Adjunkt/lektor til diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning (DUEK)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vil du være med til at uddanne fremtidens uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledere, og vil du medvirke til at udvikle det vejledningsfaglige praksisfelt?

Vi søger en faglig kompetent og engageret adjunkt eller lektor til undervisning og facilitering af læreprocesser for professionelle voksne i videreuddannelsen på Københavns Professionshøjskole (KP). Du kommer til at arbejde med vejledningsfaglig kompetenceudvikling, herunder undervisning og vejledning på diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning (DUEK). Derudover vil du i stillingen også skulle medvirke til at løfte en række udviklingsopgaver og projektopgaver blandt andet inden for udvikling af efteruddannelsestilbud på vejledningsområdet, oplæg om vejledning og facilitering særligt tilpassede læringsforløb med vejledning som omdrejningspunkt.

Stillingen er placeret i afdelingen Uddannelse, Vejledning og Erhverv (UVE) under området Pædagogik og Skole, som er en del af videreuddannelsen på KP. Vi er 12 ansatte i afdelingen, hvor tre kollegaer primært beskæftiger sig med uddannelses- erhvervs- og karrierevejledning.

Om jobbet
Som adjunkt eller lektor vil du komme til selv at sætte dit præg på opgaveløsningen, og vi søger en kollega, som både trives med at arbejde meget selvstændigt og indgå i tæt sparring med kollegaer med forskellige fagligheder. Det er vigtigt, at du kan trives med at være ansvarlig for alle dele af processen fra idé og udvikling til praktisk tilrettelæggelse og endeligt udførelse af undervisnings- og konsulentaktiviteter. En fast del af jobbet består i tilrettelæggelse, undervisning, vejledning og eksaminering på DUEK. Derudover vil du alene og sammen med kolleger også stå for en række udviklingsopgaver, som vi udfører inden for et bredt aftagerfelt vejledningsområdet.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

  • Udvikling og undervisning på diplomuddannelsen i uddannelses-erhvervs-og karrierevejledning (DUEK)
  • Udvikling og design af undervisnings- og konsulentopgaver i relation til vejledningsfeltet
  • Projektledelse, opsøgende salg og forretningsudvikling
  • Deltagelse i udviklings-og forskningsprojekter med vejledningsfaglig relevans

Om dig

  • Du har en kandidatuddannelse med en vejledningsfaglig videreuddannelse på diplom- eller masterniveau
  • Du har solid erfaring med det vejledningsfaglige felt, også gerne fra praksis, og derudover har du et stærkt vejledningsfagligt netværk
  • Du har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med studerende, kollegaer, og kunder
  • Du har undervisningserfaring og kan undervise bredt på DUEK med særlig forudsætning og interesse for det samfundsvidenskabelige område
  • Du har erfaring med projektudvikling, projektledelse og udviklingsarbejde

Derudover forventer vi, at du har:

  • Indsigt i og erfaring med omsætning af forskningsbaseret viden til undervisning inden for praksisfeltet
  • Stærke kompetencer inden for facilitering af voksnes læreprocesser
  • Kompetencer til at tænke strategisk, innovativt og tværfagligt i din opgaveløsning
  • Interesse for og gerne erfaring med udvikling af efteruddannelsestilbud inden for det vejledningsfaglige område.

Vi tilbyder:

  • Et engageret og tæt samarbejdende vejledningsfagligt team
  • En arbejdsplads med stærke faglige fællesskaber og en høj grad af selvstændighed og fleksibilitet i opgaveløsningen
  • En kultur præget af en uformel omgangstone, gensidig respekt og fokus på kollegial trivsel
  • Mulighed for at gøre en forskel for professionsudviklingen på vejledningsområdet

Om os
Københavns Professionshøjskole er hovedstadsregionens største uddannelsesinstitution. Vi leverer praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet og har en ambition om at tilbyde kunder og studerende kompetenceudvikling af højeste kvalitet. Vi tilbyder og løser opgaver i spændingsfeltet mellem undervisning, udvikling og forskning.

Du vil blive ansat i afdelingen for Uddannelse, Vejledning og Erhverv, som er en del af området Pædagogik og Skole i Videreuddannelsen. I Pædagogik og Skole er vi 55 undervisere, konsulenter og ledere m.fl., som udvikler og leverer kompetenceudvikling inden for dagtilbuds-, skole- og unge-voksenområdet. Du skal arbejde tæt sammen med kollegaer i det vejledningsfaglige team om bl.a. tilrettelæggelse af undervisning og udvikling inden for det vejledningsfaglige felt.

Derudover bliver du hos os del af en arbejdsplads, hvor vi arbejder målrettet med at skabe relevante og praksisrettede efter- og videreuddannelsestilbud inden for uddannelsessektoren. Vi har en arbejdskultur med fokus på læring og samarbejde og kan tilbyde spændende arbejdsopgaver, et godt arbejdsmiljø og fagligt dygtige og engagerede kolleger.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som adjunkt eller lektor med start den 1. august 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i KP's lektorkvalificeringsforløb.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020.

Ved ansættelse som lektor lektorbedømt før 2013-stillingsstrukturen sker ansættelse som udgangspunkt på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår. Afhængig af de konkrete omstændigheder vil fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur (fast-track ordningen) eventuelt kunne aftales.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte lektor Inger-Lise Petersen på tlf.: +45 41898635.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 31-05-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 25 (19/6).

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info