Viceforstander til Plejehjemmet Skelager, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Sundhedsfaglig stærk og med lederpotentiale? Så skal du være viceforstander hos os på Plejehjemmet Skelager. Vi søger to viceforstandere.Om jobbet:Har du fagligheden og personligheden til at være ...


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Århus
  • Tirsdag den 13. juni 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i Århus

    Viceleder til hjemmeplejen Skåde – på toppen af AarhusStillingsbeskrivelseI hjemmeplejen Skåde hjælper alle hinanden og ingen opgave er for lille eller for stor til at vi griber den. Det er vigtigt..
    • Skoleleder
    • Århus
    Få mere info
  • Skoleleder i Århus

    Dejligt plejehjem tæt på Botanisk Have søger viceforstander. Vil du være en del af et plejehjem med fokus på tværfaglighed, ligeværd, samarbejde og det meningsfulde hverdagsliv? Vil du indgå i løsn..
    • Skoleleder
    • Århus
    Få mere info
  • Skoleleder i Århus C

    Faculty of Technical Sciences har en markant rolle i den grønne omstilling, hvor vi med vores høje faglighed skaber grundlaget for bæredygtig vækst sammen med en lang række samarbejdspartnere. De..
    • Skoleleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Skoleleder i Århus C

    Vil du være med til at lede en spændende og kompleks vidensorganisation? Kan du skabe de bedst mulige rammer for erhvervs- og samfundsvidenskabelig forskning og uddannelse af højeste kvalitet ved e..
    • Skoleleder
    • Århus C
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som skoleleder i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.