Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Middelfart

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Middelfart - Butiksmedarbejder UNDER 18 år til dagtimer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Holder du et sabbatår? Og er du ikke bange for at tage fat? Så er du måske lige den, vi står og mangler i vores butik i Middelfart. Vi søger en ny medarbejder UNDER 18 år, der har lyst til at arbejde i vores spændende forretning i ca. 25 timer om ugen. Arbejdstiden vil primært ligge i dagtimerne på hverdage, så det er vigtigt, at du kan være til rådighed i dette tidsrum. Jobbet består af kassebetjening og vareopfyldning. Det er en forudsætning, at folkeskolens 9. klasse er afsluttet.

Vi har hele tiden travlt og stiller derfor krav om, at du indgår i vores team med samme flid og engagement som vores øvrige medarbejdere. Med andre ord: vi forventer, at du besidder en høj arbejdsmoral, er myreflittig og pligtopfyldende samt møder på arbejde i godt humør, så alle kan mærke, at du brænder for at gøre [xxxxx] til det bedste sted at handle basisvarer. Vi forventer derudover, at du vil kunne fremvise en straffeattest.

Opstart: Hurtigst muligt

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Lignende jobs

Lignende søgeresultater