building Maintenance (BM) afdelingen, opgaverne du skal arbejde med, er bl.a. overblik over de fysiske aktivers levetidsomkostninger, pe..
    • Administrativ medarbejder
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
26. april 2024 2
25. april 2024 3
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 5
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 9
31. marts 2024 8
30. marts 2024 9
29. marts 2024 9
28. marts 2024 9
27. marts 2024 10