Vikarstilling: Opkrævningsmedarbejder – barselsvikar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Værløse

Har du lyst til at være den glade og hjælpsomme stemme, som vores borgere møder, når de ringer ind med spørgsmål til fakturaer? Brænder du for tal, struktur og korrekt sagshåndtering? Kan du holde overblik og samtidig gå i dybden? Så vil vi meget gerne have dig med på vores hold, som altid stiler efter at yde verdens bedste borgerservice.

Vores kollega går på barsel, og derfor har du nu en unik chance for at få udvidet dit CV med erfaring inden for kommunal opkrævning, ejendomsskat og borgerbetjening. Du får mulighed for at få toptunet dine kvalifikationer i en central afdeling med samarbejde og grene ud i resten af kommunen, så du om et år kan stå med en skarp profil til din fremtidige jobsøgning.
Vi leder efter en barselsvikar til vores Team Betaling med tiltrædelse 1. august 2023 og ansættelse i ca. 12 måneder.

Dine primære arbejdsopgaver
Du kommer til at håndtere konkrete sager om kommunens krav ift. fakturering, rykning og inddrivelse og bidrage til at optimere driften i forhold til opkrævning af gæld. Vi har den daglige kontakt med borgerne, og du skal derfor være servicemindet og kunne håndtere skriftlige og telefoniske borgerhenvendelser på professionel vis. Du vil behandle rykkerforløb og opfølgning på adviser, indgåelser af betalingsaftaler, anmeldelser i konkurs- og dødsboer og diverse opgaver ift. håndteringen af ejendomsskat.
Som team har vi har ansvaret for, at kommunens opkrævninger løbende tilpasses ny lovgivning og krav til datakvalitet, retskrav og afklaring i forhold til krav, som er oversendt til inddrivelse hos Gældsstyrelsen.

Vi leder efter dig som:

  • Har en administrativ baggrund, gerne inden for den offentlige sektor
  • Er frisk på at lære og har gode samarbejdsevner
  • Har erfaring/kendskab til borgerservice/kundeservice
  • Er nysgerrig og opsøgende i din tilgang
  • Arbejder struktureret og selvstændigt
  • Kan se fordelene ved en midlertidig ansættelse

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med opkrævning og/eller ejendomsbeskatning. Furesø Kommunes opkrævningssystem er Opus Debitor (SAP), og det er et plus, hvis du også har kendskab til det. Men du kan også komme langt med interesse, gåpåmod og flair for tal og IT-systemer, så hvis du kan se dig selv i rollen, vil vi gerne høre fra dig. Dine to kollegaer vil indledningsvist støtte og vejlede dig i de konkrete opgaver, og de første 14 dage vil der være overlap med medarbejderen, som du skal vikariere for.

Vi kan tilbyde dig:

  • Et spændende og udfordrende job i en kommune, hvor vi har fokus på borgerne og den gode kvalitet
  • Et tværfagligt arbejdsmiljø med engagerede og fagligt stærke kollegaer (Vi arbejder særligt tæt sammen med Regnskabsgruppen, som fysisk sidder lige ved siden af os)
  • Et uformelt og humørfyldt kollegialt miljø, hvor der er højt til loftet og kort fra tanke til handling
  • Fleksible muligheder for hjemmearbejde
  • Fleksibel arbejdstid uden for telefontiden, som er fra 10-14
  • En rolle i kommunens centrale økonomiafdeling med en høj grad af samarbejde med kommunens andre afdelinger

Du bliver en del af Team Betaling, hvor du får 2 tætte kollegaer, som sikrer dig god daglig sparring. Sammen med de to skal du koordinere opgaver, telefontider og møder.
Du bliver ansat i kommunens centrale økonomiafdeling, hvor vi er 25 fagligt dygtige medarbejdere, der vil hinanden. Der er højt humør og sparring på tværs, og vi møder hver dag hinanden med et smil.
Du bliver samtidig en del af Furesø Kommunes samlede ressourcecenter Center for Økonomi og Ressourcer, som også består af Personale, Udvikling og Kommunikation, Digitalisering samt Ledelsessekretariatet.
Du får arbejdssted på Sløjfen, Stiager 2, Værløse – på vores bæredygtige rådhus med åbne kontormiljøer. Vi har røgfri arbejdstid i kommunen.
Lyder det som noget for dig? Vil du vide mere om os og jobbet? Så er du meget velkommen til at kontakte økonomichef Kenneth Andersen på tlf. 7216 4814 eller mail [email protected] eller opkrævningsmedarbejder Johanne Villumsen på tlf. 7216 4270 eller mail [email protected].
Stillingen er 37 timer ugentligt med ansættelse fra 1. august 2023. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra Principperne i Ny Løn.

Ansøgningsfristen er den 13. juni kl. 20.00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 21. og 22. juni 2023, og en eventuel anden samtale den 23. juni.

Søg stillingen via furesoe.dk/job.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.
I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=21a797e9)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Værløse
  • Tirsdag den 13. juni 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Humlebæk

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 3050 Humlebæk
    • Administrativ medarbejder
    • Humlebæk
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Birkerød

    Hos Novafos har vi ambitioner om at være et forsyningsselskab helt i front, når det gælder udvikling af grønne, stabile og innovative løsninger, der leverer rent og sundt drikkevand, laver vigtig k..
    • Administrativ medarbejder
    • Birkerød
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Allerød

    Kan du arbejde effektivt og målrettet? I [xxxxx] har vi løbende behov for ekstra hænder, der kan arbejde med telefonbetjening, løse administrative opgaver samt sagsbehandling. Vi er på udkig .
    • Administrativ medarbejder
    • Allerød
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kongens Lyngby

    Coor søger en erfaren koordinator til vores kunde Topsøe til Building Maintenance (BM) afdelingen, opgaverne du skal arbejde med, er bl.a. overblik over de fysiske aktivers levetidsomkostninger, pe..
    • Administrativ medarbejder
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2