Erfaren og visionær chef til Institut for Teknologiske Uddannelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vi søger en institutchef, der brænder for uddannelse af unge mennesker. Du skal være en erfaren leder, der med blik for eksterne og interne vilkår kan sætte den strategiske ramme for instituttets fortsatte udvikling. Det er vigtigt, at du er dygtig til at indgå i relationer og skabe følgeskab, samt at du hviler i din egen lederrolle og har modet til at kunne træffe de rigtige beslutninger.

Københavns Professionshøjskole (KP) har en vision om at uddanne fagprofessionelle, der lykkes i og sammen med praksis. Vi tror på, at myndige professionelle er nøglen til at realisere samfundets fineste idealer og løse dets vanskeligste problemer. På tværs af KP sigter vi mod at realisere vores vision gennem strategien ’fælles om fremragende undervisning’.

Institut for Teknologiske Uddannelser er hjemsted for Radiografuddannelsen, Laborantuddannelsen, Laboratorieteknologiuddannelsen og Bioanalytikeruddannelsen. Det er små uddannelser i en professionsuddannelsessammenhæng, og som vores nye institutchef kommer du til at spille en helt central rolle i at sætte uddannelserne på dagsordenen i den samfundsmæssige debat og vise deres – og vores dimittenders - værdi for vores velfærdssamfund og fremtidens sundhedsvæsen.

Om jobbet
Gennem dine ledere skal du sikre en fortsat høj faglig kvalitet af instituttets grunduddannelser samt forsknings- og udviklingsindsatser. Dit ledelsesansvar omfatter strategiske, faglige, økonomiske og driftsmæssige opgaver, og du har det direkte personaleansvar for tre uddannelsesledere. Du referer til dekanen for Det Sundhedsfaglige Fakultet.

Dine vigtigste fokusområder er:

  • At bidrage til realiseringen af KP’s ambitiøse strategi ’Fælles om fremragende undervisning’ ved at sætte tydelig retning og følge de strategiske indsatser til dørs sammen med din ledergruppe og gennem inddragelse af medarbejderne i hele instituttet. Desuden skal du bidrage aktivt til udvikling af den nye strategi for KP, der skal gælde for 2024
  • At tegne instituttets uddannelser samt forsknings- og udviklingsindsatser både indadtil og i forhold til omverdenen, herunder varetage samarbejdet med eksterne interessenter omkring uddannelsernes udvikling, finansieringen af forskningsprojekter m.v.
  • At lede uddannelserne gennem de tre ledere, blandt andet ved at have fokus på et velfungerende arbejdsfællesskab i ledergruppen, der sammen tager ansvar for instituttets udvikling og sætter retning for underviserkollegiet
  • At være en aktiv medspiller i fakultetsledelsen på Det Sundhedsfaglige Fakultet, hvor du i tæt samarbejde med dekanen og dine to institutchefkollegaer drøfter strategiske indsatser, ledelsesmæssige udfordringer og succeser og har et naturligt rum for videndeling og sparring.

Om dig
Vi forestiller os, at du:

  • Har solide ledelseskompetencer og erfaring med ledelse af ledere fra enten uddannelsesområdet eller sundhedsvæsenet
  • Har relevant uddannelsesbaggrund og evt. suppleret med en lederuddannelse
  • Har et veludbygget netværk blandt en eller flere af uddannelsernes aftagere og interessenter
  • Har erfaring med strategiimplementering, drift, økonomistyring og administrativ ledelse
  • Gerne må have erfaring fra større forsknings- og udviklingsprogrammer
  • Gerne må have stået i spidsen for forandrings-, implementerings- og effektiviseringsprocesser.

Som chef er du ambitiøs, hviler i dig selv og opbygger stor legitimitet i din lederrolle. Du er visionær og resultatorienteret, og formår gennem empati og tydelighed at skabe følgeskab til den strategiske retning. Du er en stærk og engagerende kommunikator og i stand til at mobilisere faglig stolthed og engagement hos dine medarbejdere. Desuden er du relationel stærk og har fokus på at etablere stærke netværk internt og eksternt blandt relevante samarbejdspartnere. Ikke mindst er du dygtig til at navigere i en stor, kompleks og politisk styret organisation og dens omverden.

Vi tilbyder
Institut for Teknologiske Uddannelser hører til på Det Sundhedsfaglige Fakultet, og er placeret på Campus Sigurdsgade på Nørrebro i København, hvor KP har studerende fra 10 forskellige uddannelser. Instituttet har cirka 1000 studerende og cirka 80 medarbejdere fordelt på undervisere, administrative medarbejdere og ledere.

Som chef bliver du en del af KP’s samlede ledelsesfællesskab bestående af cirka 100 chefer og ledere. På Københavns Professionshøjskole er ambitionen, at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i det fælles ledelsesgrundlag, så alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i vores 6 ledelsesprincipper og har interesse for at udfolde din ledelsesopgave i denne ramme.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som institutchef med start den 1. september 2023.

Ansættelse og aflønning sker som udgangspunkt efter aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade 26, 2200 København N. Men du skal forvente også at arbejde fra KP's andre fysiske lokationer.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannede til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte dekan Randi Brinckmann Wiencke på tlf.: +45 51632800.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 01-06-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 23 og 25. Der vil indgå personlighedstest i forbindelse med samtalerne. Der er afsat tid til tilbagemeldingssamtale på testen i uge 24.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. april 2024 20
18. april 2024 21
17. april 2024 21
16. april 2024 19
15. april 2024 19
14. april 2024 18
13. april 2024 20
12. april 2024 17
11. april 2024 14
10. april 2024 13
9. april 2024 13
8. april 2024 13
7. april 2024 13
6. april 2024 13
5. april 2024 12
4. april 2024 12
3. april 2024 12
2. april 2024 12
1. april 2024 12
31. marts 2024 13
30. marts 2024 12
29. marts 2024 13
28. marts 2024 12
27. marts 2024 12
26. marts 2024 12
25. marts 2024 16
24. marts 2024 16
23. marts 2024 16
22. marts 2024 13
21. marts 2024 13
20. marts 2024 12