Mentor for elever på ungdomsuddannelser i Århus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Århus C

Deltidsjob som Mentor for UngLiv.dk

Timelønnet job som Mentor for unge på ungdomsuddannelser

Jobbet som Mentor:

Mentoropgaven består i at støtte elever på ungdomsuddannelser til at komme godt igennem deres uddannelse. Mentoren hjælper med planlægning, struktur og overblik, samt fører regelmæssige samtaler om generel trivsel og aktuelle problemstillinger, der vanskeliggør studiet. Mentorfunktionen indebærer ikke behandling af evt. psykiske lidelser.

Mentorer tilknyttes elever som har fået tildelt SPS midler (specialpædagogisk støtte). Dette kan tildeles elever, som har en psykisk funktionsnedsættelse - eksempelvis depression, personlighedsforstyrrelse eller skizofreni eller udviklingsforstyrrelser inden for autismespektret eller ADHD.

Alt efter elevens vanskeligheder mødes en Mentor typisk med eleven 2-8 gange om måneden. En Mentor kan være tilknyttet flere elever. Der kan kun søges om SPS-støttemidler til en elev for ét semester ad gangen, derfor planlægges der kun forløb fordelt over et halvt år ad gangen. Oftest bliver forløbene dog forlænget, så det er en stor fordel, hvis man som Mentor har mulighed for at følge eleven i længere tid; gerne indtil eleven afslutter sin studentereksamen

Vi forventer af en Mentor

  • at du har gode relationelle evner, er empatisk og i stand til at danne en meningsfuld professionel relation til et ungt menneske
  • at du er velstrukturet og i stand til at benytte skemaer, modeller og andre strukturskabende redskaber i dit arbejde med den unge.
  • at du har tid til og mulighed for at varetage minimum 3 forløb.
  • at du deltager i gruppesupervision en gang om måneden (krav). Supervisionerne ligger oftest først på dagen og foregår i vores Århus afdeling.
  • at du har mulighed for at forpligtige dig på dine forløb i minimum et år – gerne længere.
  • at du tager din ansættelse som Mentor alvorligt og er i stand til at prioritere og tage ansvar for relationen til et (ofte sårbart) ungt menneske.
  • at du deltager i vores tre-dages Mentorkursus, som afholdes i Odense (d. 5. og 6. okt. samt 9. nov.)

Løn, supervision og undervisning

Mentorfunktionen er timelønnet, og du får løbende supervision af UngLiv.dk’s supervisor. Alle nyansatte mentorer gennemgår vores kursus ”Mentoruddannelse”. Ved afslutning af dine mentorforløb vil du få et kompetencebevis til at vedlægge dit CV.

Send din ansøgning (maksimalt én A4-side) samt CV til psykolog og koordinator Laura Lee på mail: [email protected] hurtigst muligt eller senest d. 29. maj. Samtaler vil blive afholdt i løbet af juni.

Vi gemmer meget gerne ansøgninger, da vi løbende kan få brug for flere nye mentorer. Du bedes notere det i din ansøgning, hvis du ikke ønsker, at vi opbevarer din ansøgning efter ansættelsesprocessen.

Om UngLiv.dk

UngLiv.dk er specialiseret i terapeutisk arbejde med børn, unge og unge voksne. Vi tilbyder kognitiv terapi individuelt og i grupper. Indehaver af UngLiv.dk er chefpsykolog Marianne Schøler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Århus C
  • Mandag den 29. maj 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Århus

    Center for Job og Arbejdsfastholdelse søger 1 socialrådgiver/-formidler til sygedagpengeindsatsenI [xxxxx] er der et stærkt ønske om at udvikle det tidlige samarbejde med sygemeldte borger..
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Socialrådgiver (vikar) i Århus

    Brænder du for at arbejde på det forebyggende område med unge i alderen 15-29 år med forskellige former for udfordringer? Og vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab under udvikling, samt..
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Århus

    Her kan du som socialrådgiver gøre en forskel for en særlig målgruppe – nemlig borgere og pårørende med demens eller demenslignende symptomer tæt inde på livet. Så vil du være med til at præge et o..
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Socialrådgiver (vikar) i Århus

    Er du socialrådgiver og brænder du for at arbejde med udsatte? Så har vi to spændende stilling til besættelse pr. 1. juni 2024.Stillingerne er på 37 timer ugentligt. Den primære opgave er at hjælpe..
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4
26. marts 2024 4
25. marts 2024 4
24. marts 2024 4
23. marts 2024 4
22. marts 2024 4
21. marts 2024 4
20. marts 2024 4