Vikarstilling: Barselsvikar - administrativ medarbejder til hegnsyn og intern support på det tekniske område

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Vikar - Greve

Da vores hegnsynssekretær er i lykkelige omstændigheder søger vi en barselsvikar, med masser af godt humør og et veludviklet service-gen.

Vi søger en administrativ medarbejder, der kan være sekretær for kommunens hegnsyn og samtidig indgå i Teknik og Miljø’s interne support enhed.

Som sekretær for hegnsynet vil du understøtte de tre personer i hegnsynet, der afgør hegnsynets sager. I hegnsynet afgør de tvister imellem naboer, hvor der er uenighed om hvordan hegnet imellem deres grunde skal se ud. Der vil være telefontid 5 timer om ugen, hvor borgere kan ringe ind med spørgsmål til hegnsynets proces.

Det er derfor vigtigt, at du forstår at operere i et miljø, hvor der kan være borgere som er frustrerede over uenigheder med naboen omkring højden på hækken, eller at naboen ikke vil være med til at opsætte hegn i skel. Det er ikke nødvendigt at du kender det tekniske område på forhånd. Det skal vi nok hjælpe dig med.

Derudover bliver du en del af vores interne support i Teknik og Miljø, hvor vi hjælper kolleger med en bred vifte af udfordringer og opgaver.

Hvad bliver din rolle?

Du kommer til at indgå i staben for Center for Teknik og Miljø, der understøtter centrets ca. 120 medarbejdere. I staben er der 8 ansatte. Udover opgaverne med hegnsynet, vil du indgå i et tæt samarbejde med især 1 anden administrative medarbejder samt en elev om at hjælpe centrets medarbejdere med IT-understøttelse og implementering af nye IT-systemer, hjemmeside opdatering, opkrævninger, indkøb, fordeling af post og øvrige administrative opgaver.

Hvad er forventningerne?

Vi forventer, at du har en administrativ uddannelse, gerne med erfaring fra kundeservice i det private eller borgerkontakt i det offentlige. Derudover vil det være en fordel hvis du tidligere har siddet med sekretær opgaver, dvs. at du kan formulere dig kort og præcist, når der skal skrives referater, svar udkast på e-mails og fremsendes indkaldelser og afgørelser, samt kan forstå det offentliges økonomisystemer og journaliseringssystemer. Vi skal selvfølgelig nok oplære dig i lige præcis de systemer vi bruger i Greve Kommune, men det vil være et plus hvis du er god til at sætte dig ind i IT-systemer og interesserer dig for den digitale udvikling og for at vejlede kollegerne i IT-spørgsmål.

Generelt vægter vi højt, at du går til opgaver og samarbejde med godt humør og en åben, positiv indstilling, samt at du kan løse opgaver selvstændigt, og er god til at følge dine opgaver til dørs indenfor tidsfristen og de procedurer der er fastlagt.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hos os vil du komme til at indgå i et godt kollegialt fællesskab med høje krav til samarbejde på tværs af organisationen, og til at yde en god service.

Du skal derfor have lyst til at arbejde med mange forskellige opgaver i løbet af ugen og veksle mellem at have bred kontakt internt i centeret og stor berøring eksternt. Dine afvekslende opgaver vil give dig et godt indblik i alle opgaver på det tekniske område i kommunen.

Du skal også have lyst til at blive en del af et team. Hos os får du samtidig et selvstændigt ansvar for dine opgaver, og skal være indstillet på løbende at lære nyt og indgå i nye opgaver, hvor der er behov for det.

Center for Teknik & Miljø

Vi er et stort center på ca. 120 medarbejdere med kontakt til alle dele af kommunen. Vi varetager opgaver, der sikrer de fysiske rammer for borgernes, erhvervslivets, naturens og miljøets liv, vilkår og udviklingsmuligheder. Vi varetager desuden alle opgaver omkring de kommunale ejendomme, så borgere, brugere og medarbejdere har gode rammer at udfolde sig i. Du kan læse mere om Greve Kommune og Center for Teknik & Miljø på www.greve.dk.

Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation i henhold til overenskomst. Stillingen er på 37 t/u, med flekstid.

Interesseret?

Så søg på linket inden d. 29. september klokken 12.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte enten enhedschef Katrine Madsen på tlf. 23 60 95 53 eller mail [email protected] eller hegnsynssekretær Natasja Veggerby på tlf. 29 26 80 82 eller [email protected].

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler d. 9. oktober med mulig 2. samtale d. 12. oktober.

Ansættelse start forventes at være d. 1. december 2023 og med et års varighed, med mulighed for forlængelse.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Greve

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Brøndby

    Vi søger elever til Nørrebro, Amager & Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam so..
    • Administrativ medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Are you a proactive and detail-oriented person, thriving in a fast-paced environment? Do you enjoy organising, coordinating, and managing a wide range of tasks in close collaboration with the CVP a..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Are you a strategic thinker who is passionate about leading and engaging people in creating business value? Do you thrive in a fast-paced and dynamic environment? We are looking for a Sr. Busines..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 3
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2