Gæstechef til Christianslyst Lejrskole og Kursuscenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Lejrskolen og kursuscentret Christianslyst søger en Gæstechef med passion for administration, planlægning og kontakt til vore gæster.

Christianslyst er Sydslesvigs gæsteværelse. Vi er et dansk hus, hvor vi har fokus på at give vores gæster en oplevelse af at møde et lille stykke af Danmark. Vores arbejdssprog er dansk og vi formidler lejrskolepakker og ekskursioner, der fortæller om det danske i Sydslesvig. Vores køkken har fokus på dansk madkultur. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Vi kan modtage samlet 140 ovenattende gæster i værelsesfløjen og 4 kursusgrupper i kursusfløjen. Christianslyst er både lejrskole og kursuscenter, men er også velegnet til mange andre formål. Centret er indrettet med gode udfoldelsesmuligheder for alle generationer. Christianslyst ligger centralt til alle Sydslesvigs attraktioner, blot 50 km sydøst for den dansk-tyske grænse.

Din hovedopgave er at være hjertet på stedet, og med det mener vi, den som sammen med driftschefen sikrer at vores gæster fra første kontakt føler sig velkomne og får en oplevelse med hjem. I hverdagen vil du samarbejde med driftschefen om de daglige opgaver, samt om strategi og styring for huset. Vi er i en transformationstid, hvor vi gentænker interne strukturer og bl.a. planlægger at videreudvikle vores forretning indne for kursus markedet. Du vil får en hverdag med gode muligheder for at planlægge din arbejdstid, der vil variere afhængig af vores belægning. Vi søger en person der ønsker at give Christianslyst den særlige hyggelige danske stemning på stedet.

Dine primære opgaver bliver at have overblikket over de mange gruppers forskellige ønsker og løbende sammen med resten af teamet at sikre at deres ønsker bliver opfyldt. Christianslyst har ofte flere grupper, med ophold af forskellig varighed og som kan have forskellige dagsprogrammer. Imens nogle af grupperne har program i et eller alle af vores 4 kursuslokaler, har andre grupper måske booket udflugter ud af huset, og andre igen bruger vores skønne udendørsfaciliteter. De forskellige grupper kan også have booket forskellige typer af forplejning, ønsket forskellig bordopstilling i de lokaler, de har booket, ligesom de har booket forskellige overnatningstyper med forskelligt serviceniveau (sengetøj, håndklæder osv.). Din opgave er at sørge for, at hvert ophold lige fra ankomst til afrejse er velforberedt, så hele huset er klar til at møde gæsterne, og tage sig af dem under opholdet.

Vi arbejder i selvstyrende teams og din opgave bliver at have overblikket over gæsternes ønsker og formidle dem til vores selvstyrende teams. Du kommunikerer klart og tydeligt, så alle er klar over hvad de skal. Du ser arbejdspladsen med dens medarbejdere og forskellige professioner som et tandhjul, der kun kan køre når det er perfekt koordineret. Vi er en lille arbejdsplads, hvor samarbejde og hjælpsomhed på tværs i organisationen er vigtigt.

Vi forventer at du

  • kender til og forstår arbejdshverdagen på et hotel, et vandrerhjem, en højskole eller lign.
  • har erfaring med personaleledelse, herunder vagtplaner, fereieplanlægning mm.
  • har erfaring med at planlægge messer, events, konferencer, udflugter og lign.
  • har et digitalt mindset og har flair for at arbejde med hjemmesider, sociale medier og it-systemer (f.eks. bookingssystemer), samt annoncering og evt. layout af annoncer.
  • er glad for unge mennesker og har lyst til at hjælpe både elever og lærere, og selvfølgelig andre gæster, når de besøger dig i receptionen.
  • har flair for formidling, og at du kan lide at holde velkomsttaler for mange mennesker, præsentere aftenens menu i en fyldt spisesal og lign.
  • taler og skriver dansk på modersmålsniveau og at du kan læse og forstå tysk.

Din profil

Du har sikkert prøvet flere forsklellige ting i din karriere og erfaring fra konferencehotel, vandrerhjem, turistbureau, højskole eller efterskole vil være en fordel.

  • Du har et godt overblik og øje for detaljerne
  • Du er som person fleksibel, effektiv i dit arbejde, løsningsorienteret og engageret
  • Du er udadvendt og smilende
  • Du er kreativ og har sans for at skabe den ekstra gode kundeoplevelse
  • Du er en struktureret og selvstændig person, som følger opgaverne til dørs og tænker hele vejen rundt
  • Du er samarbejdsorienteret og kan indgå i tæt kollegialt samarbejde med driftschefen, så I tilsammen sikrer serviceniveauet og stabil drift, uanset om en af jer har fri.

Din stilling er på fuld tid. Arbejdsopgaverne varierer, og det gør arbejdstiden også hen over ugen og året.

Stillingen skal besættes snarest muligt, helst senest 1. marts 2022.

Ansøgninsfrist d. 15 januar 2022. Vi holder jobsamtaler d. 18. og 19. januar 2022

For mere information om stillingen, kontakt venligst Kirsten Suhr Skovse, på mobil telefon +49 (0)163 4999 512.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 29.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Udlandet
  • Lørdag den 15. januar 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Udlandet

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Udlandet
    • Afdelingsleder
    • Udlandet
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Udlandet

    Kom og gør en forskel på kræftområdet i denne nyoprettede stilling. Vi søger en selvstændig og udviklingsorienteret sundhedsfaglig profil med flere års relevant erhvervserfaring, ansøgninger imødek..
    • Afdelingsleder
    • Udlandet
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Udlandet

    Fødevarestyrelsen er i fuld gang med at oprette et nyt kontor i Grønland, men vi mangler en sektionsleder! Har du lyst til at være en vigtig spiller i dette projekt? Vil du være med til at etablere..
    • Afdelingsleder
    • Udlandet
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Udlandet

    På regionsygehuset Sisimiut har vi 1 sundhedsplejerskestilling ledig til besættelse fra 1. august 2024 til 1 april 2025, efter aftale.Vil du være med til en videre udviklings af de initiativer og..
    • Afdelingsleder
    • Udlandet
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
31. maj 2024 6
30. maj 2024 6
29. maj 2024 7
28. maj 2024 7
27. maj 2024 8
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 6
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 6
1. maj 2024 7