Ergoterapeut

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aars

Ergoterapeut søges til tværfaglige indsats i Jobcenter Vesthimmerland

"For mig rummer jobbet en spændende veksling mellem, at hjælpe borgeren helt ude på arbejdspladsen og så have samtaler hjemme hos borgeren. Og med en høj grad af indflydelse egen dagligdag giver det mulighed for, at skabe en god balance mellem privatlivet og hvad der giver mest mening ift. at udføre kerneopgaven". – Mads, ergoterapeut

Mød dit nye team
Vi søger en ergoterapeut til vores team på i alt 5 medarbejdere.
Jobcenter Vesthimmerland har vi gennem en årrække opbygget en tværfaglig indsats, som har til formål at understøtte den enkelte borgers tilknytning til arbejdsmarkedet. Vi søger nu endnu en ergoterapeut som kan være med til at varetage og udvikle denne indsats. Der er tale om en fast stilling.

Som vores nye kollega vil du dagligt indgå i et tværfagligt team, som i forvejen består af en ergoterapeut og 3 fysioterapeuter. Derudover bliver der et tæt samarbejde med beskæftigelsesmedarbejdere, virksomhedskonsulenter og andre faggrupper på jobcenteret for at understøtte den enkelte borgers deltagelse på arbejdsmarkedet.

Som en del af vores team er der mulighed for at få indflydelse på indholdet og opbygningen af både ens egen dagligdag og de enkelte indsatser, hvorfor det er et plus, at man er opsøgende, fleksibel og initiativrig. Man skal ligeledes have lyst til at arbejde i et tværfagligt team og kunne se sig selv bidrage positivt hertil. Både kollegialt og fagligt.

CUBB
Vesthimmerlands Kommune deltager i CUBB (Center for Udvikling af Borgerinddragende Beskæftigelsesindsatser). CUBB er et forskningsprojekt, der gennemføres i samarbejde med Aalborg Universitet samt Holstebro, Herning, Mariagerfjord og Silkeborg kommuner. Målet er, at styrke indsatsen overfor de mest udsatte borgere og udvikle en beskæftigelsesindsats, som kan opnå forbedrede resultater for målgruppen. Et centralt punkt er derfor at udvikle nye modeller for, hvordan borgerens perspektiv kan inkluderes på måder, der forbedrer kvaliteten af samarbejdet mellem borger og professionelle i jobcentrene.

Målgruppen
Målgruppen for indsatsen er borgere som af fysiske, psykiske og/eller sociale årsager, ikke kan deltage på arbejdsmarkedet. Enten i en kortere eller længere periode. Hos os kan man derfor forvente at komme til at arbejde med en målgruppe, som er kendetegnet ved stor variation ift fysiske, psykiske og sociale ressourcer, alder, diagnoser/problemstillinger og tilknytning til arbejdsmarkedet.

Sådan bliver din hverdag
Hos os kommer du primært til, at udarbejde funktionsprofiler med udgangspunkt i et besøg i borgerens eget hjem, ligesom udførelsen af arbejdspladsbesøg bliver en af dine opgaver, hvor fokus ligger på at skabe et match mellem borgerens forudsætninger og arbejdspladsens krav.

Foruden disse veldefinerede opgaver, vil du i samarbejde med borgerne, deres sagsbehandlere og evt. andre faggrupper, også komme til at arbejde med opgaver som du selv er med til at definere. Dette ud fra en vurdering af den enkelte borgers behov og ud fra din vurdering af hvordan du bedst vil kunne hjælpe borgeren videre ift. Arbejdsmarkedet eller uddannelsessystemet.

Vi er på udkig efter dig, der:

  • Er uddannet ergoterapeut
  • Har gode skriftlige kompetencer, da det skriftlige materiale er en vigtig del af arbejdet.
  • Formår at arbejde tværfagligt
  • Favner bredt og har en anerkendende tilgang til den enkelte borger.
  • Er professionel og ansvarsbevidst i den generelle opgaveløsning.

Du kan også se frem til:

  • Oplæring i forhold til at kunne varetage de beskrevne opgaver, samt dét at kunne indgå i en beskæftigelsesrettet indsats.
  • En god arbejdsplads præget af høj faglighed, engagement og godt kollegialt samarbejde.
  • Faglig sparring
  • Fleksibel arbejdstid og mulighed for hjemmearbejde i det omfang, det passer med dine opgaver
  • Kort afstand til din nærmeste leder
  • Frugtordning, kaffe/the og en god kantine
  • Sundhedsordning
  • Sociale aktiviteter – f.eks. sommerfest, julefrokost samt andre aktiviteter i vores personaleforening.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og Ergoterapeutforeningen.

Da der er mange opgaver ude af huset, vil det være nødvendigt, at man har kørekort og gerne egen bil til rådighed.
Forud for en evt. ansættelse indhentes referencer.

Har vi fanget din nysgerrighed?
Så glæder vi os til at modtage dit CV og ansøgning senest den 13.12.2023 Kl. 24.00
Vi forventer at holde samtaler den 15. december 2023 efter kl. 11.00. Opstart er 1. 2. 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Har du spørgsmål til stillingen kan disse rettes til ergoterapeut Mads Risborg Berggreen på tlf. 51160321 eller til afdelingsleder Berit Peschardt tlf.: 21 15 21 98
Stillingerne kan kun søges online via Vesthimmerlands Kommunes hjemmeside.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aars.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Aars
  • Onsdag den 13. december 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Aars

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Aars over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1