Vi leder efter en dygtig servicemedarbejder, der kan kombinere teknisk viden med kundesupport

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsten

Kunne du tænke dig at arbejde for en af verdens førende producenter af maskiner og udstyr inden for vej markering? Har du lyst til at arbejde med administrative opgaver i en spændende virksomhed i udvikling? Har du teknisk forståelse, eller er du håndværker som gerne vil have flere timer på kontoret? Er du typen, der kan kombinere teknisk viden med god kundeservice? Så er det måske dig, vi mangler i vores team af engagerede medarbejdere.

Borum A/S er en af verdens førende producenter indenfor vejmarkering og producerer effektive og brugervenlige vejstribemaskiner til veje i hele verden.

Om jobbet

Du vil blive en del af vores Service team, hvis fornemmeste opgave er at servicere vores kunder i hele verden. Det er en nyoprettet stilling, så vores service team udvides nu fra 4 til 5. Vi er en virksomhed i udvikling og tilbyder dig en spændende arbejdsdag, hvor du skal være med til at sikre en god serviceoplevelse for vores kunder. Du vil i samarbejde med kollegaerne i Service være med til at udvikle forslag til forbedringer af arbejdsgange. Hos os er det en selvfølge, at hvis du kan, så får du plads og lov til at vokse, så du er i høj grad med til forme din rolle.

Din hverdag består af følgende opgaver:

  • Besvarelse af telefoniske og skriftlige henvendelser fra kunder vedr. reservedele og tekniske spørgsmål
  • Registrering af reklamationer, herunder forslag til at forbedre og forenkle denne arbejdsproces
  • Nyudvikling af servicepakker
  • Diverse ad hoc-opgaver

Kvalifikationer og personlighed

Vi forestiller os, at du har en mekanisk eller el-teknisk baggrund suppleret med gode administrative evner. Du har erfaring med kundesupport og kundekommunikation fra et tilsvarende job eller lignende. Du indgår i dialog med mange interessenter på tværs og udenfor organisationen, og derfor er det afgørende at du trives med kontakten. Samtidig formidler du komplicerede og tekniske begreber på en måde, så både andre teknikere og personer uden teknisk baggrund kan følge med.

Dertil skal du:

  • Have erfaring med kundesupport og være serviceminded
  • Kunne kommunikere på dansk og engelsk såvel mundtligt som skriftligt – Det vil være en fordel, hvis du kan tysk, men ikke et krav.

  • Have erfaring med Microsoft Dynamics 365 Business Central
  • Være struktureret og god til at bevare overblikket
  • Have forståelse for IT-systemer og gode PC-færdigheder

Borum tilbyder

Hos Borum A/S har vi et uformelt arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af dygtige og engagerede kollegaer. Vi arbejder ud fra devisen ”frihed under ansvar”, er kvalitetsbevidste og servicemindede både internt og overfor kunderne. Vi værdsætter humor og en positiv tilgang til dagligdagen.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedsordning og frugtordning. For at du får den bedst mulige start, så vil du komme igennem vores introprogram og få en gennemgående oplæring. Der er plads til faglig og personlig udvikling.

Ansøgningsfrist

Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende ansøgning og CV samt eventuelle relevante bilag til vores HR-ansvarlige, Pernille Skjøth, på e-mail: [email protected]. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Pernille Skjøth på telefon 27 80 12 87.

Ansættelsessted

Højvangsvej 10, Hadbjerg, 8370 Hadsten.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsten.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hadsten
  • Fredag den 05. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hadsten

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hadsten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 1
3. april 2024 1