SALGSMEDARBEJDER TIL TA´ SELV LAGERET 8 timer pr. uge, Århus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Det skal du have

Hos IKEA brænder vi for at skabe fantastiske kundeoplevelser. Vi leder derfor efter dig, som har passion for boligindretning, salg og rådgivning. Når kunden kommer for at handle i IKEA, er din hjælp og vejledning med til at sikre, at kunderne oplever det som hurtigt, nemt og positivt at handle i IKEA. Din baggrund kan være mangeartet, det vigtigste er, at du er serviceorienteret og trives i en hverdag med mange mennesker omkring dig.

Vi lægger desuden vægt på, at du:
- Har erfaring med salg og kundeservice og motiveres af at skabe gode kundeoplevelser
- Trives med at vejlede kunder i en travl hverdag
- Tager ansvar for at prioritere egne arbejdsopgaver, så tiden udnyttes mest effektivt
- God fysik, da du kommer til at flytte rundt på mange varer

Hvad du skal lave – dag for dag

Ta´ selv lageret er placeret på varehusets nederste etage, og det er her vores kunder selv tager deres nye møbler ned fra hylden. Vi sælger og rådgiver kunderne i et bredt udvalg af møbler og services, og vi sikre de går herfra med den helt perfekte løsning til dem. Vi har alle et stort fokus på at opfylde kundernes boligdrømme og overstige deres forventninger. Dine opgaver bliver mangeartede, da Tag selv lageret er en dynamisk afdeling, hvor du møder forskellige spørgsmål fra kunder. En stor del af din arbejdsdag går med at tilsikre, at kunderne får den bedst mulige indkøbsoplevelse på lageret.

Dine primære opgaver vil være:
- Opsøge, rådgive og inspirere dine kunder ud fra deres behov og ønsker
- Oprydning i afdelingen, så udstillinger og afdelingen altid er præsentabel
- Håndtering af varer og klargøring af salgspladser, så varerne er tilgængelige for kunderne
- Samarbejde med varehusets andre funktioner og afdelinger

Sammen som et team

Du bliver en del af et team af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere i et stort varehus. Vi arbejder tæt sammen med andre afdelinger, og du får derfor erfaring med at samarbejde med mange forskellige mennesker. Vi har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Der er derfor plads til at være lige præcis den, du er, og du har mulighed for at skabe et stærkt socialt netværk. Vi sørger for den rette oplæring, så du kan føle dig tryg og kompetent i jobbet.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Du er velkommen til at kontakte Shopkeeper Susan Andersen ([email protected]) ved spørgsmål. Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem og ikke via e-mail.

ØVRIGE INFORMATIONER

• Stillingen er på 8 timer pr. uge i gennemsnit
• Din arbejdstid placeres primært i varehusets åbningstider, og du skal forvente at have 2 lukkevagter per uge samt arbejde hver 2. weekend både lørdag og søndag . Det er muligt for dig, at komme med input til arbejdsplanen.
• Løn efter HK’s butiksoverenskomst, herunder pension- og fritvalgsordning samt forskudttidstillæg
• Vi har diverse personalegoder som helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning osv.
• Ønsket opstart hurtigst muligt eller efter aftale.
• Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at lukke jobopslaget, når vi har modtaget tilstrækkeligt med relevante kandidater.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Århus N

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Åbyhøj

    Har du udpræget Flair for service kombineret med erfaring fra salgssupport eller kundeservice? Så søger vi lige nu en kollega til vores team. Er du stærk kommunikativt – både mundtligt og skriftlig..
    • Sælger
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Are you a proactive and driven sales professional with a proven track record of business growth and a passion for providing complex HVAC/R solutions to global customers in the marine segment? If .
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    I [xxxxx] Professionals arbejder vi med rekruttering af ledere og specialister for vores kunder, og da forretningen vækster, søger vi endnu en rekrutteringskonsulent til vores team i Jylland. .
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info