Rekrutteringsfirma

Til Vitrolife søger vi Softwareudviklere til spændende nyt produkt indenfor fertilitetsbehandling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Har du balancen mellem ”Gør det godt – og hav det godt”? Er du passioneret omkring din kode og elsker du at ping-ponge med dine kompetente kollegaer? Hvis du samtidig tænder på den ultimative mission, er du kommet til rette sted!

Skriv snarest, da vi er på jagt efter udviklere til vores kunde Vitrolife.

Hos Vitrolife i Viby gør de hver dag en forskel for ufrivilligt barnløse igennem deres revolutionerende produktserie: EmbryoScope™ time-lapse system.

Det er en banebrydende teknologi, der hjælper barnløse med at opfylde drømmen om at blive forældre. Vitrolife oplever stor succes med det og er verdensførende indenfor sit felt. De er i konstant vækst, og i udviklingsafdelingen findes der mange projekter og ideer, der skal realiseres, for at Vitrolife kan blive endnu bedre.

Konkret søger vi udviklere til et nyt udviklingsprojekt, hvor du i samarbejde med den øvrige udviklingsafdeling skal bidrage til af et nyt spændende produkt. Du skal sammen med resten af det nyoprettede udviklingsteam, og støttet af resten softwareudviklingsafdelingen levere software løsningen, der bliver en central del af det nye produkt. Sammen med resten af produkterne hos Vitrolife skal det være med til at konsolidere positionen som verdensførende indenfor deres felt.

Du får 25 dedikerede kolleger i udviklingsafdelingen – software-, mekanik- og elektronik-ingeniører, fysikere, biologer og AI-eksperter.

Ligesom dig har de stor indflydelse på egne opgaver og på afdelingens fremtidige opgaver blandt andet med deltagelse i strukturerede udviklingsprocesser – fra idégenerering og implementering til produktlancering.

Vitrolife bestræber sig på at være fremme i skoene teknologisk og prioriterer at holde det faglige niveau højt.

Dine faglige kvalifikationer

  • Vi søger flere udviklere og vi søger både senior/arkitekt profiler samt profiler som har fået de første par års professionelle erfaring med softwareudvikling – og måske hele vejen fra analyse til produktlancering.
  • Du er først og fremmest et godt match, hvis du har evnerne og motiveres af Vitrolifes mission og værdier. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, det er dine evner og din personlighed til gengæld.
  • Måske har du en baggrund som ingeniør, datalog eller lignende
  • Du har sikkert erfaring med C# og .NET, og med en god forståelse af software design, er det faglige på plads.
  • Har du derudover lidt erfaring med integration af hardwareenheder, C++ eller måske Zephyr er det et ekstra plus.
  • Du arbejder struktureret, medvirker til at sikre fremdrift og samtidig lægger du en ære i at være stolt over kvaliteten i arbejdet.
  • Hvis du har erfaring med certificerede processer og kan følge en struktureret udviklingsmodel, vil det bringe dig helt frem i feltet.

Og vi har selvfølgelig gemt det vigtigste til sidst: Du er en god kollega med ret fantastiske samarbejdsevner, og du vil derfor falde i spænd med resten af virksomhedens dedikerede og engagerede medarbejdere.

Hvad kommer du til at opleve hos Vitrolife

Hos Vitrolife vil du komme til at gøre en forskel i menneskers liv fra dag 1 – både for teamet og for de mange barnløse par jorden rundt. Du vil blive tilbudt en konkurrencedygtig lønpakke samt faste rammer og store frihedsgrader. Du vil komme til at arbejde på en international arbejdsplads i en global virksomhed med en uformel atmosfære. En arbejdsplads, hvor det er motiverende, spændende og sjovt at være med en velbesøgt personaleforening, løbeklub, skiklub, fodboldhold, brætspil, bordfodbold, fastmonteret diskokugle, fester, fredagsbarer osv. Desuden elsker Vitrolife konkurrencer mellem de forskellige teams. Eksempelvis bliver der konkurreret i at skære græskarhoveder, lave kagehuse og køre go-kart – bare for at nævne nogle.

Vitrolife er en moderne virksomhed med alt, hvad det indebærer

Vitrolife i Danmark består af mere end 100 dedikerede medarbejdere, og du kan se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor man er der for hinanden og i fællesskab sørger for, at der er rart at være. Vitrolife tilbyder god morgenmad og en lækker kantineordning. Kantinen er samtidig omdrejningspunkt for fællesmøder og et uvurderligt netværk, der binder firmaet sammen. Vitrolife er centralt beliggende med gode transportmuligheder, 2 minutter fra bus og letbane og er tæt på E45 i Viby J.

Vitrolife ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende og vi slår til, når vi har fundet den helt rette person til teamet.

Om Vitrolife

Vitrolife er en international koncern inden for medicinsk udstyr og genetiske ydelser. Vitrolife udvikler, producerer og markedsfører produkter til fertilitetsbehandling foruden ydelser, der giver kunden adgang til personlig genetisk information, med det formål at forbedre klinisk praksis inden for barnløshed, kvinders sundhed og sjældne sygdomme. Koncernen har hovedkontor i Gøteborg i Sverige og beskæftiger i øjeblikket ca. 1.200 medarbejdere på verdensplan. Koncernens produkter, ydelser og løsninger sælges på over 110 forskellige markeder gennem et netværk af datterselskaber og distributører. Koncernen har bred erfaring inden for fertilitetsområdet og bidrager til videnskabelige undersøgelser på højt niveau. Vitrolife-aktien er noteret på NASDAQ Stockholm.

Se mere på www.vitrolife.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Viby J

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Århus C

    Are you skilled within designing, building, and maintaining the Microsoft Azure platform? Are you curious about building new platforms, handling new infrastructure, and maintaining core services es..
    • Softwareudvikler
    • Århus C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus C

    Are you curious about building new platforms, handling new infrastructure, and maintaining core services essential to the business? Do you dream of being part of a skilled and passionate team that .
    • Softwareudvikler
    • Århus C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Viby J

    Brænder for at skrive software i høj kvalitet, sikre god arkitektur og holde kodebasen i god stand? Får du energi af at bygge software der gør en reel forskel? Så er du måske den softwareudvikler, .
    • Softwareudvikler
    • Viby J
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    Your primary role will be to develop and integrate components in our system landscape. You will design systems and tools and close collaboration with the architect and the rest of the team.Conc..
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 8
17. april 2024 10
16. april 2024 10
15. april 2024 10
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 10
11. april 2024 10
10. april 2024 10
9. april 2024 10
8. april 2024 10
7. april 2024 9
6. april 2024 9
5. april 2024 9
4. april 2024 9
3. april 2024 9
2. april 2024 10
1. april 2024 10
31. marts 2024 10
30. marts 2024 10
29. marts 2024 10
28. marts 2024 10
27. marts 2024 10
26. marts 2024 10