Direktør i Middelfart

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Karriere Ledige stillinger Afdelingsdirektør til Kolding Afdelingsdirektør til Kolding Det kan føre meget godt med sig at være afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Kolding. Vores nuværende skifter pr. 1. oktober jobbet i Kolding ud med en stilling i Sparekassens direktion, og derfor søger vi hendes afløser til et spændende job i en af Sparekassens største afdelinger.
Du bliver leder for en velfungerende enhed på 24 kolleger. Vi hjælper mange privat- og erhvervskunder i Kolding og omegn, og selv mere end 30 år efter første åbningsdag bliver vi fortsat tilvalgt af mange nye kunder.

,
Vi er overbeviste om, at vores fremgang i både Kolding og resten af markedsområdet skyldes vores tilgang til at drive pengeinstitut. Vores leveregel er at være “Til fælles bedste”. Det har været udgangspunktet for Middelfart Sparekasse lige siden første åbningsdag 5. april 1853, og det betyder, at vi altid har haft et bredere sigte end vores egen økonomiske bundlinje.
Vi vil hjælpe vores kunder med at have styr på deres økonomi, så de kan få indfriet deres drømme, og vi vil bidrage positivt til samfundet omkring os.
Hvis du kan drive forretning og ledelse ud fra princippet om at være til fælles bedste, så kan du meget vel være vores næste afdelingsdirektør i Kolding.
Det er et spændende og krævende job med mange facetter. I samarbejde med privatkundechefen og erhvervskundechefen udgør du lederteamet, der har ansvaret for at sikre de bedste rammer til kollegerne, så de fortsat kan levere service og rådgivning i topklasse.
Som afdelingsdirektør i Kolding skal du:

have solid ledelseserfaring
have erfaring med at arbejde med både privat- og erhvervskunder
være åben og udadvendt
være god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt. Du får en bred kontaktflade både internt og eksternt, og du formår at sætte retning, skabe tillid og bygge relationer gennem åben, ærlig og troværdig kommunikation.

Den mest attraktive arbejdsplads i finanssektoren
Middelfart Sparekasse har i flere år haft en solid, organisk vækst. Vores kapitalbase er stærk, og vi har en kultur, som stiller os stærkt i konkurrencen. Medarbejderne i finanssektoren har flere år i træk peget på Middelfart Sparekasse som den mest attraktive arbejdsplads. Det er en position, vi vil fastholde, for vi er overbeviste om, at tilfredse medarbejdere er vejen til tilfredse kunder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Middelfart

Lignende jobs

  • Direktør i Hele Danmark

    Vi søger en visionær og engageret direktør til at lede Severin i Middelfart. Hos Severin tror vi på udvikling og stræber altid efter at være det bedste sted at blive klogere. Vi står ikke s..
    • Direktør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Direktør i Odense

    Co-Founder / COO søges til et startup, som er klar til markedet! A-Maze Odense Cofounder Salary Unpaid Equity To be negotiated COO og..
    • Direktør
    • Odense
    Få mere info
  • Direktør på Fyn

    Vil du stå i spidsen for at sikre en korrekt og effektiv gældsindrivelse til det offentlige? Så er du måske den nye styrels..
    • Direktør
    • Fyn
    Få mere info
  • Direktør i Middelfart

    Vil du stå i spidsen for at sikre en korrekt og effektiv gældsindrivelse til det offentlige? Så er du måske den nye styrelsesdirektør for Gældsstyrelsen.Gældsstyrelsen har ansvaret for at sikre..
    • Direktør
    • Middelfart
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør over tid

Dato Alle jobs som direktør
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1