Studiejob til Kommunikation i OK

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Viby J

I energiselskabet OK kan vi tilbyde et attraktivt studiejob til studerende på en kommunikationsfaglig uddannelse. Der er samtidig mulighed for, at du kan komme i praktik til efteråret

Har du skrivekløe? Og har du mod på at bidrage i en travl afdeling, som arbejder med både intern og ekstern kommunikation? Så er et studiejob i OK’s kommunikationsteam måske lige noget for dig.

OK har et stærkt sponsorkoncept i form af ’OK støtter lokalsporten’, som betyder, at bilister kan tanke støtte til deres lokale idrætsforening. Det er her, vi har brug for dig til at eksponere den gode sag.

Vores forventninger til dig:
Du vil hovedsageligt komme til at beskæftige dig med at skrive pressemeddelelser til lokalmedier i forbindelse med enten indgåelse af sponsoraftaler eller udbetalinger til de klubber, som OK støtter i samarbejde med fx lokale brugsforeninger. Lokalstøtten er et budskab, vi har stor succes med at få i medierne, og du kan derfor forvente at se en hel del af dine historier i lokale medier landet over.

Hvis du har lyst, og behovet er der, vil du også få mulighed for at arbejde med andre opgaver, fx pressemateriale med en forbrugervinkel eller intern kommunikation.

Vi forventer, at du skriver godt, i et levende sprog, og du er en skarp nyhedsformidler. Samtidig kræver jobbet, at du ikke skal være bleg for at ringe til den lokale brugsuddeler eller klubformand for at få en kommentar.

Om os:
Du bliver en del af HR- og Kommunikationsafdelingen, hvor der er en konstruktiv og uformel omgangstone blandt de i alt 16 ansatte. Du vil blive tilknyttet kommunikationsteamet, der tæller fem fastansatte og du får plads på hovedsædet i Viby J, som ligger i cykelafstand til Aarhus C. Der er mulighed for en fleksibel arbejdstid.

Praktik til efteråret?
Hvis du til efteråret har mod på at bidrage yderligere, så er der også en praktikplads klar til dig. Her kommer du til at arbejde med intern- og ekstern kommunikation i både tekst og levende billeder samt med ESG/ansvarlighed. Du bliver i så fald en del af OK’s praktikprogram i efteråret 2023, hvor vi har særligt fokus på personlig- og faglig udvikling. Her kommer du i forløb med andre praktikanter i OK. Vi har blandt andet netværket OK UNG, som du kan blive en del af.

Dine arbejdsopgaver som kommunikationspraktikant vil favne bredt, men vil primært tage udgangspunkt i:

  • Intern og ekstern kommunikation
  • Nyhedsformidling
  • Videoproduktion
  • Vores ESG-strategi

Om OK:
Du kender sikkert OK fra tankstationer i hele landet og for vores sjove reklamer, men energiselskabet OK spænder over en lang række forretningsområder, herunder e-mobilitet, el, varmepumper, smøremidler og naturgas. Læs mere om OK på www.ok.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Viby J

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Do you have great communication skills? Are you structured and do you thrive when working in a team? If you are looking for an opportunity to excel your skills as well as develop new ones while wor..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1