Radarmekaniker der ikke er bange for højder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Har du svendebrev som f.eks. Industritekniker eller finmekaniker og kunne du tænke dig, at arbejde med den mekaniske del af radarer og ildledelsessystemer?

Så søger vi en engageret og kvalitetsbevidst radarmekaniker, som har lyst til en travl arbejdsdag med afvekslende opgaver.

Om os

Radarværkstedet har ansvaret for vedligeholdelse, reparation, modifikation, opgradering og systemopdatering inden for Radar, Ildledelse, og Electronic Warfare på søværnets land- og skibsbaseret materiel samt flyvevåbnets landbaserede radarsystemer.

Radarværkstedet består af et værksted i Korsør og et filial værksted i Frederikshavn, som i tæt samarbejde løser de opgaver, som kommer inden for værkstedets opgaveportefølje.

Vi kan tilbyde et godt løsningsorienteret arbejdsmiljø, med en god og uformel omgangstone. Selvom vi har travlt og kan have mange opgaver i gang, har vi fokus på work-life-balance og kan tilbyde betalt frokostpause, flekstidsordning samt kaffe/the og frugtordning.

Forsvaret har en god personalepolitik, med gode vilkår for medarbejdere i alle aldersgrupper.

Om stillingen

Som radarmekaniker vil du få en travl hverdag, hvor vi lægger vægt på kvalitet og engagement i opgaveløsningen.

Dine primære opgaver vil være reparation og vedligeholdelse af mekaniske dele til radar og ildledelsesudstyr.
Du vil komme til at deltage i installation, modifikationer, og servicering af udstyr på mange af søværnets skibe såvel som faste installationer på land, inden for radar og ildledelsesudstyr.

Der må forventes rejseaktivitet, idet værkstedet løser opgaver spredt over hele Danmark.

Opgaveløsningen medfører klatring i master og det kræves, at du kan helbredsmæssigt godkendes til klatring i master og bestå kurset evakuering og redning i højder.

Du vil få en god sidemandsoplæring af dine erfarne og engagerede kolleger, som du også altid kan sparre professionelt med.

Om dig

Det er en nødvendighed for stillingen, at du kan fremvise et svendebrev som industritekniker, maskinarbejder, finmekaniker eller tilsvarende uddannelse inden for metalfagene, og har et solidt kendskab til arbejde med mekaniske og hydrauliske komponenter.

Hvis du har erfaring med radar- og ildledelsessystemer, er det at foretrække, men ikke et krav, da oplæring vil finde sted.

Du har eventuelt erfaring med at arbejde i højden, eller ved, at du vil kunne trives med, at skulle arbejde i master og antenner.

Du har erfaring med IT på brugerniveau.

Som person sætter du en ære i høj faglighed, og er god til at samarbejde på mange fronter. Du er udadvendt i din fremtoning med et godt humør. Du er i stand til at udvise stor motivation og være omstillingsparat.

Du skal være brugerorienteret og kunne føre en konstruktiv dialog med brugerne i forhold til løsningen af en givet opgave. Vi forventer, at du udfører opgaverne målrettet med fokus på kvalitet og overholdelse af aftalte deadlines.

Du besidder selvstændighed, nysgerrighed og har interesse i at udvikle dine færdigheder i et service og løsningsorienteret arbejdsmiljø.

Det er en forudsætning at du har et gyldigt kørekort til kategori B.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker og Tekniker i Staten.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt dine kvalifikationer og færdigheder, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Dit faste tjenestested er Korsør.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Værkstedsleder Marianne Raahauge på telefon 29 21 62 15 eller Assisterende Værkstedsleder Thomas Carstensen på telefon 30 34 25 51.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Sheeba Krause på telefon 32 66 50 36.

Ansøgningsfristen er den 7. juli 2023. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.
Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Korsør
  • Fredag den 07. juli 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Mørkøv

    Maskintekniker søges til organisation/virksomhed i 4440 Mørkøv
    • Maskintekniker
    • Mørkøv
    Få mere info
  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Erfaren maskinfører til grusgrav.Vi søger en engageret og erfaren maskinfører til tiltrædelse hurtigst muligt. Du være ansvarlig for drift af forskellige maskiner, herunder en 30 tons maskine, dump..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en maskinfører der ikke er bange for at tage fat!LUBI Job søger på vegne af en kunde en erfaren maskinfører til fjernvarmeprojekt, der både byder på opgaver man kender som maskinfører og h..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kalundborg

    Om jobbet I forbindelse med en omstrukturering af færgedriften og etablering af et rederi søger Sejerøbugtens færger løbende besætning til at deltage i dette spændende arbejde. kendetegnet ved ar..
    • Maskintekniker
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4
26. marts 2024 4