Chef for Kapacitetsmanagementsektionen i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Synes du, det lyder interessant at være en del af et dynamisk team, der er ansvarlig for at planlægge og administrere kapaciteten samt rumstyringen i Forsvaret? Så har vi en spændende stilling i Planlægningsafdelingen hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring, som du bør overveje at søge.

Vi leder efter en sektionschef med stærke lederkompetencer, der kan navigere mellem operativbehov, politisk styring og faglige myndigheder.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) varetager bygherreansvaret og driften af Forsvarsministeriets ejendomme og arealer i hele Danmark og i Grønland.

Afdelingen udvikler og forbereder de kommende byggeprojekter for Forsvaret. Vi koordinerer behovene med vores kunder og klargør projekterne til udførelse. Ejendomsstyrelsen er bygherre på byggeri til Forsvaret i Danmark, Grønland og Færøerne. Vi omsætter soldatens behov til konkrete byggeprojekter og det kan være alt fra store og små nybyggerier, tilbygninger og moderne ombygninger af alt fra lækre kontorfaciliteter, havnefaciliteter, top-tunede værksteder, veludrustede garager til vilde skydesimulatorer, flyhangarer. Vi har meget travlt og får endnu mere at se til i de kommende år. Det kræver styring og planlægning af opgaver og fokus på ledelsesstøtte.

Vi er blandet andet i gang med at implementere porteføljestyring og ny arbejdsmiljøstrategi, en ny projektmodel for vedligeholdelsesprojekter og opdatering af projektmodellen for bygge- og anlægsområdet herunder udarbejdelse af et nyt koncept for helhedsplaner. Herudover arbejder vi tæt sammen med Forsvarsministeriet om planlægningen af det kommende Forsvarsforlig. Det giver dig mulighed for at præge de fremadrettede arbejdsgange og processer

I Planlægningsafdelingen får du ca. 60 kolleger fordelt på civile og militære medarbejdere der i fællesskab udvikler og planlægger alle byggeprojekter i det danske forsvar, samt tilvejebringer de nødvendige eksterne kapaciteter til opbygning af det kommende større danske forsvar.

Om stillingen

Du bliver chef for en sektion som har til opgave at udarbejde helhedsplanlægning, og varetage kapacitetsudvikling og spacemanagement.

Sektionen forestår endvidere oplæg til køb/salg af arealer og med tilhørende myndighedsbehandling. Herudover har sektionen ansvar for koncept standardbyggeri.

Opgaverne i sektionen vil blandt andet være:

• Indarbejde operative behov i udvikling helhedsplaner for Forsvarets Etablissementer.
• Udarbejde skriftligt materiale i forbindelse med udarbejdelse af helhedsplaner.
• Udarbejde kapacitets- og facilitetsanalyser for optimal udnyttelse af Etablissementerne.
• Varetagelse af spacemanagement opgaver.
• Bidrage til opfølgning og statusrapporteringer på igangværende projekter.
• Projektmodning for nye kapaciteter.

Ovenstående opgaver løses i samarbejde af sektionens 12 medarbejdere, som alle har det fælles formål at skabe de bedste betingelser for fremtidens behov i Forsvaret.

Du bliver chef for en sektion hvor der er et uformelt arbejdsmiljø med en god stemning og teamwork, hvor vi spiller hinanden gode. Du har sammen med dine medarbejdere en arbejdsdag med mulighed for stor fleksibilitet, herunder mulighed for hjemmearbejdsdage, flextid og betalt frokostpause.

Dit daglige arbejdssted er i Planlægningsafdelingen som har domicil ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses domicil i Hjørring, men nogen rejseaktivitet må påregnes.

Du kommer til at indgå i chefgruppen bestående af en afdelingschef og i alt fem sektionschefer samt en strategisk koordinator.

Om dig

Vi lægger stor vægt på at finde den rette person til stillingen, en som passer perfekt ind i vores afdeling. Det indebærer, at vi både vurderer dine faglige kompetencer og personlige egenskaber. Vi ønsker, at din motivation skal komme fra en vilje til at opnå resultater ved hjælp af samarbejde og fælles succesfejringer.

Stillingen er åben for både civile og militære kandidater.

