Vikarstilling: Administrativ medarbejder til 6 måneders vikariat, til administrationen ved Arktisk Kommando

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Grønland

Har du mod på, at prøve kræfter med et spændende vikariat ved Arktisk Kommando, hvis opgaver bærer præg af internationale fokus på udviklingen i den arktiske region. Et fokus, der kun kan forventes at øges inden for de næste år. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor du vil være med til, at skabe et sikkert Arktis i samarbejde med nationale og internationale partnere.

Så er du måske vores nye kollega i J1 ved Arktisk Kommando i Nuuk.

Om os

Sektionen, kaldet J1, indgår i operationsstøttesøjlen ved Arktisk Kommando. Vi støtter kommandoens operationer og aktiviteter administrativt og logistisk. Sektionen består af 13 medarbejdere, og vores funktion er at sikre Arktisk Kommandos stab er velfungerende indenfor blandt andet drift, IT, forsyning og administration.

Vi har stor kontakt til øvrige virksomheder i Nuuk, der servicerer Arktisk Kommando med alt fra rengøring og snerydning til ejendomsadministration og alarmovervågning.

Udover at have et stærkt kollegialt sammenhold, gør vi som arbejdsplads, meget for at have et godt socialt sammenhold med blandt andet arrangementer for hele familien. Derudover har du mulighed for at blive en del af Arktisk Kommandos båd- og hyttelaug. Vi har også indgået en fordelagtig aftale vedrørende abonnement hos Fitness.gl.

Om stillingen

Som vores nye kollega, bliver du en del af administrationselementet i J1, hvor du sammen med 4 kollegaer vil løse opgaver inden for administration, vedligeholdelse/drift af bygninger/materiel/køretøjer og IT-support. Din nærmeste leder er lederen for administrationselementet, som er en seniorsergent.

Vores sektion er indgangsvinklen for kommandoens øvrige medarbejdere vedrørende administrationsspørgsmål, hvor dine daglige arbejdsområder bliver inden for:
• personaleadministration, for eksempel arbejdstid
• rejse administration, herunder rejsestyring
• økonomi- og boligadministration
• praktisk støtte til besøg ved Arktisk Kommando

Du vil også komme til at forvalte vores indberetning af skattepligtige ydelser til Skattestyrelsen i Nuuk samt afløse som receptionist i perioder.

I sektionen er ingen opgaver for store eller små, hvorfor du også skal forudse at varetage praktiske opgaver som for eksempel hjælp til ommøblering af lokaler, hjælpe til på lageret og andet forfaldet arbejde. Dette gør sig ikke kun gældende for denne stilling, men alle i J1 bidrager med praktisk arbejde, hvis opgaven og tiden kræver det.

Du vil opleve, at du får stor indflydelse ikke blot på Arktisk Kommandos operative aktiviteter, men også udviklingen i Arktis. Arktis er kendetegnet ved, at der ikke er langt mellem de centrale beslutningstagere, hvilket fascinerer og forpligter! Desuden vil du få rigtig gode muligheder for at udvikle dig fagligt gennem løsning af dine opgaver og i det daglige samarbejde med blandt andet Arktisk Kommandos øvrige medarbejdere og chefer.

Vikariatet er tidsbegrænset til 6 måneder, og er placeret i Nuuk, der kan forekomme rejseaktivitet til Danmark i forbindelse med kurser osv.

Om dig

Du er uddannet kontorassistent, med relevant erfaring med administrative forretningsgange fra tidligere stillinger. Det er en fordel, hvis du har administrativ erfaring fra Forsvaret, alternativt andre offentlige myndigheder.

Du har flair for anvendelse af IT, og er rutineret i brugen af Microsoft Office pakken.
Har du kendskab til- eller erfaring med DeMars og SharePoint løsninger vil det være en fordel, men ikke et krav.

Da alle vores procedurebeskrivelser er på dansk, forventes det, at du kan formulere dig godt på skrift og i tale, på dansk. Taler og skriver du grønlandsk samt engelsk, vil det være en fordel, men ikke et krav.

