Belægningsspecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

<p>Lufthavnsafdelingen i Rambøll søger en erfaren og ambitiøs belægningsspecialist. Er du vores nye Belægningsspecialist? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.</p><p><strong>Du bliver en del af vores Aviation Afdeling</strong></p><p>Som vores nye Belægningsspecialist bliver du en del af et engageret og internationalt team på ca. 20 ingeniører og økonomer i lufthavnsafdelingen. Vi arbejder primært med planlægning, design og vedligehold af airside infrastruktur i lufthavne i Danmark og internationalt, men du vil som belægningsspecialist også assistere andre transportafdelinger med dimensionering og rådgivning om belægninger.</p><p>Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:</p><ul><li>Dimensionering af befæstelser – veje, havne og lufthavne i Danmark og udlandet,</li><li>Belægningsteknisk rådgivning ved nyanlæg og eksisterende belægninger,</li><li>Tilstandsvurderinger i form af visuelle inspektioner, materialeundersøgelser, bæreevnemålinger som f.eks. ELMOD,</li><li>Opstille vedligeholdelsesstrategier for belægninger.  </li></ul><p><strong>Dit udgangspunkt for konstant udvikling</strong></p><p>Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:</p><ul><li>Vej / anlægsingeniør af uddannelse,</li><li>Rutineret bruger af danske og udenlandske dimensioneringsværktøjer, MMOPP og gerne Faarfield</li><li>Solidt materialekendskab til både danske og udenlandske materialer,</li><li>Indgående kendskab til udbudsforskrifter og europæiske standarder,</li><li>Erfaring med vurdering af reparationsbehov,</li><li>Gerne kendskab til og interesse for Pavement Management Systemer,</li><li>Fortrolig med engelsk som projektsprog.</li></ul><p>For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du kommunikerer selvsikkert, og du håndterer interessenter bedre end de fleste.</p><p><strong>Velkommen til vores Transportdivision</strong></p><p>I Rambøll er vi 3.200 transporteksperter globalt, der arbejder sammen med myndigheder, private kunder og byer om at udvikle holistiske mobilitetsløsninger. Fra lufthavne over broer til tunneller og jernbaner arbejder vi for, at mennesker og varer kan komme frem på den mest effektive og bæredygtige måde. Vores fokus på ’Smart Mobility’ sikrer, at vi er med til at skabe urbane planløsninger, der integrerer alle former for transport og digitalisering.</p><p> </p><p><strong>Sådan ansøger du</strong></p><p>Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Ian Reeckmann på telefon: 5161 1604 / <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></p><p>Fremsend din ansøgning nu og inden <strong>30. juni 2023</strong></p><p>Vi ser frem til at modtage din ansøgning.</p>


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S

Lignende jobs

  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 31. marts 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 7. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Copenhagen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info