Skal du være Søndermarkskolens nye matematik- og fysik/kemilærer efter sommerferien?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Ser du dig selv i en udviklingsorienteret skole med et multikulturelt miljø hvor dannelse, fællesskab og nærvær er essentielt? Brænder du for matematik, fysik/kemi og gerne kristendom og historie, og har du de øvrige faglige kompetencer, vi efterspørger? Så er du måske en kommende lærer hos os på Søndermarkskolen, Frederiksberg.

Vi skal ansætte et par uddannede lærere til næste skoleår. Det vil primært være undervisning i mellemtrin og udskoling og inden for såvel almen som specialområdet (børn med generelle indlæringsvanskeligheder).
Vi har en forventning om, at du har matematik og fysik/kemi samt også gerne kristendom som linjefag. Du må også godt have lyst til at varetage historie og idræt i udskolingen.
Derudover vil det være en fordel med erfaring og/eller uddannelse i special-pædagogik.

Der tages højde for, når man er nyuddannet og/eller nyansat på skolen i forhold til reduceret mængde undervisning samt mentorordning med en erfaren lærer. En nyuddannet lærer har max 24 lektioner/uge det første år og max 25 lektioner/uge det andet år. En erfaren lærer har max 26 lektioner/uge (mindst to års erfaring).

Som lærer ved du, at relationen mellem lærer og elev er afgørende og du kan nikke gengenkendende til at det er den voksne der har ansvaret i samme. Du møder derfor dine elever i øjenhøjde med din solide faglighed, omsorg og din tydelige klasserumsledelse. Du har fokus på en varierende undervisning, og anser bevægelse i undervisningen for en naturlig del af hverdagen. Din undervisning er præget af forståelsen for den sproglige dimension i Dansk som andetsprog, og det skinner igennem i alle dine fag.

Vi forventer, at du som person:
  • Brænder for at lave den bedste skole for alle
  • Skaber deltagelsesmulighed for alle
  • Har lyst til- og vil bidrage positivt til professionelle læringsfællesskaber
  • Er initiativrig, robust og udviklingsorienteret og ser muligheder frem for begrænsninger
  • Er dygtig til kommunikation og samarbejde
  • Kan navigere i mange samarbejdsarenaer
  • Indgår naturligt i et forpligtende teamsamarbejde med både lærere, pædagoger, forældre og andre samarbejdspartnere
  • Ser forskelligheder som et lærings- og udviklingspotentiale
  • Beder om hjælp, når du har brug for det fra såvel kollegaer som ledelse
  • Kan se dig selv som en del af et inkluderende, involverende og inspirerende miljø

Vi kan tilbyde et arbejdsmiljø med:
  • Fagligt stærkt og kollegialt fællesskab med høj trivsel
  • En udviklingsorienteret arbejdsplads med fokus på livsduelighed
  • Øje for det gode læringsmiljø
  • Gode muligheder for sparring såvel om det faglige som det praktiske
  • Et velfungerende samarbejde med kollegaer på tværs af faglighed
  • En ledelse der arbejder i dialog og bakker op
  • En smuk ”by-skole” med mange fællesskabende traditioner og god plads til ude-undervisning

Skolens værdigrundlag tager afsæt i dannelse, fællesskab og nærvær, hvilket både afspejles i vores dagligdag men også i vores mange traditioner. Der bliver blandt andet sunget morgensang, afholdt koncerter og mange andre fællesarrangementer i løbet af året. Vi er i gang med udfoldelsen af Frederiksberg Kommunes nye vision: ”Fremtidens skole 2030” og de 7 børneløfter:

Vi vil skabe en god og tryg start for dig
  • Vi vil invitere dig ind i et godt fællesskab
  • Vi vil give dig lyst til at lære mere
  • Vi vil inddrage dit perspektiv og give dig medindflydelse
  • Vi vil få virkeligheden tæt på
  • Vi vil fremme høj faglighed
  • Vi vil give dig et godt afsæt


Livsduelighed og trivsel hos både elever og personale er i højsædet, og vi gør vi os umage med, at alle vores elever bliver så dygtige, som muligt. Vi har fokus på et godt læringsmiljø, målrettet undervisningsdifferentiering og solid faglig, social og personlig udvikling hos alle børn. Der arbejdes blandt andet med aktionslæring, CL-strukturer, inkluderende processer, bevægelse og variation i undervisningen samt klasseledelse. Som noget nyt har vi de seneste to år arbejdet struktureret og systematisk med Co-teaching i klasser, hvor der er både almen- og visiterede elever. Dette vil vi på sigt udbrede til alle vores klasser, hvor der er to-voksne i undervisningen.

Skolen har 70 lærere samt 40 pædagoger i skole, SFO og Klub. Der er et solidt kollegialt fællesskab både professionelt og socialt, som samtlige dygtige og engagerede medarbejdere bidrager til med hver deres. Derudover er der ca. 750 skønne elever fordelt på almenklasser og specialspor (for børn med generelle indlæringsvanskeligheder).
Vi har til dette skoleår indgået en samarbejdsaftale med FCK, således at alle deres elitefodboldspillere på 7.-9. årgang går på vores skole fordelt på klasserne.

Hvis du vil vide mere om skolen eller de ledige stillinger, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Leif G. Bjarning, souschef Katrine Lebrecht Helden eller pædagogisk leder Lene Benedikte Gjøl på telefon 3821 0950.

Ansøgningsfrist for stillingen
Ansøgning vedlagt CV (gerne med foto), eksamensbeviser og evt. referencer modtages elektronisk via nedenstående link, senest fredag den 9. juni 2023, kl. 08.00.
Samtalerne kan afholdes løbende og senest uge 26.
Forventet ansættelse pr. 1. august 2023.

Løn og ansættelse
Stillingerne er på 37 timer. Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København
  • Fredag den 09. juni 2023

Lignende jobs

  • Lærer i København S

    The Faculty of Theology, University of Copenhagen (UCPH) seeks excellent candidates for an associate professorship in Practical Theology and Dogmatics linked to the Carnal-project on Ecological Eth..
    • Lærer
    • København S
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer i København

    Glostrup musikskole søger en pædagogisk stærk og engageret lærer til undervisning i Cello og musik, leg og bevægelse med forældre og børn Vi søger en ny Cellolærer der også har erfaring med under..
    • Lærer
    • København
    Få mere info
  • Lærer i København

    Glostrup Musikskole søger en klarinet- og saxofonlærer, som også vil indgå i projektsamarbejder med vores folkeskoler.Du har erfaring med undervisning af børn og unge på individuelt- og hold-ni..
    • Lærer
    • København
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som lærer i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer