Krogårdskolen søger 2 friske lærere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vi søger to uddannede lærere til faste stillinger

To af vores dygtige lærere har søgt nye udfordringer, og vi har derfor brug for lærere, der i udgangspunktet kan indgå i arbejdet på skolens mellemtrin.

Dansk, madkundskab og…

Den ene stilling indeholder primært timer i dansk og madkundskab på mellemtrinnet. Herudover kan engelsk, HDS eller måske billedkunst være mulige fag, der skal undervises i.

Trivselsvejledning, HDS eller…

Den anden stilling indeholder trivselsvejledning af både elever og medarbejdere. Derudover kunne HDS, engelsk eller måske andre praktisk- musiske fag blive lige netop en del af din fagkombination her hos os.

For de rette ansøgere kan vi sagtens ”mixe” rundt på fag og opgaver, og dine kommende kolleger er klar på at åbne fagfordelingen på ny, så vi alle kan se os selv i jobbet her.

Fælles for vores nye kolleger er, at du skal have mod på at indgå i det kollegiale samarbejde omkring elever, klasser og årgange. Det er vigtigt for os, at du har eleven i centrum, og kan skabe et positivt læringsmiljø med fokus på både faglighed og trivsel, samt at du forstår værdien af- og trives med et tæt skole-/hjemsamarbejde.

Hvis du tænker; ”det lyder spændende, men mine fag matcher ikke helt…” Så tøv endelig ikke med at sende os en ansøgning alligevel.

Om os

Krogårdskolen er en primært 3 sporet skole i Greve Nord med ca. 660 forventningsfulde elever, og omkring 65 hjælpsomme kolleger, der alle glæder sig til at byde dig velkommen.

På Krogårdskolen er vi konstant opmærksomme på, at vores professionelle læringsfællesskaber bygger på en systemisk og anerkendende grundholdning. Vi italesætter, at trivsel og læring går hånd i hånd, og I dette skoleår har vi særligt fokus på kortere skoledage og trivsel.

I Greve Kommune arbejder vi med AULA og MeeBook som læringsplatform, og Googles programpakke som udgangspunkt for ”Den digitale skole, 1:1-skolen”. Alle medarbejdere her en Ipad og en chromebook til deres rådighed.

Løn og praktiske oplysninger

For stillingerne gælder, at ansættelsen sker senest d. 1. august 2023 og med løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at Greve Kommune ikke udsteder frigørelsesattest.

Ansøgningsfrist: mandag d. 12. juni 2023

Vi forventer at afholde samtaler løbende og senest i uge 25.

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Rasmus Bjerregaard på telefon 4397 3138 eller viceskoleleder Dan Løwe på telefon 4397 3150 for at høre nærmere om stillingerne. Du kan også søge information på www.greve.dk eller www.krogaardskolen.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Greve

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Er du uddannet lærer og har du undervisningskompetence i idræt, naturfag, musik eller engelsk, så kan du med fordel læse videre. Hvem er vi? Strandskolen er en velfungerende folkeskole beliggende i Karlslunde syd for København. Vi er en tresporet skole med ca. 630 dygtige elever fra 0.-9.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Brøndby

    En fast stilling pr. 1. maj 2024 eller snarest derefter. Er du uddannet lærer og har linjefag eller tilsvarende undervisningskompetencer i nedenstående fag, så søg stillingen hos os.Fagene .
    • Lærer
    • Brøndby
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    NEXT Byggeri og service søger en faglærer til AMU-uddannelserne og EUD-serviceuddannelserne, med interesse i at specialisere sig indenfor branchernes områder. Hvem er vi?På NEXT arbejder vi for..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info