Som person er du udadvendt og trives i et blandet arbejdsmiljø, hvor der arbejdes på tværs af afdelinger. Du er vant til selvstændigt arbejde, men er indstillet på fleksibelt og tæt samarbejde, og i øvrigt ikke går af vejen for udfordringer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er slået op både civilt og militært

Ansættelse og aflønning sker i henhold til det enhver tid gældende cirkulære om overenskomst mellem Skatteministeriet og Sulinermik Inuussutissarsiuteqartut Kattuffiat for kontorpersonale.

Arbejdstiden er 40 timer om ugen, og der anvises ikke bolig.
Stillingen er en tidsbegrænset ansættelse på 6 måneder.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til hemmeligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Nærmere oplysninger om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til administrationsbefalingsmand i J1 seniorsergent Jakob Keiniche Ullergaard, [email protected], tlf. +299 55 17 55, eller korporal Kim Schirmer, [email protected].

Du kan kontakte Arktisk Kommando HR partner Kaare Bak ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på [email protected] eller på tlf. +299 49 11 04, såfremt du har spørgsmål til specifikke grønlandske ydelsesforhold.

Bemærk at tidsforskellen mellem Danmark og Nuuk er fire timer (bagud).

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 6. juni 2023 og samtaler forventes afholdt løbende.
Stillingen ønskes besat pr. den 1. juli, eller efter aftale.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM ARKTISK KOMMANDO
Arktisk Kommando er en operativ kommando med ansvar for alle Forsvarets indsættelser i Nordatlanten og Arktis. Kommandoens ansvarsområde omfatter både Grønland og Færøerne samt omkringliggende havområder.

Arktisk Kommandos mission er at beskytte Kongeriget i Arktis. Det indebærer evnen til at kunne håndtere kriser og ultimativt at gennemføre militært forsvar af Grønland og Færøerne – i samarbejde med andre nationale og internationale hovedkvarterer. I Arktisk Kommando har vi indsat enheder fra Søværnet og Flyvevåbnet i operativ kontrol 24/7, hvilket kræver engagement og en Combined/Joint tilgang til opgaverne. Vi gennemfører overvågning samt suverænitetshævdelse – året rundt. Vi løser samtidig en lang række vigtige operative opgaver fx eftersøgnings- og redningstjeneste, miljøovervågning, fiskeriinspektion og støtte til det civile samfund. Det kræver forudseenhed og tæt samarbejde med de statslige og militære myndigheder i nabolandene til Grønland og Færøerne. Ved behov kan Kommandoen forstærkes af enheder fra alle værn samt Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen.

Arktisk Kommando har hovedkvarter i Nuuk, hvor der for tiden arbejder omtrent 70 medarbejdere. Derudover har kommandoen personale flere steder på øst- og vestkysten af Grønland, på Færøerne samt i Danmark.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Grønland

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Grønland
  • Tirsdag den 06. juni 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Grønland

    AC-fuldmægtig til AnlægsafdelingenBliv AC-fuldmægtig i anlægsafdelingen i Forvaltning for Anlæg og Miljø.Som AC-fuldmægtig i Forvaltning for Anlæg og Miljø anlægsafdeling, skal du trives med at a..
    • Administrativ medarbejder
    • Grønland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Grønland

    AC-Fuldmægtig/Specialkonsulent til Forvaltning for Børn og Skole[xxxxx] søger en dygtig og engageret AC-fuldmægtig/specialkonsulent til Forvaltning for Børn og Skole med tiltræde..
    • Administrativ medarbejder
    • Grønland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Grønland

    Udvalgssekretær til politisk betjening til Ledelsessekretariatet Vil du have en servicerende og koordinerende rolle og samtidig få et unikt indblik i den politiske proces i landets største kommune?.
    • Administrativ medarbejder
    • Grønland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Grønland

    Air Greenlands HR-afdeling søger en AU-elev der skal starte pr. 1. august 2023.Hvis du har interesse for at blive uddannet i den administrative del af HR (Human Resources/ personaleafdeling) og hvi..
    • Administrativ medarbejder
    • Grønland
    Få mere info