DRC Integration søger en studentermedarbejder i København til projekt ”Livet går videre”

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København

DRC Integration søger en studentermedarbejder til projektet ”Livet Går Videre”, som tilbyder flygtninge og personer med etnisk minoritetsbaggrund - som er i behandling for traumer eller andre følgevirkninger relateret til flugt og et liv i eksil - en ressourcestærk frivillig netværksperson, der hjælper den enkelte til en bedre og lysere hverdag. Vi har brug for netop dig til at rekruttere gode frivillige til projektet i Region Hovedstaden og Region Syddanmark.

Hvem er vi?

Som studentermedarbejder bliver du del af regionskontoret i DRC Integration, som sikrer gode rammer for det frivillige integrationsarbejde i Region Hovedstaden. Kontoret ligger placeret i Frivillighuset i København NV, hvor der dagligt er frivilligaktiviteter og masser af liv. Aktuelt er der 11 ansatte i regionskontoret. Sammen med flere end 2.400 engagerede frivillige sikrer regionskontoret aktiviteter og indsatser inden for en lang række områder såsom sprog, arbejdsmarked, uddannelsessystem, foreningsliv, lokalsamfund, rådgivning og hverdagspraksis i Danmark. Herunder også en række projekter, hvor projekt ”Livet går videre” hører under.

Projekt ”Livet går videre” er et projektsamarbejde med behandlingsinstitutioner og psykiatrien i Region Hovedstaden og Region Syddanmark, hvor patienter i den sidste del af deres behandlingsforløb tilbydes en frivillig netværksperson. Målgruppen er i behandling for traumer og henvises af traumebehandlingsenheden til projektet, hvorefter vi matcher den enkelte med en frivillig netværksperson som et efterværn til den professionelle behandling. Netværkspersonens opgave er at støtte med sprog, hverdagsrådgivning og netværk, men allervigtigst at skabe en god og tillidsfuld relation der kan give mere mod på livet, bryde isolation og genopbygge tillid til andre mennesker. Den individuelle støtte tager udgangspunkt i den enkeltes behov, interesser og sprogkompetencer. Du kan læse mere om projektet her

Dine opgaver

Projektet har brug for en studentermedarbejder, der kan hjælpe med at rekruttere frivillige til projektet. Projektets succes forudsætter, at vi er dygtige til at rekruttere de rette frivillige, der både kan og vil - og samtidigt har sprogkompetencer og geografisk nærhed, der passer til den enkelte. Det er et vigtigt og meget givende arbejde, der kræver en god portion menneskelig forståelse.

Dine primære opgaver vil være:

  • Rekruttering af frivillige: Rekruttering af kvalificerede frivillige gennem opsøgende arbejde på sociale medier, Frivilligjob m.v. Projektet er geografisk afgrænset til Region Hovedstaden og Region Syddanmark, hvor der søges frivillige.
  • Løbende opgaver: Projektteamet deles om opgaverne, og studentermedarbejderen vil få ansvar for forskellige administrative opgaver, herunder opdatering af henvisningsguide over rådgivningstilbud mv. Erfaring med og lyst til SoMe, PR og layoutopgaver er en fordel.

Din profil

Som studentermedarbejder med ansvar for rekruttering af frivillige skal du have forståelse for, hvad der motiverer frivillige og også have gode ideer til, hvordan du rekrutterer nye frivillige.

Herudover har vi følgende ønsker til en kommende studentermedarbejder:

  • Du er studerende på en relevant videregående uddannelse og har minimum 2 år tilbage af din uddannelse
  • Du har erfaring med frivilligt arbejde – meget gerne fra DRC Dansk Flygtningehjælp eller lignende organisation.
  • Du arbejder systematisk og selvstændigt.
  • Du har mod på og lyst til at kommunikere med frivillige – og en meget mangfoldig frivilliggruppe.
  • Du skriver fejlfrit på dansk.
  • Du har lyst til at indgå i og bidrage til et godt arbejdsfællesskab.

Alle medarbejdere hos DRC Dansk Flygtningehjælp skal besidde vores fem kernekompetencer, som er: Kvalitet, Samarbejde, Medansvar, Kommunikation og Integritet.

Vi tilbyder

Som studentermedarbejder får du et spændende job i et projekt, der giver værdi for nogle af de allermest sårbare mennesker med flygtningebaggrund og etnisk minoritetsbaggrund i Danmark. Derudover får du sparring i dit team, og bliver i det daglige del af et uformelt arbejdsmiljø med både respekt, humor og kontorhygge.

Startdato: 1. august 2023 (eller efter aftale)

Arbejdstid: 15 timer om ugen (vi tager selvfølgelig hensyn til eksamensperioder)

Arbejdssted: Hejrevej 26, 2. sal., 2400 København NV

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen er tidsbegrænset til den 31. december 2023, hvor den nuværende projektperiode udløber. Vi vil dog søge midler til en forlængelse af projektet gennem nye fondsbevillinger, og der vil derfor også være mulighed for forlængelse af ansættelsesperioden.

Vilkår er iht. gældende overenskomst indgået mellem Dansk Flygtningehjælp og relevant faglig organisation.

Ansøgningsproces

Stillingen kan kun søges online på www.drc.ngo under Ledige Stillinger. Du er velkommen til at kontakte projektleder Anne Cathrine Lausten på [email protected] / 20422115 for flere oplysninger om stillingen. Ansøgningsfristen er den 14. juni 2023, og vi forventer at afholde samtaler den 22. juni i København.

Ansøgningsfrist: 14. juni 2023

DRC Dansk Flygtningehjælp ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor på det kraftigste alle kvalificerede ansøgere at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handikap eller etnisk baggrund.

Læs mere om vores arbejde på www.frivillig.drc.ngo.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. april 2024 1081
24. april 2024 1086
23. april 2024 1092
22. april 2024 1121
21. april 2024 1121
20. april 2024 1119
19. april 2024 1120
18. april 2024 1113
17. april 2024 1090
16. april 2024 1081
15. april 2024 1086
14. april 2024 1112
13. april 2024 1103
12. april 2024 1110
11. april 2024 1104
10. april 2024 1080
9. april 2024 1054
8. april 2024 1063
7. april 2024 1088
6. april 2024 1088
5. april 2024 1079
4. april 2024 1091
3. april 2024 1068
2. april 2024 1085
1. april 2024 1134
31. marts 2024 1171
30. marts 2024 1169
29. marts 2024 1174
28. marts 2024 1196
27. marts 2024 1197
26. marts 2024 1196

Værd at vide når du søger job som øvrige i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer