Vi søger en kontorchef med gode lederegenskaber og et skarpt blik for driftsstyring af løn- og refusionsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du være én af de bærende kræfter i et shared service center, der bidrager til en effektiv lønadministration i den offentlige sektor?

Har du solid erfaring med driftsstyring og gode lederegenskaber? Så kan vi tilbyde dig et spændende og udviklende job, hvor du også får mulighed for at optimere og videreudvikle driften.

Vi søger lige nu en kontorchef til vores kontor for Løn og Refusion. Vores opgave er at sikre rettidig løn- og sikker refusionsdrift til vores kunder på tværs af den offentlige sektor.

Kan du understøtte et godt samarbejde, god dialog og skarp driftsstyring? Som kontorchef hos os vil du være ansvarlig for et område, der administrer løn- og refusionsydelser på tværs af en stor del af staten. Ud over de to månedlige lønudbetalinger, laver vi også lønafstemninger, HR-administrative opgaver og refusionssøgninger mm.

Vi servicerer ca. 160 kunder med godt 55.000 ansatte, som skal have løn hver måned, og foretager derudover refusionssøgninger for ca. 0,5 mia. kr. Alt sammen med et fokus på at sammentænke gode løsninger for vores kunder, optimere vores arbejdsgange og udvide opgaveporteføljen.

Kontoret for Løn og Refusion er organiseret i tre teams med hver sin teamleder, der varetager det daglige personaleansvar for kontorets i alt ca. 80 medarbejdere. Du vil sammen med kontorets tre teamledere tilrettelægge og styre opgaverne, så der fastholdes en sikker, stabil og effektiv drift, ligesom medarbejdernes udvikling og trivsel opretholdes.

Som kontorchef indgår du i en chefkreds med øvrige kontorchefer og direktøren, hvor der er god mulighed for at præge den strategiske retning, som styrelsen bevæger sig i. Stillingen som kontorchef kræver gode samarbejdsevner, da du i stillingen har mange samarbejdsflader både internt og eksternt.

Derudover indebærer stillingen blandt andet, at du:

  • løbende bidrager til optimering af driften af løn- og refusionsområdet og standardisering af ydelserne til kunderne
  • understøtter styrelsens gode kundekontakt – med målet om at bevare den høje kundetilfredshed, der er i dag
  • i samspil med interne og eksterne parter bidrager til løsningen af en række løn- og refusionsmæssige problemstillinger
  • har et fagligt ansvar for håndtering af og opfølgning på revisioner inden for løn- og refusionsområdet.
  • sammen med de øvrige chefer og direktøren tager ansvar for at udvikle og implementere nye forretningsområder, teknologier og ydelser

Du skal desuden være en rollemodel, der sikrer god dialog i organisationen, og bidrager til en god og attraktiv arbejdsplads.

Stillingen som kontorchef i Løn og Refusion er en udfordrende lederstilling i en styrelse, hvor der er fokus på og støtte til din ledelsesmæssige udvikling. Du vil blive en del af et uformelt miljø og en stærk ledelsesgruppe, hvor der løbende sker sparring og erfaringsudveksling.

Hvem er du? Du er en erfaren leder, som allerede har skabt gode resultater. Du trives i lederrollen, og du sætter en ære i at skabe god dialog og gode samarbejdsrelationer. Du er formentligt uddannet på kandidatniveau eller tilsvarende og har driftsstyring og ledelse i blodet.

Det er en fordel, hvis du har:

  • ledelseserfaring fra en større organisation og erfaring med at lede gennem ledere
  • gode samarbejds- og koordineringsevner og erfaringer med at få enheder til at arbejde sammen om ensartet kvalitet
  • strategisk blik og evnen til at skabe sammenhæng i komplekse problemstillinger
  • faglig viden fra et administrativt område som fx løn, regnskab og/eller refusionsområdet - og gerne viden om at arbejde i en offentlig organisation
  • en stærk formidlingsevne og kan brænde igennem med vigtige budskaber - både mundtligt og skriftligt.

En stærk administrativ byggeklods i Finansministeriet Statens Administration er en vigtig byggeklods i Finansministeriets arbejde med fornyelse og automatisering af administrative opgaver i staten.

Styrelsen løser løn- og regnskabsopgaver på vegne af ca. 160 statslige institutioner med både effektiviserings- og kvalitetsgevinster til følge. Igennem de senere år har Statens Administration arbejdet med at standardisere og automatisere processerne i løn- og regnskabsadministrationen med stor succes.

Styrelsen har nu fokus på at fortsætte denne rejse samt at afsøge mulighederne for at løse flere administrative opgaver på vegne af de statslige kunder.

Vi sætter en dyd i, at vores medarbejdere har et højt fagligt niveau, samt at vores arbejdsplads præges af et godt arbejdsmiljø med fokus på samarbejde.

Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Stillingen ønskes besat på åremål på overenskomstvilkår. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Tjenestested er Statens Administration, Arsenal 33, 9800 Hjørring.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Flere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Trine Nielsen på [email protected] / 22 11 72 07 eller HR-partner Morten Lauge Thomassen på [email protected] eller 30 12 30 97.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg Stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest den 16. januar 2022.

Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen.

Vi forventer at holde samtaler løbende.

Du skal være indstillet på at gennemgå tests som en del af ansættelsesforløbet.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Søndag den 16. januar 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Kunne du tænke dig at stå i spidsen for et fagcenter, hvor du som centerchef skal sætte retning og får mulighederne for at skabe samdrift, udvikling og sammenhæng?Centerchef med mange samarbejd..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg Øst

    Vil du være med til at sætte retning for de sundhedstilbud, som Sundhedsplanlægning leverer til de nordjyske borgere? Har du bred erfaring fra en politisk organisation og trives du med både at kunn..
    • Afdelingsleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 7
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 8
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2