Vi forventer, at du har erfaring inden for ledelse. Hvis du har en professionel baggrund, har du måske tidligere været chef eller projektleder inden for bygge- og anlægsbranchen eller en anden offentlig myndighed. Som militær kandidat har du sandsynligvis haft ansvar på et højt stabsniveau, gerne ved en Niv. II myndighed.

Selvom du ikke har tidligere ledelseserfaring, er du stadig velkommen til at ansøge, især hvis du mærker en naturlig evne til ledelse.

Det er en fordel, hvis du allerede har kendskab til eller er interesseret i at lære om de forskellige faser inden for byggeri evnen til at omsætte kunders behov til konkrete byggeprojekter, samt forståelse for økonomi, tidsplanlægning og risikostyring, samt kommunal/national planlægning.

Derudover vil vi blive imponerede, hvis du har ekspertise inden for følgende områder:
- Kommunikation.
- Samarbejde.
- Helhedsorientering.
- Højt udviklingsfokus.

Hvis du desuden:
- Er god til at jonglere mange opgaver og trives i en kompleks og til tider hektisk hverdag.
- Er positiv, imødekommende og forholdsvist afbalanceret personligt.
- Besidder en robusthed med en naturlig evne til at påvirke og samtidig er tålmodig og vedholdende.

… så er vi lige ved at tro, at vi har et match! Søg stillingen ASAP! Du vil ikke fortryde det.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet i henhold til gældende relevant overenskomst i staten. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, har du mulighed for at forhandle tillæg i forbindelse med ansættelsen. Dertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som akademiker bliver du ansat og aflønnet som chefkonsulent med ledelsesansvar efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikere i Staten. Basislønnen er 49.748,83 kr. pr. måned. Afhængig af dine kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg i forbindelse med ansættelsen. Det er til jobbet tilknyttet en attraktiv arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som militæransat besættes stillingen efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets organisation er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

Stillingen er en fuldtidsstilling på gennemsnitligt 37 timer om ugen inkl. frokostpause.

Stillingen har fast arbejdsplads på vores kontor i Hjørring. Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra efter behov og efter aftale med nærmeste chef. Dog forventes det, at du generelt er til stede på arbejdspladsen for sine medarbejdere. Der skal forventes rejsetid i forbindelse med møder med eksterne rådgivere, brugere og kunder, samt i forbindelse med besigtigelser og møder på sektionens byggepladser.

Kontakt og ansøgning Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anders Binderup på telefon 2557 8716 eller via mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-konsulent Pia Knudsen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse, på telefon 7281 9144.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af uddannelsesbeviser. Vær opmærksom på, at bilag skal tilføjes i PDF-format.

Ansøgningsfristen er den 31. oktober og ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Ansættelsen er snarest muligt.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed optimerer opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) Vi støtter og servicerer militære og civile myndigheder under Forsvarsministeriet. Vores opgave er at levere og udvikle attraktive fysiske rammer, som er nødvendige for deres daglige virke. Vi bygger nyt, vedligeholder, driver kantiner og gør rent på tjenestesteder i hele landet. Vi har på vegne af Forsvarsministeriets koncern ansvaret for det grønne område, der blandt andet omfatter miljø, energi og naturpleje. Vores hovedkontor er i Hjørring, men vi har medarbejdere i hele landet. Vi er i alt 1600 ansatte, der tæller både civilt og militært ansatte. Vi er en organisation baseret på stærke fagfællesskaber, og vi prioriterer det tværgående samarbejde højt. Vi har ansvaret for over 600 lokationer spredt ud over hele Danmark. Vi administrer over 6000 bygninger og forvalter øvelsesområder, der samlet set er på størrelse med Mors. Vi bygger og vedligeholder i år for knap en milliard og er blandt andet bygherre på store projekter som campus til de nye F35- kampfly.

Læs mere på Ejendomsstyrelsen.dk Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Kunne du tænke dig at stå i spidsen for et fagcenter, hvor du som centerchef skal sætte retning og får mulighederne for at skabe samdrift, udvikling og sammenhæng?Centerchef med mange samarbejd..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg Øst

    Vil du være med til at sætte retning for de sundhedstilbud, som Sundhedsplanlægning leverer til de nordjyske borgere? Har du bred erfaring fra en politisk organisation og trives du med både at kunn..
    • Afdelingsleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 7
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 8
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2