Bæredygtighedskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Indkøb & Logistik spiller en central rolle i at realisere HOFORs mål om bæredygtige indkøb. Vi er allerede i gang, men har brug for en kollega til at få oversat HOFORs bæredygtighedsambitioner til konkrete initiativer i vores udbud. Derfor søger vi en dygtig og engageret bæredygtighedskonsulent.

Hvor står vi i dag
I HOFORs strategi for 2021-2025 ligger en forventning om og et krav til, at vi skal udnytte vores indkøbsmuskel til at opnå mere bæredygtige løsninger i vores indkøb.

Helt konkret betyder det at vi er i gang med at arbejde med bæredygtighed i indkøb, men vi har behov for at blive mere konkrete, i forhold til hvordan vi kan påvirke markedet, gå i dialog med markedet, sætte de rette krav i udbudsprocessen samt hvordan vi kan understøtte adfærdsændringer mod mere bæredygtighed i indkøb på tværs af HOFOR, når vi køber ind. Det gælder både for vores bygge- og anlægsprojekter samt indkøb af vare- og tjenesteydelser.

Vi er i gang med arbejdet omkring implementeringen af EUs taksonomiforordningen, samt fælles standarder for anvendelse af LCA-modeller. Et arbejde der pågår i to specifikke projekter, som på et senere tidspunkt bliver relevant for os i forhold til hvordan vi omsætter det i vores udbud.

Reduktion af klimabelastning og ressourceforbrug
Du skal understøtte udbudskonsulenterne i Indkøb & Logistik med at få konkretiseret krav i vores udbud, der fokuserer på reduktion af klimabelastning og ressourceforbrug, men også indgå i et tværgående samarbejde med medarbejdere i andre relevante afdelinger, for at kunne løfte opgaven. Her kan blandt andet nævnes centrale samarbejdspartnere som projektlederne på vores bygge- og anlægsprojekter samt vores miljøområde, CSR mfl.

Dine primære arbejdsopgaver bliver på tværs af udbudsområder og i anlægsprojekter, hvor du kommer til at:

  • Opbygge, vedligeholde og udvikle viden om bæredygtighed på tværs af udbudsområder, herunder opbygge en værktøjskasse til brug i udbuds- og indkøbssituationer
  • Bringe denne viden i spil med konkrete specifikationer og vilkår ved tilrettelæggelsen af udbud
  • Synliggøre og kommunikere konkrete initiativer med henblik på videndeling og læring
  • Medvirke til at opbygge og udbygge data om indkøbenes klimaaftryk- til brug både for ledelsesinformation og indkøbsadfærdspåvirkning, herunder hvad markedet nu kan bibringe af data og fremover forventes at kunne bibringe
  • Indgå i diverse arbejdsgrupper, herunder om taksonomiforordningen, LCA mm.
  • Arbejde på at få etableret et internt netværk med fokus på bæredygtighed i indkøb på tværs af organisationen

En væsentlig forudsætning for vores fælles udvikling er, at den rette kandidat formår at få konkretiseret hvordan og på hvilke indkøbsområder, der kan indarbejdes krav til bæredygtighed i vores udbud i tæt samarbejde med udbudskonsulenterne og andre relevante interessenter i HOFOR.

Erfaring med konkrete bæredygtighedskrav
Vi forventer at du har en uddannelsesmæssig baggrund og erfaring med at arbejde med konkrete bæredygtighedskrav i udbud

Derudover forventer vi at du:

  • Med dit brede kendskab til bæredygtighed i relation til indkøb kan rådgive om, hvorledes konkrete bæredygtighedselementer kan indarbejdes i udbud i form af krav eller kvalitative evalueringskriterier, samt bidrage med bistand i forbindelse med markedsdialog
  • Er engageret og besidder gode samarbejdsevner og forståelse for nødvendigheden af at inddrage kolleger, leverandører og andre interessenter for at opnå de bedste resultater
  • Er dygtig til at kommunikere komplekse problemstillinger, og herigennem sikre den rette forventningsafstemning for de næste skridt med hensyn til udvikling af bæredygtighed i indkøb

Det vil også være en fordel, at du har et vist indblik i og viden om udbudsregler og entrepriseret

31 dygtige kolleger ser frem til at byde dig velkommen
Du bliver en del af en indkøbsorganisation med 31 dygtige kolleger med forskellige profiler og roller. Indkøb & Logistik understøtter hele forretningen med indkøb samt lager og logistikhåndtering.

Vi lægger vægt på god sparring, god trivsel og et godt arbejdsmiljø, og tilbyder derfor fleksible rammer, hvor der er mulighed for hjemmearbejde, efter aftale med nærmeste leder. Du kommer til at referere til områdechefen for Indkøb & Logistik.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 21.juni 2023.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Ole Egebøl, Områdechef Indkøb & Logistik, +45 27954319 og Line Klitsø, Sektionsleder for Indkøb Rammeaftaler. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Onsdag den 21. juni 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info