Personalekonsulent med akademisk uddannelse – gerne nyuddannet eller med kortere erfaring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Vi leder efter dig – meget gerne jurist – som har erfaring med eller lyst til at arbejde med personalejura og ønsker at få mulighed for at udvikle dig som personalekonsulent. Du bliver en del af et lille, engageret og velfungerende team, hvor der er god plads til at sparre med hinanden.

En varieret hverdag med stor selvbestemmelse
Du får et job med variation i opgaverne, da vi understøtter den samlede organisation i mange af ansættelsesforholdets facetter. Du får stor frihed til selv at tilrettelægge arbejdet og får selvstændige ansvarsområder. Og du vil gå hjem fra arbejde med en følelse af at være til gavn, for teamets indsats er værdsat og efterspurgt i resten af organisationen.

Din baggrund og styrker
Du har en relevant akademisk uddannelse - gerne som cand.jur. eller cand.merc.jur - og det vil være et plus, hvis du har beskæftiget dig med arbejdsret under din uddannelse. Men du kan også have en anden akademisk uddannelse, som sammen med din erfaring gør, at du har de rette kompetencer.

Du kan se mangfoldigheden i fagområdet, og du glæder dig til at få mulighed for at specialisere dig og omsætte viden til praksis.

Du er en god formidler


Det er vigtigt, at du er god til at skabe relationer og er i stand til at formidle komplekse budskaber på en lettilgængelig måde. Du er også god til at formulere dig enkelt og overskueligt på skrift, blandt andet når du udarbejder vejledninger.

Du er løsningsorienteret og lyttende


Når lederne henvender sig til dig, får de løsningsorienteret hjælp – ikke en lang henvisning til paragraffer. Du skal derfor kunne sætte dig i ledernes sted, så du sammen med lederne kan finde de bedste løsninger på de problemstillinger, de kommer med. Det kræver, at du både kan være lyttende og nysgerrig og samtidig formår at udfordre ledere i deres valg, når de efterspørger sparring. Du spørger gerne dine kolleger til råds og byder selv ind med dine perspektiver på sagerne.

Du er struktureret


Du er god til at tilrettelægge dit arbejde, og du kan navigere i en hverdag, der også byder på sager, der skal håndteres her og nu.

Hvad skal du lave?
Som personalekonsulent er din hovedopgave at være faglig sparringspartner for kommunens ledere i forhold til deres personaleledelse. Du skal blandt andet:
  • give ledere personalejuridisk rådgivning og sparring
  • vejlede om overenskomstforhold, lovgivning, aftaler mm.
  • foretage sagsbehandling i forbindelse med afskedssager, væsentlige vilkårsændringer, fratrædelsesaftaler mm.
  • forhandle selvstændigt med de faglige organisationer om f.eks. afskedssager og lokalaftaler
  • deltage i tjenstlige samtaler, når der er særlige behov for bistand
  • udarbejde og vedligeholde vejledninger på det personalejuridiske område
  • undervise ledere på områder som f.eks. håndtering af sygefraværssager, ferie, ansættelsesprocedure og håndtering af vanskelige personalesager.

Løn- og ansættelsesforhold


Vores team består, når du er tiltrådt, af fire personalekonsulenter, en fagspecialist og en leder. Vi arbejder med både selvstændige og fælles opgaver og lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø, herunder et godt kollegaskab med plads til sparring og brug af hinandens faglige styrker på daglig basis. Vi har alle stor erfaring inden for personalejura, så du får de bedste muligheder for oplæring.

Vores team er en del af afdelingen Strategi, Kommunikation og HR, som har 27 ansatte. Vi samarbejder på tværs af afdelingen om bl.a. ledelsesinformation, kurser og personalepolitik. Vi samarbejder også med vores kollegaer i Økonomisk Sekretariat, hvor hele lønadministrationen og en del af personaleadministrationen ligger.

Du får fleksibel arbejdstid, og dit arbejdssted er Gladsaxe Rådhus. Der er mulighed for hjemmearbejde, men i starten af din ansættelse vil både du og dine kolleger som oftest være sammen på kontoret, så du kan få den bedst mulige introduktion til din nye arbejdsplads og arbejdsopgaver.

Løn- og ansættelsesforhold


Stillingen er på 37 timer ugentligt, og du ansættes efter AC-overenskomsten.

Vi forestiller os, at du tiltræder den 1. september 2023, men det kan eventuelt være muligt at aftale en tidligere opstart.

Rekrutteringsforløbet


Du er velkommen til at kontakte leder af personalejura Jeannette Guldbæk Spies på telefon 23 31 64 58 for at få mere at vide om stillingen. Du er også velkommen til at skrive en mail til [email protected].

Frist


Vi skal have din ansøgning senest torsdag den 15. juni 2023 kl. 12.00.

Vi forventer at holde første samtale den 20. og 21. juni 2023 og anden samtale den 23. og 27. juni 2023. Hvis du er forhindret i at deltage de nævnte datoer, skal vi bede dig om at skrive det i ansøgningen.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (praktik) i Frederiksberg

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering i din praktikperiode? Nu har du muligheden for at få et unikt indblik i rekrutteringsbranchen og samtidigt få styrket dine personlige og faglige kompetence..
    • HR-medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Bagsværd

    Arbejdsmiljøkoordinator til pharmaprojekt med en produktionsfacilitet i Bagsværd Dette job er for dig, som trives med en bred kontaktflade og som kan planlægge og omsætte arbejdsmiljømål til pr..
    • HR-medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Ønsker du en stilling indenfor rekruttering med unikke udviklingsmuligheder? Brænder du for HR og rekrutteringsbranchen og en virksomhed, som besidder en enorm berøringsflade med mange fors..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    -- [xxxxx] søger HR koordinator-- Du får en hverdag, hvor du bruger meget tid på at administrere medarbejderdata, udarbejde kontrakter, assistere udenlandske kolleger med dokumentation og vær..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
28. april 2024 39
27. april 2024 40
26. april 2024 40
25. april 2024 38
24. april 2024 39
23. april 2024 43
22. april 2024 40
21. april 2024 44
20. april 2024 44
19. april 2024 44
18. april 2024 41
17. april 2024 42
16. april 2024 41
15. april 2024 40
14. april 2024 47
13. april 2024 46
12. april 2024 47
11. april 2024 49
10. april 2024 50
9. april 2024 50
8. april 2024 54
7. april 2024 56
6. april 2024 57
5. april 2024 54
4. april 2024 53
3. april 2024 58
2. april 2024 60
1. april 2024 58
31. marts 2024 63
30. marts 2024 63
29. marts 2024 68