Er drømmen at arbejde i en vuggetuen som er tæt på mosen og skoven? Så læs videre- for i [xxxxx] er det v...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Lige nu mangler vi en uddannet pædagog på den ene vuggestuegruppe til 1. Juli eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er på 35 t/ugen.

Vores normering ligger på minimumsnormeringen. Vi har prioriteret, at være 2 uddannet pædagoger, og mindst to erfaren medhjælper på hver stue.

Det betyder ikke så meget om du er nyuddannet, har flere år i faget eller hvilken specialisering du har.

Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med børn i alderen 0-3 år, og at du har lyst til at indgå i et team med resten af Vuggestuen og huset. Du vil få en mentor som vil sørge for, at du føler dig velkommen i huset.

Hareskov børnehus er et fælles hus, og det betyder at alle bidrager til at huset fungere, både, når der er solen skinner og alt er godt og når det regner og skemaet brænder sammen pga. sygdom.

Kort om vuggestuen:

I vuggestuen er det målet at der i løbet af 2023, skal være 2 uddannet pædagoger og 2 medhjælpere på hver stue.

I vuggestuen har vi en normering i 2023 på 36 børn. Pt. har vi kun 10-11 børn i alderen 0-3 på hver gruppe. Så der er god tid til børnene og til at fordybelse, sprog og leg er i fokus.

Der er tre grupper som arbejder meget tæt sammen, men de er samtidig sig selv. Stuerne har hver dag fælles oppestue og sovestue. Det er helt naturligt for stuerne at arbejde tæt sammen. Der er aldrig en oplevelse af at stå alene med børnene. Der er ofte perioder, med projekter på tværs af årgangene, og derved også af grupperne.

På den måde kender vi alle børn og vil kan hjælpe hinanden, når der er behov for det.

Fælles for huset er:

I 2023 har vi et særlig fokus på sprog, og pædagogiske indretning. Så har du en god ide og store visioner til hvordan Sproget kan blive en stor og integreret del af børnenes hverdag, så hold dig ikke tilbage med at søge stillingen. Dine kommende kolleager er en god blanding af både mænd, kvinder og forskellige alder. Nogen kan spille guitar, nogen kan tegne, nogen kan bygge huler. Tilsammen har alle de voksne de kompetencer der skal til, så vi sikre at vi altid når hele vejen rundt om barnet, og at vi kan lave aktiviteter der Forventninger til dig:

  • For dig er det naturligt at være pædagog. - I Hareskov børnehus betyder det, at du sætter dig på gulvet og er nærværende med børnene. Det betyder, at du hjælper med at øve børnene i at lege. At du deltager i legen, og er nysgerrig på hvad børnene fortæller dig. Både verbalt og nonverbalt. Vi har for 3. gang i træk fået en flot tilsynsrapport. Den ligger på vores hjemmeside.

  • Du gør dig umage med dit arbejde og du har forventning til dine kollegaer, at de gør det sammen. - I Hareskov børnehus betyder det, at vi går til børnene på en smilende og anerkende måde. Vi ved, det aldrig er barnet er problemet, men at det er rammerne der kan give udfordringer til barnet. Det er vores opgave at løse det. I Hareskov børnehus er det selvfølgelighed at have et godt og ligeværdigt samarbejde med kollegaerne.

  • At du ligesom os tænker at pædagogik og hverdagen udvikles igennem dialog, demokrati og medbestemmelse. - I Hareskov børnehus betyder det, at vi har en god og positiv omgangstone til både børn og voksne. Det høres blandt andet ved at vi er et hus hvor der er et lavt støjniveau og der grines meget. Vi har et motto der hedder " sammen er vi bedst- og hvad kan jeg være i legen".
  • At du ser forældresamarbejdet som et must. -I Hareskov børnehus betyder det, at vi ser det som en selvfølgelighed at have et godt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene. Børnene kommer fra ressourcestærke familier. Vi har høje og gensidige forventninger til hinanden. Vi har som hus forventninger om at alle medarbejdere har denne indstilling.

  • Du er mødestabil og fleksibel. -I Hareskov børnehus betyder det, at du kommer til tiden og kommer hver dag, siger godmorgen til dine kollegaer og børnene på tværs af huset. Det betyder, at du tager en for holdet, når der er behov. Men det betyder også at du får fleksibelt igen, når det er dig der har behovet. Og vigtigst at du har en positiv indstilling til hverdagen i et dagtilbud.
  • Du tager hverdagen med ro og med smil. -I Hareskov børnehus betyder det, at de dage hvor det ikke går som planlagt, så finder vi en løsning og siger "Vi skal ikke nå noget i dag- og det bliver også en god dag i dag"


Hvad skal du vide mere om Hareskov børnehus?

Tænker du at det er noget for dig at arbejde i Hareskov børnehus, så tøv endelig ikke med at send en ansøgning. I din ansøgning skal du skrive, om du ønsker at søge stillingen som barselsvikar eller den fastestilling.

Din ansættelse vil være i Børnehaven, men du vil blive ansat i hele huset. Det betyder, at du også træder til og hjælper, hvis der mangler hænder i et andet sted i huset end på din egen gruppe. Det kan også betyde at du i perioder vil kunne blive flyttet til en anden gruppe fx kan det være i forbindelse med overgangsarbejde, eller hvis der i perioder er mere brug for dine kompetencer et andet sted i huset.

Vi har i Furesø Kommune 1 times planlagt forberedelse pr. pædagog hver uge. I Hareskov børnehus er stuemøder på 1,5 time hver 4.uge. Er der mere tid til forberedelse behov findes der tiden til det.

Vores åbningstider er mandag til torsdag 7-17 og fredag 7-16. Dine mødetider ligger i dette tidsrum.

Vil du vide mere?

Du må meget gerne kontakte dagtilbudsleder Signe Hovgaard Thomsen på tlf. 7216 2476 eller på mail [email protected] så du kan høre mere om stillingerne og kom endelig på en rundvisning inden du søger stillingen. Vi vil rigtig gerne vise vores hus og vores pædagogik frem.

Ansøgningsfrist: Ansøgningsfrist: 9.juni 23 samtalerne afholdes Samtalerne vil blive afholdt løbene, og senest i uge 24

Kun uddannet pædagoger kommer i betragtning

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=258bae06)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Værløse
  • Fredag den 09. juni 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Ny Hammersholt Børnehus søger en pædagog på 35-37 timer og en pædagogmedhjælper på 35 timer med forkærlighed for udvikling, trivsel og omsorg.Tiltrædelse: Hurtigst muligtOm osVi er en integre..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog (studiejob) i Nordsjælland

    Har du viden om eller interesse for neuropædagogik og vil du gerne være vejleder for pædagogstuderende? Så kig på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi mangler dig.Om stedetVingen er et blivende bo..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Nordsjælland

    Har du viden om eller interesse for neuropædagogik? Så kig på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi mangler dig.Om stedetVingen er et blivende bosted ( §105/85) for 20 borgere i alderen fra ca. 30 .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info