Studentermedhjælp til HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Jobbet


Du vil blive en del af sektionen HR, Strategi og Projekter i afdelingen Virksomhedsservice. HR-delen består af 14 kolleger, der sammen løser alle de traditionelle HR-opgaver som f.eks. rekruttering, onboarding, personale- og lønadministration, trivselsrelaterede aktiviteter, ledelsesrapportering samt medarbejder- og ledelsesudvikling.

Som Studentermedhjælp vil du både skulle varetage en række faste opgaver og løse diverse ad hoc-opgaver såsom at:

  • understøtte HR-processer ved f.eks. at lave jobopslag, indkalde til samtaler og skrive kontrakter

  • understøtte og administrere dele af vores onboarding-proces for nyansatte

  • administrere og udvikle vores Graduate-program for nyuddannede

  • administrere personalearkivet i bankens ESDH-system og sikre overholdelse af GDPR

  • udføre administrative og serviceorienterede opgaver.


Når du er kommet godt ind i de faste opgaver, kan du supportere HR-partnerne på forskellige opgaver. Her vil vi have mulighed for at tilpasse dine opgaver, så de matcher dine faglige interesser og færdigheder.

Stillingen er i udgangspunktet 15 timer, og du tilrettelægger dine arbejdsdage i samarbejde med dine nærmeste kolleger, så det både passer med studiet og dine arbejdsopgaver. Ved eksaminer og større afleveringer er vi naturligvis fleksible, ligesom vi forventer fleksibilitet omkring spidsbelastningsperioder hos os.

Vi tilbyder


Det er vigtigt for os, at vi har en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen er høj. Der er et solidt fagligt miljø og imødekommende kolleger, der giver sig tid til at dele deres viden. Vi lægger stor vægt på din læring og løbende udvikling, så jobbet kan udvikle sig, efterhånden som du kommer godt ind i de faste opgaver.

Vi har en uformel og venlig omgangstone, hvor vi arbejder sammen og har konstant fokus på at forbedre os. Du vil få en grundig introduktion til alle relevante systemer og processer og bliver desuden en del af Nationalbankens studentergruppe, som mødes og netværker på tværs af de forskellige afdelinger.

Din profil


Vi forestiller os, at du er i gang med din bacheloruddannelse og har nogle år tilbage af din studietid. Det er ikke væsentligt, hvad du læser. Det vigtigste er, at du har en naturlig interesse for HR og vil trives med at bringe din faglige viden fra studiet i spil i dit arbejde med HR. Du er en erfaren bruger af Microsoft Office-pakken og har en god it-forståelse, da dine opgaver skal løses i forskellige it-systemer. Du er god til at påtage dig en koordinerende rolle og være løsningsorienteret i forhold til de opgaver, du stilles, som kræver sans for detaljer. Som person værdsætter vi, at du er engageret og opsøgende i forhold til opgaver og tænker i forbedrede løsninger og optimering.

Banken som arbejdsplads


Arbejdstiden deler vi mellem et åbent kontorlandskab på Langelinie Allé med udsigt til vandet og mulighed for op til 2 ugentlige distancearbejdsdage afhængig af din funktion og dine opgaver. Vi ønsker at understøtte en arbejdskultur, der skaber de bedste rammer for en effektiv opgaveløsning, samtidig med at der sikres fleksibilitet og balance mellem privat- og arbejdsliv.

Det er vigtigt for os, at vi har en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen er høj. Der er et solidt fagligt miljø og imødekommende kolleger, der giver sig tid til at dele deres viden.

Vi lægger stor vægt på læring og løbende udvikling af vores kompetencer. Vi tilbyder gode vilkår med sundheds- og tandforsikring, indretning af hjemmearbejdspladsen, gratis parkering og en god kantineordning.

Det sociale liv i banken vægtes højt. Du kan fx blive en del af vores foreningsliv, hvor du bl.a. kan løbe, dyrke yoga, spille floorball eller dele din interesse for kunst med kolleger.

Ansøgning


Vi har gjort det nemt for dig at søge stillingen. Du skal blot uploade dit CV eller din LinkedIn-profil. Derudover har du mulighed for at skrive en kort motivation i et tekstfelt, når du ansøger. Ansøgningsfristen er den 15. juni 2023.

Vil du vide mere


Har du spørgsmål til jobbet, ansættelsesvilkår eller banken som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte konstitueret Leder for HR Rikke Møller Fastø på 3363 6086 ([email protected]) eller studentermedhjælp Lucas Jensen-Maar på 3363 6369 ([email protected]).


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 31. marts 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 7. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Copenhagen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info